Endless times

Året er 2010 og One Direction har taget verdens med storm, efter deres deltagelse i det britiske x-factor. I USA har man også fået øjnene op for de 5 drenges succes, hvilket indleder til en konkurrence. Udover at være ærkerivaler dyster de to high schools om et 6 måneders skoleophold med One Direction og en talentkonkurrence med de vildeste præmier.

På North Silver Spring High School går 17-årige Valerie Brown, som hiver os med ind i hendes verden. En verden fuld af venskaber, problemer og oplevelser - bland alt det sammen og tilsæt lidt drama.
For hvordan takler man et fodboldhold der står til at gå i opløsning, en talentkonkurrence mod ærkerivalerne og en mystisk person der dukker op og laver rod i fortiden?

Velkommen til Endless Times. Enjoy!

5Likes
0Comments
2028Views
AA

2. Chapter 2 - Making the video

 

Chapter 2 - Making the video 

Tirsdag d. 17 August 2010

 

Valerie's Synsvinkel 

"Valerie du skal op" kunne jeg høre en stemme sige, efterfulgt af en der ruskede i mig. Jeg åbnede øjnene og så min mor stå foran mig. "Jaja" mumlede jeg, og trak dynen overhovedet. "Klokken er 07:20" sagde hun, og forlod mit værelse. Jeg rejste mig langsomt op og gik hen til mit skab og tog et par hvide shorts på, der havde en streg med mønster, som gik hen over kanten af de hvide shorts. Og en matchende hvid crop top. Jeg krøllede mit lange hår, og tog en smule makeup på. Derefter pakkede jeg alle mine skolebøger i min skoletaske og gik nedenunder. 

"Jeg smutter" råbte jeg, åbnede døren og smækkede de bag mig. Jeg løb hen til Grace og Ethans indkørsel. Jeg troede jeg så syner, Ethan stod allerede klar. Han stod lænet op af bilen og røg en smøg. "Hva satan er du allerede klar?" spurgte jeg om, "ja da" svarede han kækt. "Du ser rimelig smadret ud" sagde han, "jeg sad oppe hele natten og så Friends" svarede jeg. Ethan grinte bare. "Nå er forældrene ikke hjemme?" spurgte jeg om og hentød til smøgen, Ethan ryger tit, dog mest til fester og når forældrene ikke er hjemme. "Næ de kørte tidligt" sagde han og tog sidste sug af smøgen, inden han slukkede den og lagde den ned i den tomme pakke. 

"Endelig" sagde Ethan, og jeg vendte mig om. Der kom Grace gående. "Hvorfor er du så langsom idag?" spurgte jeg om. "Min makeup drillede" sagde Grace og lavede sad face. "Ej hvor trist" sagde Ethan og lavede fake tårer. "Årh hold dog op" sagde Grace og slog ham blidt på skulderen. Vi satte os alle ind i bilen. Jeg havde som sædvanligt taget forsædet, så Grace skulle sidde bagerst. Men jeg tror nu hun er vant til det. 

Vi kom frem til den dejlige bygning, også kaldet for vores skole. Joke, den er ikke spor dejlig. Den er fin nok fordi det er en god skole, og den er pæn og ren. Så har jeg gode venner i skolen, men ellers er skolen ikke god. Jeg ville gerne være færdig nu. 

Vi gik alle sammen ind til engelsk. En hel time med Mr. Johnson, juhu! Jeg satte mig ned bagerst, så bliver man forhåbentlig ikke lagt så meget mærke til. Klokken ringede og ind kom Mr. Johnson. "Godmorgen kære børn, i dag har jeg en vigtig meddelelse" sagde han og åbnede hans taske og tog en stak papirer ud. "Dem som er med i elevrådet, skal gå ned til rektor omgående" sagde han. Jeg tog min taske og rejste mig op. Jeg gik ned mod rektors kontor sammen med Esther, Laura, Aaron og Luke. "Hvad tror i det er?" spurgte Luke om, "det er sikkert noget med videoen" svarede Esther. 

Vi kom ind til rektor og fik afvide vi skulle gå i gang med at filme i dag. Da videoen skulle stå klar fredag i næste uge. Så vi har 8 dage til at lave den færdig. Vi gik alle ned til lokalet der var tilegnet elevrådet. Lokalet var ikke særlig stort. Men her var to store sofaer, et bord til 8 personer med stole. En tavle og en reol med mapper og praktiske ting. Sidt men ikke mindst, havde vi også et område med kaffe/kakao maskine og så var der tit kage. 

