FemaleDenmarkMember since 15 Dec 12Age 18Last online 1 years ago

Tag min hånd, og lad os marchere mod himlen, et fredfyldt sted, uden krig eller sorg, hvor der er plads til folk, som du og jeg. Folk der intet sted hører til.

 • Lauthe
  3 years agoReply
  Laver du stadig covers? For jeg kunne godt stå og mangle et :)
  Cover Store
  Cover Store
  8
  2136
  35
  Velkommen til min Cover Store. Hvis du mangler et cover til din historie, dig, eller novelle, så er du kommet til det rette sted ;) Du vil her få muligheden for at få designet, det jeg håber er det...
 • Lauthe

  mumbled "Nyt år, ny start"

  3 years agoReply
  4 Likes
  Folk der har læst mit materiale eller fulgt med i min aktivitet i de sidste par år, har måske bedre kendt mig som Black Karma, eller for den sags skyld Laura. Det sidste års tid har jeg i perioder postet ting, som jeg kun gik halvt ind i, men aldrig rigtig fik gjort færdigt. Derfor har jeg længe skrevet på en movella, som betyder rigtig meget for mig, da det er noget jeg har brændt inde med. Jeg har slettet alt jeg havde, ja selv mine digte. Jeg følte jeg blev nød til at sige farvel til et kapitel, og hej til et nyt. Derfor håber jeg i vil tage godt imod mig i det nye år, både i forhold til navneskiftet, og min historie Mod Himlen.

  Knus Lauthe :)
 • Lauthe
  3 years agoReply
  1 Like
  Helt klart @[Cibena] Hendes tekster skuffer aldrig! Hun bliver bare ved og ved med at imponere, og jeg kan simpelthen ikke få nok :)
  cibena
  3 years ago
  du er simpelthen så dejlig, du er. tak!!
 • Lauthe

  mumbled "Julen er den bedste tid på året... Eller måske ikke?"

  3 years agoReply
  Først og fremmest vil jeg ønske jer alle en glædelig jul, og godt nytår.

  Jeg har været meget inaktiv på movellas, i en meget lang periode. Grunden er, at jeg er ved at komme ud i en depression igen. Sidst jeg havde det sådan, valgte min mor og lægen, at jeg ikke skulle behandles for det, men nu skal jeg til lægen igen, fordi det desværre er vendt tilbage. Jeg havde lidt en ide om, at hvis jeg skal i behandling, kunne jeg skrive en form for tankedagbog? Ville høre om det måske kunne være noget i var interesseret i at læse? Om fx hvordan det bliver at skulle igennem de forskellige ting, og hvordan jeg har det med det, og mine daglige struggles?

  Knus,
  Black Karma
  KajsaSchübeler
  3 years ago
  Det kan i hvert fald være, at en tankedagbog kan hjælpe dig med at bevare et minimum af overskud og have lidt styr på det hele, men jeg synes kun, du skal gøre det, hvis du har overskuet til det.
  Thilde N
  3 years ago
  Hvor trist :(
  Men hvis du har overskud til der, synes jeg, ar en tankebog kunne være en god ide til at dele dine tanker
 • Lauthe

  mumbled "Goodnight Veronica - Ny historie? Inaktivitet? :("

  3 years agoReply

  Jeg flyttede for 2 måneder siden på efterskole, og har haft rigtig travlt. Jeg har kun opdateret en lille smule med digte, og har ikke været særligt aktiv. Til gengæld ville jeg fortælle at jeg er igang med et nyt projekt, som jeg arbejder på mens jeg går på efterskolen. I kan få "Resumeet" eller hvad i vil kalde det her:

  Døden af den kun 17 årige Alexander Karlstrup chokerede alle. De havde aldrig manglet noget derhjemme, for penge det havde de. Men alligevel tog han sit eget liv, og efterlod hans familie med en tom følelse. Udadtil havde familien altid virket så perfekt, selv den unge lillesøster Veronica var billedskøn. Dog er der intet som er perfekt, og Alexanders død tærer på hele familien. Det unge forældrepar er mere opslugt af hvad de har mistet, og overser helt hvad de har. Det resulterer i den unge piges rejse ind i den verden, som Alexander længe levede i. Vil hun ende som sin storebror, død og begravet, eller vil hun kæmpe sig igennem livets udfordringer?

  Jeg har da også et test cover, dog ikke den færdige version, da der skal bygges videre på det osv :)

  Er det noget i ser frem til? Eventuelt nogle ideer til coveret? Hvad tror i der vil ske med Veronica?
Loading ...