FemaleDenmarkMember since 1 May 12Last online 5 years ago

Jeg er en pige. Jeg elsker at skrive historier, og jeg er 11 snart 12 somre. Bagrundsfarven er faktisk min yndlingsfarve, som ikke bare er orange, men lige præcis DEN HER orange. Eller ferskenfarvet. Det kan man også sige.

Jeg elsker South Park serierne (min yndlingskarakter er Kyle, og Stans far, hvis der skulle være nogen tvivl)

Jeg elsker Catching Fire, og WunderKinder.

 • Calinea
  5 years agoReply
  Omg, den skifter også farver når jeg ser på den :O Du er ikke alene!
  Facts...
  Facts...
  47.4k
  101
  249
  Hvis du læser det her så, TILLYKKE... Du kan læse... (Det var et fact ;) ) ej okay seriøst, her kan du læse forskellige facts om mennesket og vores verden (fancy, i know) *ADVARSEL* De facts jeg har...
 • Calinea
  5 years agoReply
  Hej :)
  Jeg er i gang med et mobningsprojekt på min skole. Jeg vil spørge om jeg kunne bruge et uddrag af historien til min opgave? Det ville hjælpe meget på min karakter, og jeg kan godt skrive dit navn på. Svar så hurtigt du kan, for projektet begynder i morgen. Skøn historie, og tak på forhånd :)
  Og Pompeii faldt
  Og Pompeii faldt
  4129
  112
  34
  Ambers verden styrter i grus da hun får af vide at mobbeofferet Christina har begået selvmord. ** Bygger på "Pompeii" af Bastille - jeg har tolket en hel del, men hvis man tænker over det, kan man sagtens...
  Ida Emilie
  5 years ago
  Hej :) det må du i hvert fald - jeg ville være beæret :) det er jo det disse historier er til for. Held og lykke med det!
 • Calinea
  5 years agoReply
  Halvvejs i gennem er det her det mest nuttede jeg uden sammenligning har læst i mit liv.
  I afslutningen begynder jeg at tude...
  Facader
  Facader
  1047
  24
  6
  En kort, psykologisk novelle, om en ung pige og hendes facader :)
 • Calinea
  5 years agoReply
  Okay. Jeg var noget til kapitel 16, syntes det var en okay historie. Og så kommer vi til Miranda, og jeg er bare wut!
  Harry FUCKING prøver at voldtage Miranda. Han udfører et VOLDTÆGTSFORSØG, fordi han ikke kan holde sin pik i bukser. Ja okay, det er godt at han kommer sammen med Juliet, men han voldtager Miranda, og han tænker ikke et sekund over Mirandas følelser.
  Næh! Han tænker over sin pik, og over han ikke vil være utro med Juliet. HM.. Pigen kan blive traumatiseret RESTEN AF SIT LIV, men næh.. Min pik er vigtigere end det. Han tænker faktisk da han går hen til hende at hun er den eneste der ikke er modig nok til at gøre modstand.
  Miranda siger også nej til Harry.
  Undskyld. Jeg var bare nød til at komme ud med det, da jeg syntes det er meget unfair overfor Miranda, da jeg indentificerede mig meget med hende. Jeg står ikke op til folk så meget, og den scene fik mig faktisk til at græde, fordi du gør Harrys handling fuldstændig fair.
  Harry's body ♥ Harry Styles
  Harry's body ♥ Har...
  79.6k
  335
  212
  At være ny på en skole og ovenikøbet blive kastet ind i skolens nyeste sex-slave konkurrence, er lige hvad Juliet Letterman bliver udsat for. Ikke nok med det, støder Juliet direkte ind i skolens bad boy...
 • Calinea
  5 years agoReply
  Så er der 25 nye valg ude. Hyg jer!
  Hunted (skab din historie)
  Hunted (skab din...
  1767
  4
  2
  Træt af ingen indflydelse på historien du læser? Træt af at se karakterer dø, forbi hovedpersonen gjorde noget meningsløst og åndssvagt? Træt af at karaktererne altid deler sig når de burde være sammen,...
Loading ...