FemaleDenmarkMember since 16 Apr 12Age 21Last online 4 years ago

Hi! Jeg har ikke skrevet så meget på det seneste.. Jeg er lidt i en skriveblokering.

 • Cecilia Portson

  Små creepy planlægning ._.'

  Jeg skal til i gang med en historie, som hedder "Shavira".
  Historien kommer til at have nogen lidt voldsomme og væmmelige elementer, som gift og syre (Og blandt andet en kvinde kaldet Natøje, som opbevarer sine ofres øjne i glas). Problemet er, at jeg ved ikke særlig meget om effektive gifte (Både fra planter og dyr. Det skal helst kunne skaffes i naturen, da historien er et fantasy/gyser univers uden "moderne teknologi"), så jeg vil gerne have nogen forslag til hvad jeg kan bruge.
  Også kommer det nok mest creepy spørgsmål, som jeg nogensinde har stillet. Hvis man blev sænket ned i syre (Selvom den var så mild, at den kun kunne fjerne det øverste lag hud), ville man ikke så simpelthen besvime af smerte forholdsvis hurtigt?
  Det sidste er, at min hovedperson (Shavira) skal brændemærkes, fordi hun blev dømt som landsforræder (Eller af en anden grund måske, jeg har ikke helt bestemt hvilken endnu), ville det at blive brændemærket også kunne gøre så ondt, at de simpelthen besvimet af det?
  (Hvis I vil vide lidt mere om hvad Shavira handler om, skal I bare spørge)
  Cecilia Portson
  7 years ago
  Okay, tak for hjælpen.
  Tror jeg vil bruge at bruge nogen ægte gifte og nogen, som jeg selv finder på :3
  Cecilia Portson
  7 years ago
  Ja, den blå pilegift frø :3 Kender den godt ^^'
  Cecilia Portson
  7 years ago
  Ja, det kan man ^^ Hm...
  Men er snart færdig med prologen, hvis I lige vil se den, må I gerne. Det vil i hvert fald hjælpe og få en persons mening omkring den (Er lidt skidt til prologer).
 • Cecilia Portson
  Indtil videre lyder den god :3 Det er et godt resume og teksten virker fangende ^^
  Blodbyrder
  Blodbyrder
  364
  11
  24
  Hun var nysgerrig. Så nysgerrig at hun engang imellem blev nødt til at bryde regler. Ved at kradse i lakken fandt hun efterhånden ud af, at stenslottet skjulte en stor hemmelighed. En hemmelighed der inderholdt...
 • Cecilia Portson
  Virkelig spændene prolog. Glæder mig til, at læse videre :3
  Halloweenfesten
  Halloweenfesten
  3800
  40
  100
  Udklædninger, fis og ballade, slik og fester. Det er det alle forbinder med Halloween. Det ingen ved er, at denne nat også er en stor fest for andre end mennesker. Det er den nat, hvor de rigtige vampyrer,...
  Psiphph
  7 years ago
  Mange tak! :D
Loading ...