Jeg lagde mig ned i sofaen. "Jeg tænker vi lige skriver ned hvad vi gør, og så går vi ellers i gang med at filme" sagde Esther, hvilket vi alle nikkede os enige i. "Emma og Ryan kan i ikke finde kamera udstyr?" spurgte Esther om, "Jo selvfølgelig" sagde Ryan og så var de gået. "Jeg tænker Valerie måske skal synge den sang der skal indspilles?" sagde Esther, "Tja det kan jeg vel godt" sagde jeg og gik hen til kaffe maskinen, jeg har brug for en latte. "Efter skole kan vi tage hen i min Onkels studie" foreslog jeg. "God ide" sagde Laura. 

Efter en masse tænken. Havde vi endelig besluttet hvordan videoen skulle foregå. Emma og Ryan var kommet med kamera udstyret. "Lad os splitte os op i hold, og gå ud for at filme" sagde Laura. "Jeg går med Penelope og Ryan" sagde Esther og trak dem hen til sig. "Jeg går med Bella og Lauge" sagde Laura. "Jeg kan godt gå med Elliot og Emma" sagde jeg og smilte til dem. "Så går Luke og jeg bare sammen" sagde Aaron, "åh nej, det kommer ikke til at gå i skal ind på et hold" sagde jeg kækt. De to ville bare fjolle rundt. Luke gik på Esthers hold og Aaron gik på Laura's. "Skal vi starte med at filme nogle i klasse lokalerne?" spurgte jeg om. "Ja god ide" sagde Emma og rettede på hendes hår. Vi gik hen til årgangen med Freshmen. "Vi kan gå derind" sagde Ryan og pegede på en dør. Vi gik alle sammen hen til døren. Emma bankede på og kort efter hørte vi en skinger stemme råbe "kom ind". Emma åbnede døren og vi gik ind, da jeg så hende, åh nej. 

"Valerie" sagde hun skingert. "Ms. Williams" sagde jeg sukkersødt og smilte en smule flabet. "Hvad laver du dog her" sagde hun undrende. "Vi skal filme den der video til konkurrencen og jeg er ligesom en del af elevrådet" sagde jeg. "Nå ja det glemte jeg helt, du virker bare ikke som typen" svarede hun og nærstuderet mig. "Tak for komplimentet kan vi filme undervisningen? spurgte jeg om. "Naturligvis" svarede hun. Ms. Williams er en forfærdelig lærer. Jeg havde hende på mit allerførst år i High School, hun kunne ikke lide mig og bestemt heller ikke Cameron. Vi blev altid sendt på kontoret sammen, og det var ligesom det der gjorde jeg blev så gode venner med Cameron. 

Vi fik filmet lidt af undervisningen, og fik faktisk nogen rigtig gode klip. Derefter mødtes vi med de andre som også havde filmet lidt fra undervisningen og kantinen, da der lige nu var frokost pause. "Vi mødes efter frokost" sagde Laura og vi alle splittede op. 

Jeg fandt vores sædvanlige bord. Alle andre sad der allerede. "Hva så er det fedt" spurgte Clara om og hentød til elevrådet. "Det fint nok, det bedre end normal skoledag" sagde jeg. "Ja du burde takke mig for at du er i elevrådet" sagde Nathan og grinte. "Jamen jeg takker mange gange" sagde jeg med en fornem stemme og et glimt i øjet. "Skal du ikke spise noget?" spurgte Grace mig om, "Jeg er ikke særlig sulten" svarede jeg og lagde mit hovede ned på bordet. 

"Valerie, kan vi lige snakke sammen?" spurgte en stemme mig om. Jeg rejste mig op og kiggede til siden, det var Ethan der havde spurgt mig. "Ja selvfølgelig" svarede jeg og rejste mig op. Vi gik ud af den store kantine og hen ad en gang, hvor der lå en masse klasse lokaler. "Jeg høre du skal i studiet og indspille senere, har du brug for et lift" spurgte Ethan om, "Jo tak, men jeg kan altså sagtens få mine forældre til at køre mig" sagde jeg. "I know, men jeg ville gerne være sammen med dig" svarede han. "Jo det kan vi sagtens. Vi mødes foran din bil når du har fri" sagde jeg, "perfekt" sagde Ethan og smilte. Jeg satte mig hen til bordet igen hvor de andre sad. 

Efter frokost mødtes vi alle igen. Vi skulle igang med at filme fodboldholdet og basketball holdet. Luke skulle forklarer om de to forskellige hold i videoen. Efterfølgende skulle vi filme når nogle spillede på instrumenter. 

**

Efter jeg endelig fik fri fra skole, skulle jeg hen og indspille sang. Vi havde besluttet jeg skulle synge en sang fra High School Musical, den der hedder 'We all in this together'. Først sagde Laura det i sjov da hun foreslog det, men vi blev ret hurtigt enige om det kunne være ret cool. Især fordi det ike behøves være så seriøst og så også fordi den har en del school spirit. 

