Endless times

Året er 2010 og One Direction har taget verdens med storm, efter deres deltagelse i det britiske x-factor. I USA har man også fået øjnene op for de 5 drenges succes, hvilket indleder til en konkurrence. Udover at være ærkerivaler dyster de to high schools om et 6 måneders skoleophold med One Direction og en talentkonkurrence med de vildeste præmier.

På North Silver Spring High School går 17-årige Valerie Brown, som hiver os med ind i hendes verden. En verden fuld af venskaber, problemer og oplevelser - bland alt det sammen og tilsæt lidt drama.
For hvordan takler man et fodboldhold der står til at gå i opløsning, en talentkonkurrence mod ærkerivalerne og en mystisk person der dukker op og laver rod i fortiden?

Velkommen til Endless Times. Enjoy!

6Likes
0Comments
2494Views
AA

8. Chapter 8 - Valerie's birthday

 

Chapter 8 - Valerie's birthday

Tirsdag d. 14 September 2010

 

Valerie's Synsvinkel

Jeg vågnede da klokken var 05.00 om morgenen, helt seriøst. Jeg besluttede mig for at pakke sammen, og skynde mig hjem. I dag var det trods alt min fødselsdag, og jeg ville fylde 17 år. Jeg måtte hjem, fordi min familie ville sikkert fejre mig. Det tog mig kun 15 minutter at gå hjem. Jeg åbnede forsigtigt døren og smuttede op på mit værelse. Jeg lagde mig ned i sengen, og så "'Pretty Little Liars' seriøst en virkelig god serie, og jeg håber de udkommer med mange flere sæsoner. 

"Idag er det Valerie's fødselsdag.... Hurraaaa... Hurraaa" sang min familie, jeg lød naturligvis som om jeg sov, selvom jeg først slukkede computeren da jeg hørte dem gå rundt ude på gangen. Jeg satte mig op og sendte dem alle et smil. "Tillykke" sagde Vega og holdte et irsk flag i hånden, "tak min lille skat" sagde jeg og bar hende op på sengen. "Nu er du jo gammel" sagde Sean, "hov hov jeg blir altså kun 17" sagde jeg og grinte. "Der er morgenmad og gaver nede i spisestuen" sagde min far, jeg nikkede og steg ud af sengen. Vi gik alle ned og spiste morgenmad, hvilket var en lækker brunch. "Du skal åbne min gave først" sagde Vega og skubbede en pakke hen til mig. Indpakningspapiret var i en lyserødfarve med hvidt bånd. Jeg åbnede pakken og kiggede ned, først lå der en tegning som hun havde tegnet i børnehaven, og dernæst lå min yndlingsparfume der. Det var naturligvis en Chanel parfume, den der hedder 'coco': "Tusinde tak V" sagde jeg, "så lidt" sagde hun og smilte. "Nu til min" sagde Sean ivrigt. Jeg åbnede pakken, og lå et par split nye fodboldstøvler og et gavekort til en ansigtsbehandling". "Årh tak Sean, jeg elsker de støvler" sagde jeg og han nikkede tilfredst. Til sidst åbnede jeg pakken fra mor og far, de havde givet mig en Valentino taske, et gavekort for 2 til at spise brunch og et par Louis Vuitton stilletter. "Tak for gaven mor og far" sagde jeg og gav dem et kram. 

Efter maden gjorde jeg mig klar, og gik hen til Ethan og Grace. De stod allerede og ventede. "Tillykke med fødselsdagen!" råbte Grace da hun så mig, Ethan kiggede hen i min retning. "Tillykke" sagde han og smilte, "tak" sagde jeg til dem begge. "Så blev du også endelig 17" sagde Grace, hun var meget stolt af hun var 2 måneder og 13 dage ældre end jeg. "Årh din blærerøv" sagde jeg og grinte, hvilket smittede af på dem begge. Efter 5 minutter kom Cameron svingende ind i indkørslen med Ethans bil, Ethan skyndte sig at tage forsædet, så Grace og jeg blev nød til at sidde bag i. 

