Hyggehjørnet - Billeder og covers

Bare et billedgalleri for mange af mine edits og manips og lignende. Jeg søger bestemt ikke credits, da jeg bare havde lyst til at vise mine mere eller mindre heldige edits. Dette er ikke et coverstore, men skulle du alligevel være interesseret i et cover eller lignende, som jeg skal lave til dig, så lad mig det vide. Ellers bare Enjoy! Min fantasi er ret alsidig ;)

3Likes
4Comments
888Views
AA

1. Det første.

Mit allerførste edit på et rigtigt redigeringsprogram. Før i tiden var jeg meget omhyggelig og kreativ på noget så simpelt som microsoft paint program. Ja, det rakte ikke langt med at redigere, netop fordi paint ikke er et decideret redigeringsprogram, men det brugte jeg altså, og derfor var mine førtidige billeder og covers heller ikke heldigt sluppet fra. 

Nå men, dette cover her var mit allerførste edit jeg lavede på Canva.com, som jeg den dag i dag stadigt bruger og har opdaget flere og flere gode tips på, så det bruger jeg fortsat og er ret tilfreds med.

Som I kan se, så var dette første edit ret simpelt, og der var heller ikke meget hokus pokus over det. Det var hurtigt lavet, men den dag i dag bruger jeg langt mere tid og det vil frem over være de billeder og covers, som jeg har brugt mest tid på, der vil komme til at fylde her i galleriet - Enjoy!

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...