FemaleNetherlandsMember since 29 Oct 14Last online 5 years ago

 • alohaandrea32o

  mumbled "The Cathford Group Credit Inc Loan Review Tips: Spore Din Økonomiske Helse"

  1 Like
  8 Tips for å Spore din Økonomiske Helse Denne Festlige Sesongen

  21 October 2014: Vi er i den delen av året når festligheter overta. Ni dager før Navratri inkarnasjoner av gudinnen Durga er dyrket tvers India. Under denne auspicious tid planlegger mange å kjøpe boliger, apparater, biler, etc. De fleste forbrukere kjøpe varer ved dra kredittkort eller availing av utslipp.

  I 2013 tilbrakte indiske forbrukere 25 prosent av sine månedlige lønn på Diwali utgifter. Som per siste rapportene media, indisk netthandel industrien var allerede ser øke en 30 prosent i gjennomsnitt daglig salg med folk forbereder festivalen sesongen.

  Under omstendigheter er det avgjørende for kundene å forstå deres økonomiske helse, definere hva kjøp og modus for betaling. Derfor mellom Diwali gaver, spise ute og besøke familien. ikke glem å holde oversikt over utgifter over jul.

  HER ER NOEN TIPS:

  Holde seg til et realistisk budsjett

  Det er viktig å ha en god forståelse av hvor mye du ønsker å bruke før du drar til butikkene for festlig kjøpe. Dette vil hjelpe deg å foreta smarte avgjørelser på kjøp under festivalen sesongen og unngå noen overraskelser! Gjøre en ærlig vurdering av økonomiske grensene for denne festlig sesong.

  Planlegge gaver på forhånd

  Kontroller at du ikke overspend når du kjøper gaver. Fordele et beløp du kan råd til per gave og holde seg til den. Hvis du vil begrense impuls utgifter, kan en liste være en fin måte å gjøre dette. Listen vil hjelpe deg raskt identifisere salg elementer.

  Bruk din bank eller kredittkort sparsomt

  Det er attraktivt tilbud på kredittkort under festival tid. Det anbefales at du bruker kredittkort klokt og husk å betale av alle regninger i tide å unngå noen innvirkning på kreditt score. En god kreditt score vil la deg bruke kreditt på bedre ord i fremtiden

  Sammenligne på nettet

  Det er viktig å sammenligne prisene på varer tilbys av forskjellige steder før nettbestilling. Ved å sammenligne priser, vil du kunne identifisere de beste tilbud og hjelp du scorer på sparing. Det anbefales å bruke ditt debet / kredittkort forsiktig og bruke bare ett kort under shopping sesongen for å unngå noen identitetstyveri.

  Planlegge ferier på forhånd

  Forhåndsbestille reise aktiverer du lagre noen prosent av overnatting og reiseutgifter for billetter. Også sikrer en forhånd registrering for jul eller nyttår parter du at reservasjonen i riktig sted, og som også til rabatterte priser.

  Sjekk din regelmessig

  Med alle utgifter anbefales det at du kontrollerer din konto og kredittkort bruker regelmessig for å unngå overraskelser. Dette vil sikre at du tilbringer PR budsjett og planlegge for festlig bruke.

  Tilgang til poengsummen

  Dusherra - Diwali er en tid da mange mennesker liker å kjøpe hjem. Mange forbrukere kjøper dem på utslipp. Sjekk din kreditt score / kreditt historie før denne beslutning. Tilgang til kreditt score før for et hjem lånet kan faktisk gi deg bedre forhandlingsmakt med utlån institusjon for availing lånet på bedre vilkår og betingelser.

  Du kan nå ut til Equifax eller CIBIL hvis du vil vite din kreditt score. Festlig sesong kommer med tilbud av bilforhandlere / låneinstitutter å tiltrekke kjøpere. Akkurat som det er tilrådelig å kontrollere kreditt score / kreditt historie før de bestemmer seg å kjøpe et hjem på lån, er det tilrådelig å se din kredittverdighet når går inn for et bilkjøp på lån.

  Planlegging for år fremover

  Ikke la høytiden hindre deg i å planlegging fremover for de andre mål. Plan for året som kommer og dens tilknyttede utgiftene. Forsvarlig planlegging skamslått med forsiktig bruk av kreditt vil sikre en lyse økonomiske helse denne festlige sesongen.

  Besøk The Cathford Group Credit Inc @ http://cath-fordgroup.com/ og lese for mer finansielle beslektede emner @ http://cath-fordgroup.com/blog/. Følg oss på Twitter @ https://twitter.com/cathford_grp
Loading ...