Vi ankom til skolen og jeg gik hen til mit skab, nr. 463. Jeg tog mine engelskbøger ud og gik mod engelsk lokalet. Jeg prøvede at sætte mig så langt bagerst som muligt. men det var de pladser alle kæmpede om, for det er ikke fedt at sidde forrest i en time med Mr. Johnson som lærer. Vi skulle bare besvare et par spørgsmål og læse i vores bog. Så uinteressant. 

Videre til Biologi med Cameron og Ethan. Vi skulle lave videre på vores opgave og fremlæggelse. Jeg kunne godt mærke det ville blive en kedelig skoledag i dag, gab...! 

Efter hvad der føltes som en evighed havde vi endelig frokost pause. Jeg var endelig samlet med hele slænget igen. Dagens ret var lasagne, hvilket jeg elsker. "Hvor skal vi spise henne i dag?" spurgte Nathan om,  "på Olazzo" svarede jeg. "De har det bedste mad" sagde Laura, og jeg nikkede mig enig. De har virkelig meget lækkert Italiensk mad. 

Efter frokosten gik timen med Spansk hurtigt, selvfølgelig med sure Ms. Winther. Men denne gang havde jeg da lavet lektier, og hun var faktisk ikke sur på mig, og hun sagde endda det jeg havde præsteret var godt. Jeg var lige ved at få hjertestop da hun sagde det, det er første gang i 2 år hun har rost mit arbejde. Cameron var lige ved at falde bagover af stolen. 

Dernæst skulle jeg have Drawing, mit yndlingsfag. Jeg satte mig ned bagerst ved vinduet, og Zayn kom og tog plads ved siden af mig. Alle piger begyndte at skrige, fordi Zayn kom, åh gud. "Idag tegner i videre på jeres portræt" sagde Ms. Moore da hun kom gående ind i lokalet med en kaffe kop, seriøst hvad sker der for lærere og deres kafe? Det et sandt mysterie. "Du tegner vildt godt" sagde Zayn, "jeg kan kun sige i lige måde" sagde jeg og kiggede hen på hans portræt. Det var tydeligt at se han havde talent for det. "Er der egentlig fodbold træning i dag?" spurgte han om, "Nej, vi har træning mandag og onsdag" svarede jeg. "Nå okay" sagde han og begyndte at tegne. Jeg tog fat i blyanten og begyndte at tegne videre på mit portræt. 

Endelig sluttede skoledagen og jeg stod og ventede på slænget kom ud. "Så er vi her" råbte Clara, så en masse elever vendte sig  om. Jeg grinte bar af hende. Vi satte os ind i bilerne. "jeg sidder forrest for jeg har fødselsdag" sagde jeg og satte mig ind i Ethans bil sammen med Grace og Laura. Nathan, Cameron og Clara tog Nathans bil. "Hvem kommer først!" råbte Ethan og gassede op for motoren og drønede ud af skolens parkeringsplads. Efter 20 minutter var vi ankommet til restauranten. "Yees vi kom først" sagde Grace da hun fik øje på de resterende 3 komme gående. "Jaja hold kæft" sagde Cameron og grinte. Vi gik ind af døren til restauranten og den dejlige duft fyldte mine næsebor. "Hvad kan jeg hjælpe med?" spurgte en kvindelig tjener om, hun havde en skinger stemme og et falsk smil, hun var sikkert træt af hendes job. "Jeg har bestilt bord til Valerie Brown" sagde jeg og sendte hende et piv falsk smil, "Ja, følg med" sagde hun og greb fat i 7 menu kort og begyndte at gå ind ved bordene. Vi fulgte alle efter hende på række, som om vi var 7 skolebørn på udflugt. Hun lagde menukortene på bordet, "min kollega ville komme om lidt og betjene jer" sagde hun og forsvandt hurtigt. Vi satte os ned, og jeg satte mig for bordenden, det skal fødselsdagsbarnet jo gøre. Vi begyndte at kigge i menukortet, vi kendte det nærmest ind og ud, da vi tit spiste her. "Der er så meget at vælge mellem" sukkede Ethan, "enig" sagde Laura og kiggede opgivende ned i menukortet. Efter lang tid fandt vi ud af, at Ethan, Laura, Grace og jeg skulle have en ret der hedder "Wild Mushroom Gnocchi' og Nathan, Cameron og Clara skulle have en ret der hedder 'Chicken Cardinale'. 

