Anna & Husum


1Likes
0Comments
1043Views
AA

1. Mødet

*Annas synsvinkel*

 

BIB BIB BIB

Er der noget jeg hader, så er det mandag. Det sker intet interessant om mandagen. INTET!

Jeg ruller ud af sengen, og lander med et hårdt bum på gulvet. Det er den eneste måde jeg kan komme op på.

Efter at have ligget på gulvet i et par minutter beslutter jeg mig for at komme videre med mit liv.

Jeg rejser mig op og går ud på badeværelset. Jeg gnider mig i øjnene. Jeg er så træt.

I et par sekunder står jeg og nyder min Mickey mouse nattrøje i spejlet, før jeg børster mine tænder.

Efter at have spist morgenmad, går jeg ud i min bil. Mit nye kørekort ligger foran mig, og det er første gang jeg skal køre i skole. Jeg skruer op for musikken, og prøver at vågne, før jeg træder på speederen.

Da jeg kommer ind i skolen ser jeg Matilde. Min bedste veninde. Jeg skynder mig at gå hen til hende, og giver hende et hurtigt kram. Hun fortæller mig at vi skal have en ny dreng i klassen i dag. Jeg begynder allerede at tænke på hvordan han mon ser ud...

Jeg sætter mig, og vores tykke matematiklærer kommer ind i klassen. Han smiler over hele hans lyserøde æbleansigt. Efter ham kommer en høj, slank dreng, med flotte brune øjne. Jeg smiler ved synet af ham.

“Det her er Alexander Husum. Han skal gå her i klassen” siger læreren. “Alexander, du kan sætte dig ned ved siden af Anna”.

Jeg bliver rød i hovedet, og rækker genert min hånd op for at vise ham hvor jeg sidder. Han kommer ned imod mig, og den måde han går på. Uf han er så lækker!

Han har sorte hullede jeans på, og en mørkeblå hoddie. Han ser fandens godt ud. Han sætter sig ved siden af mig og smiler. Jeg smiler, rød i hovedet, tilbage. Matilde kigger på mig, og løfter spørgende det ene øjenbryn i mod mig. Hun kender mig alt for godt.

Jeg fniser lavt, og kigger igen på Alexander. Han smiler igen, og jeg lægger mærke til mellemrummet imellem hans fortænder. Hvordan kan det klæde ham? Jeg har aldrig mødt nogle før som det så godt ud på.

 

Det er så kapitel 1 af Anna og Husum. Det er et meget kort kapitel, og de andre kommer til at være længere. Håber i kan lide det.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...