FemaleDenmarkMember since 26 Nov 11Last online 2 years ago

 • Titel
  2 years agoReply
  Jeg har kun læst første kapitel, og har helt klart tænkt mig at læse resten, men klokken er 01.00 om natten nu, så måske burde jeg få lidt søvn først. Ville bare sige, at du er en virkelig god forfatter, og at jeg er er kæmpe fan af din måde at skrive på.

  Hvis du en dag har tid og lyst, ville jeg blive helt vildt glad, hvis du kiggede på min movella "Støv" som jeg lige er begyndt på :)
  Den sommer
  Den sommer
  37
  28.1k
  78
  Han var modstander af alt det, hun stod for. Hun hadede de ting, han elskede. Alligevel fandt de hinanden. Men er en sommerferieflirt ment til at vare ved, selvom sommerferien ikke gør det?
  // amore
  2 years ago
  Tusind tak! Du aner ikke hvor glad din kommentar gør mig :)
  Jeg vil selvfølgelig kigge på din movella, når jeg får tid
 • Titel
  2 years agoReply
  1 Like
  Ej hvor er det her bare fantastisk. Var helt opslugt af historien.
  Du skriver virkelig realistisk, og jeg forestiller mig, at der er rigtig mange som kan relatere til historien :)
  den gamle flamme
  den gamle flamme
  19
  970
  10
  En ung pige og dreng ser tilbage på deres forhold og hvad der gik galt. Deltager i "Piger' 17" konkurrencen under emnet kærlighed. // Inspireret af virkelige hændelser.
  // amore
  2 years ago
  Tusind tak :D
 • Titel
  2 years agoReply
  Du har ikke skrevet så meget, men det lyder ret spændende, så jeg håber, at der snart kommer mere :)
  FLOKKEN
  FLOKKEN
  4
  240
  6
  Hjælp mig, for jeg kan ikke hjælpe mig selv - deltager i Musikkonkurrencen - inspireret af sangen Jesu Blod af Ukendt Kunstner - den er ikke på youtube så evt. find den på Spotify
  ida r t
  2 years ago
  Mange tak, det er jeg virkelig glad for at du synes! Der kommer snart mere det lover jeg ;))
  Titel
  2 years ago
  Uhh hvor fedt! :) Hvis du har lyst og tid ville jeg blive helt vildt glad, hvis du tog et hurtigt kig på min movella "Kaos"
  KaosMit bidrag til musik-konkurrencen. Inspireret af sangen "run" af Daughter.
  ida r t
  2 years ago
  Det vil jeg gøre, i løbet af de næste par dage!! :)
 • Titel
  2 years agoReply
  Kan rigtig godt lide din skrivestil! Jeg tror, det ville være lettere at læse, hvis du lavede lidt større afsnit (altså trykkede enter én gang til f.eks.) så det bliver lidt mere overskueligt. Du har lidt din egen måde at skrive på, og det er helt vildt fedt synes jeg :)

  Hvis du har lyst til at læse har jeg også skrevet et bidrag til konkurrencen. Den har ca. samme læsetid som din. Linker lige til den her :)
  KaosMit bidrag til musik-konkurrencen. Inspireret af sangen "run" af Daughter.
  The Judge
  The Judge
  4
  418
  2
  "You´re the judge, oh no, set me free..." Inspireret af sangen The Judge- Twenty One Pilots
  leax2590
  2 years ago
  Tusind tak! Havde skrevet den med indryk på Word, men det ser ud til, at det ikke helt kan lade sig gøre her:( Tager lige et kig på det;)
 • Titel
  4 years agoReply
  Du skriver faktisk virkelig godt! favorit + like. Historien bliver bedre og bedre for hvert kapitel. Jeg elsker at du skriver det der med at solen havde sneget sig hen til hende hovedpersonen - hvor ubehøvlet. Hvis du nu var virkelig, virkelig sød kunne det være du ville læse en af mine movellaer og evt. efterlade en lillebitte-mini-kommentar?
  Online venner
  Online venner
  67
  4252
  97
  17-årige Leslie er deprimeret, ensom og har anoreksi. En aften skriver brugeren "Davidsen23" til hende, og de kommer godt ud af det med hinanden. David bruger sin charme på Leslie, og de ender ud med at...
  Sofie H. O.
  4 years ago
  Aww, mange tak. Jeg sætter stor pris på din ros, og selvfølgelig dit like og favorit! :) Hvis jeg lige får skubbet det ind, kunne det godt tænkes at jeg kunne nå at læse noget i dag eller i morgen. :)
Loading ...