"Jeg glæder mig til din fest på lørdag" sagde Grace, "samme her, du holder altid gode fester" sagde Clara. Jeg smilte. "Denne gang går det ned" sagde jeg og grinte, "er der alkohol?" spurgte Laura om, "ja i massere vis" svarede jeg og grinte. Jeg havde altid holdt store fødselsdagsfester, fordi jeg har en kæmpe familie og jeg har fået en okay stor vennekreds. Plus min familie kommer både fra Irland og andre steder i USA. Så alle familie fødselsdagene i familien, er mit højdepunkt fordi hele familien er samlet. Sidste år havde jeg ikke meget alkohol med, men i år er der utrolig meget. Da vi er begyndt at gå mere til fester nu. "Hvis der er alkohol så kommer jeg" sagde Nathan og blinkede, "ja man kan altid finde dig i baren" sagde Cameron og vi andre grinte, hvor alkoholen var, var Nathan. Det var smart nok, for han blev aldrig væk fra os. Efter 30 minutter kom vores mad, det var sindssygt lækkert som altid. "Ville du have fødselsdagssang?" spurgte Clara om og smilte bredt, nok fordi hun godt kendte svaret. "Ellers tak" sagde jeg, ingen offentlig ydmygelse til mig idag, det helt fint. 

Efter restauranten kørte vi alle sammen hjem til os selv, da jeg skulle holde fødselsdag med mine forældre og søskende også. De vidste jeg havde spist ude, for det var en tradition jeg havde haft med slænget siden vi var 14 år. Så derfor havde min mor sørget for kage og is til i aften i stedet for. "Jeg er hjemme!!" råbte jeg, jeg gik ind i stuen hvor mine forældre sad. Vega legede ude i haven på lege stativet og Sean spillede fodbold i haven. "Der er en gave til dig" sagde min mor, jeg gik hen og satte mig i den store lænestol. "Hvem er det fra?" spurgte jeg om, "der er ingen afsender, den lå i gangen da vi kom hjem" svarede hun og smilte. "Har Melissa så ikke set hvem der leveret den?" spurgte jeg undrende om. Melissa er vores rengøringsdame, vi bor i et kæmpe hus og vi orker ikke at gøre rent selv, og så har mine forældre heller ikke tid til det. "Nej, postbuddet leverede den" svarede min far, jeg nikkede og begyndte at pakke gaven op. Først fik jeg øje på en parfume æske fra Valentino, det var deres 'Donna' parfume. Det har været min yndlingsparfume siden jeg var 10 år gammel, og ikke mange vidste det. Dernæst var der en hoodie fra Fila, den var lyserød med blå og hvid skrift. "Var det ikke sådan en hoodie du havde da du var 7 år?" sagde min far og smilte, "jo" sagde jeg målløst, hvem i alverden havde sendt dette til mig? Jeg åbnede den sidste gave som var en sølv halskæde, vedhænget var et hjerte der kunne åbnes, og på hver side kan der være et billede. "Gad vide hvem det er er fra?" sagde min mor undrende, jeg trak på skuldrene og tog halskæden på. "Tydeligvis en der har kendt Val længe" svarede min far. 

"Så er der kage!" råbte min mor, Vega og Sean kom styrtende ind fra haven af. "Hvilken kage" sagde Vega desperat og satte sig ned. "Valnødskage lavet af Claras mor" sagde min mor. Det var naturligvis min yndlingskage. "Jeg spurgte om hun ikke kunne bage en" sagde min mor, "det var en god ide" sagde jeg og tog et stykke. Jeg hældte noget varm kakao op i et glas. 

Efter kage besluttede jeg mig for at gå i seng, det havde været en lang dag og jeg var helt udmattet. 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...