Jeg kørte med Ethan, Esther, Laura, Grace og Emma indtil byen. Vi skulle ind til Washington DC, da min onkels musik studie ligger der. Det tager omkring 34 minutter at køre derind. 

Efter køreturen var vi endelig ankommet. Vi tog elevatoren op til 8 etage, da der også lå andre studier og kontorer i bygningen. Jeg bankede på døren og lidt efter blev den åbnet. "Hej onkel" sagde jeg, "hej min skat" sagde han og trak mig ind i et kram. "Kom ind" sagde han og flyttede sig, så vi kunne komme ind. De andre fik hilst på ham. "Ville i have en sodavand?" spurgte min onkel os om, "ja tak" svarede vi alle sammen. Vi gik ind i lyd studiet. 

"Oka, hvis Esther, Laura, Grace og Emma starter med at indspille deres del, så kommer Valerie bagefter" foreslog min onkel. "Helt perfekt" svarede Esther og gik ind i det lille rum hvor vi optog, de andre fulgte med og Emma lukkede døren efter sig. Pigerne gik i gang med at synge, de skulle synge ligesom kor sangerne. Så bare lidt i baggrunden, så det lyder bedre. Efterfølgende var det mig der skulle ind, hvilket egentlig gik rigtig godt. Jeg kunne godt lide at indspille musik, detvar sjovt og anderledes. 

Efter at have indspillet sangen, var klokken ved at nærme sig 18. Vi alle skulle videre. Clara har fødselsdag i dag, så vi skal ud og spise. "Tak for idag" sagde Esther. "Selv tak det har været hyggeligt" sagde jeg og krammede hende farvel, hun skulle mødes med hendes familie.  "Hvordan kommer du hjem Emma?" spurgte Grace om og kiggede på Emma, "jegg tager vel bussen?" sagde Emma og smilte skævt. Emma var på freshmen year hvilket betyder hun kun er 14 år, så hun har ikke kørekort endnu. "Nej ved du hvad, du kan tage en taxa jeg skal nok betale" sagde jeg og smilte til hende. "Det behøver du altså ikke Valerie" sagde Emma, "Jeg insisterer" sagde jeg og grinte, "Tusinde tak" sagde hun taknemmeligt. Jeg nikkede og smilte til hende. Jeg gav hende penge til taxaen inden jeg satte mig ind i Ethans bil sammen med Grace og Laura. 

Vi kørte hen til Restauranten hvor vi skulle mødes med Clara, Cameron og Nathan. Det en fast tradition vi har, hvergang der er en der har fødselsdag så tager vi ud og spiser på selve dagen. Det har været en tradition siden vi alle var 14 og gik på freshmen year. 

"Der har vi sgu da fødselsdags barnet" sagde jeg til Clara, "ihh ja" sagde hun og grinte. Vi gik alle sammen ind på restauranten. "Hej jeg har bestilt bord til 7" sagde Clara til manden der stod for bordfordelingen. "Ja, hvad er dit navn?" spurgte han om. "Clara Thompson" svarede hun. Han tastede noget ind på skærmen, "denne vej" sagde han og vi alle fulgte efter ham som små søde skolebørn på en lang række. Vi satte os ned, 3 på hver side med Clara for enden. "Skal vi så synge fødselsdags sang?" spurgte Nathan om, "gode ide" udbrød Laura. "Ej nej" sagde Clara seriøst, hvilket vi bare grinte af. 

Vi bestilte en kæmpe omgang sushi. Det var virkelig lækkert, det er nok min yndlings livret. "Lad os udbringe en skål for Clara" sagde Grace og vi alle tog fat i vores glas og skålede med hinanden.

"Tak for i dag venner det var hyggeligt" sagde Clara og gav os alle et kram. Vi havde været på restauranten i omkring 2 timer og klokken nærmede sig 20.30 - vi havde spist sushi og fået dessert og vi havde givet Clara gaver. "Det har været mega hyggeligt" sagde jeg og krammede Clara farvel. Nathan, Laura og Clara kørte i bil sammen, da de skulle nogen lunde samme vej. Jeg satte mig ind i Ethans bil, jeg fik forsædet igen. "Du nakker altid forsædet" brummede Cameron irriteret, "du kan sgu da bare være hurtigere" svarede jeg flabet. "Så så i to"sagde Ethan med en voksen stemme, hvilket vi flækkede af grin af. 

"Vi ses imorgen cam" sagde Ethan, "vi ses" sagde Cameron og gik ud af bilen og hen til hans hus. Vi kørte videre lidt længere ned af vejen, og Ethan parkerede i deres indkørsel. "Vi ses imorgen friends" sagde jeg og gik hen mod mit hus. 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...