Creepyspaghetti

den er chunky, som jeg kan li' dem

5Likes
4Comments
198Views
AA

1. Creepyspaghetti

Jeg sidder på min seng og kigger ind i den hvide væg på den anden side af mit værelse.

Mit navn er KAchiiing, jeg er 14 år gammel, og bor i Storkøbenhavn. Jeg har ikke særligt mange venner, men det har min storebror, Lars. Han er 17 år gammel, og er sportsudøver på højt niveau. Selv min far kan bedre lide ham end mig.

Det er søndag eftermiddag, Lars og Far er i hallen, fordi vi har en håndværker ovre. Han skal lave noget med kælderen. Jeg ligger i min seng og spiller ‘Amazing Strange Rope’. Jeg kan høre håndværkeren nede i kælderen. Han er en høj, stærk mand, med et langt sår hen over ansigtet. Jeg får gåsehud, når jeg kigger på ham.

Jeg går ned i køkkenet, og smører mig en sandwich. Jeg tager først 2 skiver brød og lægger dem på køkkenbordet, så tager jeg en ordentlig klat mayonaise og smører det ud på begge skiver. Derefter tager jeg noget skinke og lidt ost, og putter ovenpå. Til sidst tager jeg tomat, agurk og salat, og så er den næsten færdig. Inden jeg spiser den, får den en hurtig tur i frituren. Jeg kan mærke savlen løbe ud af min mund. Da jeg tager den første bid, er det som om jeg er i himlen. Jeg får hurtigt guffet sandwichen i mig. Jeg er allerede på vej op af trapperne og hen til mit værelse. Pludselig hører jeg en knirken fra kældertrappen. Jeg fryser på stedet. Jeg kan høre fodtrin fra kælderen, jeg lister stille op på mit værelse. Mit hjerte pumper derudad. Jeg sidder stille på min seng, og kigger på min telefon, der er kun 1% strøm på. Jeg trykker tallene ind på telefonen, 1 - 1 -... Så slår det mig, jeg har ikke taget min ‘daily reward’ i ‘Amazing strange rope’. Jeg skynder mig ind og tager den. Min telefon slukker. Lyden nede fra kælderen, er nærmet sig op mod køkkenet og stuen. Der er en skarp lyd nede fra stueetagen. Han leder efter noget i køkkenet, jeg hører en skramlen, som når man tager en masse knive og gafler, og taber dem ned på et gulv. Han leder fokuseret. Så bliver der stille. Helt stille. Jeg tager min hånd ind under min seng, jeg tager en skoæske ud under min seng. Mine hænder ryster. Jeg får med nød og næppe åbnet den, der ligger pistolen. Mit hjerte banker hurtigere end det nogensinde har gjort før. jeg tager den stille op fra skoæsken, og nærmer mig døren, jeg får åbnet den så stille som muligt. Jeg går langsomt hen mod den lange trappe ved siden af mit værelse, kigger ned. Der står han. Han er på vej op med en kniv. Hans blik er søgende, han leder efter mig. Jeg tager mod til mig, og hopper hen foran ham. Jeg kigger ham i øjnene. Han siger, “Din far sagde jeg måtte smøre mig en sandwi..” Han nåede ikke at sige mere, jeg skød ham. “Det gamle sandwich-trick, det falder jeg aldrig for.”

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...