Endless times

Året er 2010 og One Direction har taget verdens med storm, efter deres deltagelse i det britiske x-factor. I USA har man også fået øjnene op for de 5 drenges succes, hvilket indleder til en konkurrence. Udover at være ærkerivaler dyster de to high schools om et 6 måneders skoleophold med One Direction og en talentkonkurrence med de vildeste præmier.

På North Silver Spring High School går 17-årige Valerie Brown, som hiver os med ind i hendes verden. En verden fuld af venskaber, problemer og oplevelser - bland alt det sammen og tilsæt lidt drama.
For hvordan takler man et fodboldhold der står til at gå i opløsning, en talentkonkurrence mod ærkerivalerne og en mystisk person der dukker op og laver rod i fortiden?

Velkommen til Endless Times. Enjoy!

5Likes
0Comments
1961Views
AA

4. Chapter 4 - Happy Birthday Liam

 

Chapter 4 - Happy Birthday Liam 

Søndag d. 29 August 2010 

 

Valerie's Synsvinkel

Jeg vågnede op ved 14 tiden, til en masse ubesvarede beskeder og en forfærdelig hovedpine. Jeg rejste mig op fra sengen, og gik stille og roligt hen til min dør, for at gå ud af den og ned i køkkenet. Jeg trådte ind i køkkenet, der sad hele min familie. "Se hvem der endelig besluttet sig for at stå op" udbrød min far og grinte, "endelig" sukkede Sean. "Årh hold op" sagde jeg og gik hen for at tage et glas. "Hvad tid var du hjemme, søster" spurgte Vega mig om, min søde søster på 4 år. "Klokken 4 i nat" sagde jeg og smilte til hende, "orh det var sent" sagde hun. Jeg gik hen for at fylde mit glas op med iskoldt vand, og drak det i et hug. 

Jeg forlod min familie i køkkenet. Og gik op på mit badeværelse, jeg skulle have et bad lige nu. Efter det tog jeg et par sorte shorts på og en baby lyserød hoodie. Jeg gjorde mig klar og satte mig til at læse mine beskeder. 

Fra Clara

Hey sovetryne. Kommer du hjem til mig senere?

 

Fra Laura 

Kommer du hjem til Clara senere?

 

Fra Grace. 

Val, let din fede røv og kom hjem til Clara.

 

Jeg sukkede dybt. Inderst inde gad jeg ikke, hvorfor fejre fødselsdag for en man ikke kender. Alligevel er det lidt sødt, de er tre piger på 17 år og de ville fejre en kendts fødselsdag. Jeg overvejede kraftigt om jeg skulle komme, jeg besluttede mig for at være en god veninde og komme alligevel. Jeg håber Clara's mor har bagt kage, for hun bager de bedste kager i verden. 

Jeg havde spurgt Ethan om han ikke ville køre mig hen til Clara, jeg gad ikke selv køre bil og jeg ville gerne tilbringe noget tid sammen med ham. "Jeg smutter hjem til Clara" sagde jeg og lukkede døren efter mig, Ethan holdte allerede i min indkørsel. "Hej" sagde jeg og satte mig ind i bilen, "hvordan har hovedet det" spurgte Ethan om og grinte. "Arh det kunne gå bedre" sagde jeg og lukkede døren og tog sele på. Jeg var til fest igår sammen med Ethan, Cameron og Tyler jeg har biologi med. Det var en fest der blev holdt i en af vores nabo byer. Det var en virkelig fed fest, men jeg fik alt for meget at drikke. Så jeg har det ikke alt for godt i dag. 

"Kan vi ikke dreje ind på maccen?" spurgte jeg om, "jo, jeg kunne godt kværne en burger" sagde Ethan og drejede ind til højre. Vi kørte i Drive in, fordi vi var alt for dovne til at lette røven og gå ind og bestille, men hvem er ikke det når de kommer til Mc Donalds i bil. "Hej og velkommen til Mc Donalds hvad kan jeg gøre for jer" lød den skingre stemme, "jeg skal bede om to quarter pounder menuer" sagde Ethan. "Ja, værsgo at køre frem" sagde hun og Ethan kørte frem. Vi fik vores mad og betalte, vi kørte hen til en øde parkeringsplads og spiste vores burgere. 

"Hvad skal du hos Clara?" spurgte Ethan om, "altså, de fejre jo Liams fødselsdag" sagde jeg med munden fuld af mad. "Åh gud" sagde Ethan, "jep" sagde jeg og grinte. Vi spiste burgerne forholdsvis hurtigt, og derefter satte vi kurs mod Claras hus. Efter godt og vel 20 minutter var vi fremme. "Tak for køreturen" sagde jeg og klikkede min sele op, "selvfølgelig, du skriver bare hvis du skal redes" sagde Ethan og hentød til den såkaldte fejring af Liam. "Skal jeg nok" sagde jeg og gik ud af bilen og smækkede døren efter mig. 

