Endless times

Året er 2010 og One Direction har taget verdens med storm, efter deres deltagelse i det britiske x-factor. I USA har man også fået øjnene op for de 5 drenges succes, hvilket indleder til en konkurrence. Udover at være ærkerivaler dyster de to high schools om et 6 måneders skoleophold med One Direction og en talentkonkurrence med de vildeste præmier.

På North Silver Spring High School går 17-årige Valerie Brown, som hiver os med ind i hendes verden. En verden fuld af venskaber, problemer og oplevelser - bland alt det sammen og tilsæt lidt drama.
For hvordan takler man et fodboldhold der står til at gå i opløsning, en talentkonkurrence mod ærkerivalerne og en mystisk person der dukker op og laver rod i fortiden?

Velkommen til Endless Times. Enjoy!

5Likes
0Comments
2130Views
AA

6. Chapter 6 - One Direction is coming

 

Chapter 6 - One Direction is coming

Mandag d. 9 September 2010

 

Valerie's Synsvinkel

"Det er i dag de kommer!" råbte Clara. Jeg var lige kommet hen på skolen, og alle var mega spændte. Fredag i sidste uge blev vi bedt om at ryde klasseværelserne op, det forstod jeg ikke, de havde jo også gået i High School selv. Men alt skulle bare være perfekt, og rengøringsdamerne gjorde rent på livet løst. "Ja det vildt" sagde jeg ironisk til Claras udbryd. "Jeg glæder mig" sagde hun og hvinede, jeg grinte af hende og gik med hende hen til engelsk lokalet. 

En morgentime med Mr. Johnson, var en kedelig start på dagen. Han var ikke den værste lærer, men han var altså kedelig. "Hvornår kommer One Direction?" spurgte Grace om, "de kommer senere på dagen" svarede Mr. Johnson. Grace sukkede og kiggede ned på hendes bog igen. Vi skulle læse en masse kapitler og svare på spørgsmål. 

Derefter stod den på biologi med Cameron, vores fremlæggelse gik fremad og vi havde skrevet omkring 8 sider. Men i dag gad vi ikke lave noget, fordi det var alt for varmt udenfor og så var det ekstra kedeligt i dag. "Nå det bliver da spændende med One Direction" sagde Cameron og grinte, "helt vildt" sagde jeg og rullede med øjnene. "Skal vi virkelig høre på skrigende fan girls i 6 måneder" sagde han og sukkede, "ja det er jeg bange for vi skal" sagde jeg og grinte. "Mit livs mareridt" sagde han og tog sig til hjertet, jeg grinte bare af ham. 

^^

"De kommer i næste time!" råbte Laura, da hun løb hen til os, vi alle sammen sad ved vores bord i kantinen. "ej virkelig!" råbte Grace og lavede store øjne. "Ja, jeg har lige snakket med rektor" sagde Laura imens hun satte sig ned. Vi spiste vores mad færdig, imens vi talte lidt om hvordan det ville komme til at gå. Jeg tror nu det bliver meget godt, jeg magter bare ikke at høre på skrig hver eneste skole dag, det bliver for udmattende. 

Efter frokost pausen, blev vi alle samlet nede i den store sal. Jeg satte mig ned ved siden af Ethan og Cameron, helt bevidst sad jeg ikke ved siden af pigerne, da jeg vidste de ville skrige. Så de sad ved siden af hinanden. Rektor gik på scenen. "Så er dagen kommet vi har ventet på, One Direction kommer" sagde rektor og pigerne begyndte at skrige. "Derfor er det mig en stor fornøjelse at byde velkommen til One Direction" sagde han og der kom 5 drenge løbende ind på vores scene. Pigerne blev helt vilde. "Hva så North Silver Spring High School" råbte Louis, og pigerne skreg igen. "Vi er så glade for vi skal bruge 6 måneder på denne skole" sagde Niall inden han rakte mikrofonen til Harry "Vi glæder os rigtig meget" sagde han og smilte. Rektor kom ind og takkede dem, og sagde nogen praktiske ting, og fortalte hvornår der var audition. 

Efter mødet i salen, var næsten hele skolen oppe og køre. Men vi skulle tilbage til time, da der stadig var normal skolegang denne her uge, bare hvor One Direction ville være med til timerne på de forskellige årgange. Jeg gik hen til min næste time, som var Drawing. Jeg elskede virkelig det fag, for jeg elskede at tegne. Jeg havde ikke faget med nogen fra min vennekreds. Men der var nogen andre fra min årgang her, så det var egentlig fint nok. 

Jeg satte mig ned bagerst i lokalet, for her var de bedste pladser og så var det lige op af vinduet, hvilket er en bonus for her er sygt varmt. Jeg fandt min tegne bog frem og mit penalhus. "Kan jeg sidder her?" spurgte en stemme om, jeg kiggede op og så Zayn, "ja selvfølgelig" sagde jeg og fjernede min taske fra stolen, han satte sig ned. "Er det ikke dig fra studiet?" spurgte han om, "jo det er mig" sagde jeg, han nikkede og sagde "jeg synes nok du så bekendt ud" sagde han. 

Vores lærer kom ind, hun præsenterede os for Zayn, men som om vi ikke alle sammen kendte ham. Derefter skulle vi alle sammen præsenterer os for Zayn, ved at sige vores navne og alder. Derefter gik vores lærer i gang med at fortælle, hvad vores næste tegne projekt skulle være. Vi skulle tegne et portræt af en valgfri person. Jeg sad lidt og tænkte på hvem jeg skulle tegne. 

