FemaleDenmarkMember since 5 Jul 12Age 22Last online 3 years ago

Hun åbnede øjnene, så sig omkring.
Hun lukkede øjnene, nev sig i armen.
Drømmer jeg?
Er jeg vågen?
Jeg kunne ikke mærke det, jeg var følelseløs, foraltid.

Snapchat: elizamussen • Beths playground

  mumbled "To hear soundless"

  Hej alle sammen, jeg er tilbage og jeg er begyndt at skrive en ordentlig 2,er til en af mine favorit movellas om Gemma og Harry, nemlig 2eren til to cry soundless om en brutalt ødelagt tidligere misbrugt datter Gemma, faren John var meget brutal! Læs den hvis i ønsker at opdage hvad jeg snakker om hihi. Jeg er så frisk på at gøre det her, som i kan se er der også et nyt cover :) Jeg håber i vil vende tilbage og læse med i mine dramatiske historier, min skrive stil som altid er meget gribende og tankevækkende venter kun på dig til at læse med! Glæder mig til at se hvordan det her ender med To hear soundless og jeg overvejer stærkt en 3'er som jeg allerede har en ide om hvad skal handle om!

  Glæd jer til 2'eren :) knus!
 • Beths playground

  mumbled "Tilbage"

  Hej følgere :)
  Det er et godt stykke tid siden at jeg sidst har fået skrevet herinde, desværre! Jeg har altid nydt hvert sekund af at skrive, mit liv fik bare en ny aura og jeg glemte det jeg elskede mest nemlig at skrive.

  Jeg har valgt at eftersom at jeg har været så meget igennem på det sidste at dokumentere mit liv i form af en novelle. I vil følge en piges hård ungdomsliv hvor hun taber sig selv til musikken, stofferne og alt de ens forældre har brugt årtier på at lærer os børn. Jeg håber i har lyst til at læse med, jeg begynder på det første afsnit i dag og får det lagt ud. Jeg tænker at jeg kommer med nyt et par gange om ugen! :D Jeg håber det vil fange jer læsere!

  Kh beths_playground som jeg nok får lavet om :/
 • Beths playground
  Super, super flot skrevet :o Du er virkelig talentfuld, aldrig tro andet! Blev ved og du ender som noget stort en dag!
  Til Alle Og Ingen - Digtsamling
  Til Alle Og Ingen...
  14.7k
  106
  226
  // Til ham, til hende, til ungdommen, til fremtiden, til dig og til mig.
  Damana
  6 years ago
  Hold da op, det betyder virkelig meget! Tusind tak! <3
 • Beths playground
  Can't believe u wrote this for me ��
  | The Styles Brothers | One Direction
  | The Styles Broth...
  176.3k
  609
  552
  Elizabeth is a 17 year old girl who has hard times at schools. She been moving around for the past 3 years. 7 different schools. No friends, beside her now best friend Anastacia. When she finally comes...
Loading ...