FemaleDenmarkMember since 20 Jun 13Last online 10 hours ago

❤️Hej❤️Med❤️Jer❤️Alle❤️Sammen❤️

Lidt om mig:

Jeg er bare en pige på 24 år, der elsker koncerter, skrivning, oplevelser af forskellige former og fandoms

 • Camilla289

  mumbled "Pause"

  3 years agoReply
  Hejsa derude
  Her er en lille meddelse, jeg har valgt at holde en lille pause min mine andre historier, så jeg kun har fuld fokus på min nyeste historier "My destiny is..." I er meget velkommen til tjekke den ud under mine historier <3 <3 <3
 • Camilla289

  mumbled "Nyt kapitel"

  4 years agoReply
  Så er der kommet nyt kapitel til One Direction And Me, så op ind og læs den inde på min profil under historier.
 • Camilla289

  mumbled "Can we take a moment...Please?!"

  4 years agoReply
  Hey alle sammen!
  Så skete det jeg i hvert fald ikke havde set komme... Lille cute Niall James Horan har udgivet sin første solo sang... Den er virkelig god og elsker den virkelig meget og høre den hele tiden, men samtidig kan jeg ikke lade vær med at tænke om det så er sidste man så ville høre fra One Direction, nu hvor stort alle medlemmerne går solo?!
  For mit tilfælde er jeg glad for drengene ville undersøge nye ting, men samtidig er jeg også bare trist over det! Håber ikke jeg er den eneste der har det sådan...
  Salli Baran
  4 years ago
  Personligt tror jeg ikke de har nogen fremtid. Det har været sammen længe, men de kan ikke blive ved med at ses som nogle teenage idoler :) De er voksne nu og skal lave andet end en gruppe :) Jeg tror ikke længere jeg vil følge dem, da jeg har mistet interessen for dem :) Men for deres skyld håber jeg de får noget mere ud af deres karriere :) Det havde også snakket om et break up for noget tid siden ;)
  Maria1209
  4 years ago
  Det er en god sang uden tvivl. Jeg tror heller ikke de har nogen fremtid, men det har jeg heller aldrig gjorde :) Tænkte nok at deres tid som band var ovre, allerede da de offentliggjorde deres pause. Det er dog lidt trist, da det først er for nyligt at jeg er begyndt, at lytte til deres musik #Latetotheparty
  Maria Louise Persdatter
  Mine roomies og jeg sad og snakkede om, at sangen lagde sig saa meget op af gruppens musik, at det er ret synd. Man sad naesten og ventede paa, at de andres vokaler ogsaa ville dukke op i sangen.
  Selv var jeg for nogle aar tilbage en stor The Wanted tilhaenger, og jeg maa sige, at jeg stadig venter paa deres comback, da de ogsaa bare gik paa "pause" - og det er snart 3 aar siden )):
  Louise B
  4 years ago
  Det er ret stort. Zayn laver musik og det samme gør Niall også, hvor Harry forsætter med noget andet - og det samme med Louis og Liam, piv.

  MEN JEG SKAL HØRE NIALL'S NYESTE SINGLE, NÅR JEG KOMMER HJEM, WUHU! <3
 • Camilla289

  mumbled "Forsættelse"

  6 years agoReply
  Hey alle sammen
  Jeg har valgt at mit one shot "One direction and me" bliver lavet om længere historie.
  Håber I følge med.
 • Camilla289

  mumbled "Overlykkelig "

  6 years agoReply
  1 Like
  SÅ ER TEORIPRØVEN BESTÅET!!!!!! YES YES YES ENDELIG!!!
  NÆSTE STOP GLATBANE OGSÅ KØREPRØVE OG SÅ HAR JEG HAR MIT KØREKORT!!!
  S.T.Nielsen
  6 years ago
  stort tillykke!! :D