"Må jeg gerne tegne dig?" spurgte Zayn om, jeg kiggede overrasket på ham. "Ja?" sagde jeg, "jeg ved ikke hvem jeg skal tegne, så jeg tænkte bare på dig" sagde han og smilte, nok fordi jeg havde set så undrende ud. Jeg nikkede, "så tegner jeg dig" sagde jeg og grinte. "Må jeg så gerne få den når du er færdig?" spurgte Zayn om, "ja da" sagde jeg og begyndte at tegne hans ansigt. "Så får du min med en autograf på" sagde han, jeg grinte lidt af ham. "Tak, så giver jeg også min autograf til dig" sagde jeg og grinte over min geniale ide. "God humor, det kan jeg lide" sagde Zayn og grinte. 

Efter Drawing var jeg smuttede videre til Business math. Det var ret kedeligt i dag, for vi lavede overhovedet ikke særlig meget. One Direction drengene var heldigvis ikke i vores klasse, så der var ingen skrigende piger. Vi lavede bare nogen få opgaver. 

Jeg havde endelig fået fri, og var henne ved mit skab for at lægge mine bøger ind i skabet. Derefter tog jeg min fodboldtaske ud, jeg var med på skolens fodboldhold og i dag havde vi træning. Jeg lukkede skabet og fik et chok, der stod 5 drenge og gloede på mig. "Shit jeg fik et chok" sagde jeg og tog mig til hjertet, "undskyld for det, vi ville egentlig bare spørger om du kom i studiet i dag?" spurgte Liam om, "tja hvis jeg kan nå det, jeg skal til fodbold træning nu" sagde jeg og pegede på min taske. "Fedt, så kan vi jo se dig spille" sagde Louis og blinkede til mig, "selvfølgelig bare følg mig" sagde jeg. Jeg gik med drengene ned til skolens fodboldbane. 

"Jeg går ind og skifter, i kan bare sætte jer på bænkene" sagde jeg, de nikkede og gik hen til bænkene. Jeg gik ind i omklædningsrummet, vi var ikke særlig mange piger på holdet, faktisk var vi kun Clara og jeg. Så vi havde et helt omklædningsrum for os selv. Jeg gik ind og så Clara var i gang med at binde hendes sko. "Clara du må ikke flippe ud" sagde jeg, hun kiggede op på mig. "Hvad så?" spurgte hun undrende om, "jeg har fået lokket One Direction til at se vores træning" sagde jeg og smilte, "seriøst" sagde Clara og hvinede. "Jeg har ikke haft en eneste time med dem endnu" sagde hun og lavede sad face, "jeg har haft Drawing med Zayn" sagde jeg og blinkede til hende, fordi jeg vidste det ville gøre hende irriteret. "Du er sådan en heldig kartoffel" sagde Clara. 

Efter at have skiftet til fodboldtøj, var vi på vej ud til træningen. Drengene var allerede ude på banen, "se der kommer de langsomme snegle" råbte Tyler, "luk røven smarte" råbte jeg og rakte fuck til ham. Vi løb hen til de andre. "Idag skal vi lave en opvarmning, så jeg ville gerne have i løber 2 runder rundt om banen" sagde vores træner. Jeg havde altid en konkurrence med Tyler om hvem der kunne løbe først rundt, ofte vandt han. 

Bagefter lavede vi øvelser hvor vi skulle være sammen 2 og 2. Jeg var altid sammen med Tyler, fordi vi begge var konkurrence mennesker, og vi ville altid gerne være bedre end hinanden. Og hvis vi så lavede øvelserne sammen, så kunne vi holde øje med hinanden. 

Efter en times træning, havde jeg endelig helt fri. Jeg gik hen til drengene, som sad og ventede. "Du er sindssyg god til fodbold" sagde Harry, "tusinde tak" sagde jeg. Jeg tog en drikkedunk og slugte vandet, jeg var meget tørstig. Clara kom hen imod os, og så begyndte hun at skrige. Jeg grinte af hende. "Drenge, mød Clara jeres største fan girl" sagde jeg og præsenterede hende. Drengene grinte og gik hen for at tale med Clara, hun var helt overgearet, så jeg besluttede at gå ind for at bade, så jeg ikke skulle høre på hendes fan girl moment. 

Efter jeg havde klædt om, smuttede jeg hjem. Jeg sagde til drengene jeg ikke kunne komme i studiet i dag, hvilket de godt kunne forstå. Så jeg kørte hjem sammen med Ethan, hvor efter vi gik hver til sit. 

Min mor var i gang med at lave mad. "One Direction kom idag på skolen" sagde jeg og satte mig ned, "One Direction?" spurgte min mor om, "ja du ved, de 5 drenge der var med i det britiske x-factor" sagde jeg. "Nåå dem" sagde min mor og smilte. "Hvad hedder de?" spurgte min far om, "Harry, Liam, Louis, Zayn og Niall" sagde Sean og sukkede, "har vi en fangirl?" spurgte min far drillende om. "Nej men pigerne i min klasse snakker ikke om andet" sagde han, jeg grinte lidt for jeg har det præcis på samme måde. "Niall, sagde du Niall?" spurgte min mor om, "ja?" sagde Sean, "var det ikke ham fra Irland?" spurgte min mor om, "vent hvad?" sagde jeg undrende. "Nej lige meget vi tager nok fejl" sagde min far hurtigt. Jeg kiggede mistroiske på dem, men lod vær med at kommenterer på det. Bagefter spiste vi, og så gik jeg direkte i seng bagefter. 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...