Jeg tog fat i håndtaget, døren var allerede åben. "Hej piger" råbte jeg, "hej, vi er i stuen" råbte Clara. Jeg gik altid bare ind, fordi jeg havde gjort det så mange gange, og hendes forældre havde intet imod det. Hendes forældre var dog ikke hjemme. Jeg gik ind i stuen. Clara og Grace sad i lænestolen imens Laura sad i den store grå lænestol. "Er der kage?" spurgte jeg om. "Ja da" sagde Clara og grinte af mig, inden hun gik ud i køkkenet for at hente kagen. Jeg satte mig ned i sofaen ved siden af Laura. "Nåå hvad laver man så hvis man fejre Liam" spurgte jeg om, "altså vi spiser kage og skriver en masse tweets på twitter og håber han ser det" svarede Laura, imens kom Clara ind med kagen. "okay fedt" sagde jeg og tog en tallerken. Clara's mor havde lavet valnødkage, det er min absolut yndlingskage og den bedste bliver altså lavet af Clara's mor. 

"Kom nu send et tweet ud" sagde Grace og tikkede, "kom nu" sagde Laura og erkendte sig enig med Grace og Clara. De ville have mig til at skrive et tweet på twitter, hvor jeg ønskede Liam tillykke med hans fødselsdag. Jeg fandt det ret komisk. Ja, jeg har mødt ham 1 gang, gud det har jeg glemt at fortælle pigerne. 

"Jeg mødte Liam i fredags" sagde jeg, "gjorde du" råbte Grace. "Ja, ham og drengene ska indspille i min onkels studie" sagde jeg og grinte af dem, de sad alle med store øjne og åbne munde. "Snyd" sagde Laura. Jeg trak bare på skuldrene. Jeg gik ind på twitter og besluttede mig for at skrive det åndsvage tweet. 

@Valerie.E.Brown

Tillykke med fødselsdagen til @LiamPayne

Ps. Mine veninder tvang mig til at skrive tillykke. Farvel 

Jeg lagde mig ned i sofaen. Vi snakkede og hørte på One Direction musik imens vi spise kage. Efter 20 minutter brummede min telefon, jeg kiggede på min telefon og begyndte at grine. "Liam har retweetet mit opslag" sagde jeg, "det løgn" råbte Grace og rev min telefon ud af hånden på mig. 

 

Liam's Synsvinkel 

Jeg sad sammen med drengene oppe i studiet og spiste kage, vi var i Silver Spring i Maryland. Vi skal indspille vores allerførste album. Vi er i Brown Studio sammen med produceren David Lee Brown, han er meget sød og imødekommende, og så har han købt en fødselsdagskage til mig. Idag fylder jeg 17 år, så er der kun 1 år til jeg endelig fylder 18 og kan bestemme over mig selv. 

Vi havde allerede utrolig mange fans, i forhold til vi kun havde udgivet 1 sang. Det er helt vildt hvor meget mit liv har ændret sig siden x-factor. Da jeg fyldte 16 fik jeg nok omkring 20 fødselsdagshilsner og nu har jeg allerede fået langt over 2.000 på twitter. Jeg sad og læste en masse igennem, vores fans var virkelig søde. 

"Må jeg tage det sidste stykke kage?" spurgte Niall om, "ja gør du bare det" sagde Louis. Niall rejste sig og tog det sidste kage, og han slugte det nærmest i 3 bidder. Madglade dreng. Jeg rullede videre gennem min twitter profil. Jeg faldt over et ret sjovt tweet. det var fra en der hed Valerie.E.Brown. "Drenge, hvad hed hende pigen vi mødte i fredags?" spurgte jeg om og kiggede hen på dem, "Valerie" svarede Niall, "hvorfor da?" spurgte Zayn nysgerrigt om. "Jeg faldt bare over et tweet" sagde jeg, "læs det højt" sagde Harry. 

@Valerie.E.Brown 

Tillykke med fødselsdagen @LiamPayne 

P.s Mine veninder tvang mig til at skrive tillykke. Farvel. 

Jeg læste tweet op og besluttede mig for at retwette det. "Jeg tror det er hende som er niece til David" sagde Louis, "enig" sagde Zayn. Han rejste sig op, for at gå på toilettet, "hun virkede heller ikke som om hun var en fan" sagde Harry. Jeg tænkte tilbage på fredagen, det gav mening. Hun opførte sig ikke som en fan, men hvis hun var fan skjulte hun det godt. Men det tror jeg nu heller ikke hun er. 

"Skal vi komme videre med sangene?" spurgte David om, som lige var kommet frem i døren. "Ja" sagde vi alle sammen i kor. Vi rejste os op og gik ind for at skrive videre. Vi skulle helst snart udgive et album. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...