Anna & Husum


1Likes
0Comments
830Views
AA

3. Min første gang...

Der er nu gået tre måneder. 

Alexander og jeg er sammen hver dag, men vi har ikke kysset siden den dag... Jeg tror ikke han ser mig som andet end en ven, jeg bliver i dårligt humør bare ved tanken. Mathilde bliver ved med at grine når hun ser Alexander og jeg sammen, fordi at hun ved jeg har følelser for ham, men who cares? Jeg vil ikke ødelægge vores venskab...

 

Det er fredag i dag. Jeg skal hjem til Alexander i weekenden, det bliver så hyggeligt, og jeg glæder mig. Vi skal bare lige have overstået sidste modul, Idræt. Det værste fag på jordkloden! Altså jeg mener. Man skal BEVÆGE SIG!!! Der er en fordel ved idræt. Alexander og nogle af de andre drenge har lavet en udfordring, hvor de skal se om der er nogle af dem der kan lade være at tage deres trøje på til en eneste idrætstime hele året. Det har jeg jo ikke noget imod, så er der i det mindste noget godt at kigge på.

Anyways, så skal vi hjem til Alex nu. Vi griner som altid hele vejen hjem, og da vi ankommer er  hans bedste ven der. Niki Toppgaard. Jeg har snakket med ham et par gange, hvor jeg har været sammen med Alex, men hvorfor er han her i dag? Dette var jo vores weekend... Alexander ser lige så forvirret ud som jeg gør. Godt! så er det ikke ham der har inviteret Niki, men hvorfor er han her så ? Niki kigger på Alexander med et spørgende blik. "Sig det!", Niki lyder sur. "Sig hvad?", bryder jeg ind. Alex tysser på mig, og beder mig gå indenfor. Jeg går ligeinden for døren, men står så jeg stadigvæk kan høre hvad de siger...

 

A: Jeg skal nok sige det. I morgen? 

N: Nej du skal gøre det i dag!

A: Du skal da ikke være der? 

N: Hvorfor? Skal i have sex *De griner begge to*

A: Det håber jeg, men jeg skal spørge hende først....

N: Okay, jeg skal nok gå så. Skriv når det er sket.

A: Jaja

 

Alexander kommer ind til mig. Jeg rødmer da jeg ser ham. "Sig hvad?" får jeg fremstammet. "Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal sige det her Anna, men jeg har følelser for dig... Vil du være min?" Stadig helt rød i hovedet, og ude af stand til at sige noget, får jeg nikket på hovedet. Allerede da kan jeg se at Alex slapper mere af. 

Han kysser mig igen. Jeg kysser self igen. Vi kysser lidt, og så udvikler det sig. Han stikker prøvende sin tunge ind i min mund, og jeg åbner munden let, så han kan. Jeg hopper op, og vikler mine ben rundt om ham. Godt han bor alene! (; Han går op på sit soveværelse, og smider mig ned i sengen. Han læner sig ind over mig, og fortsætter vores snav. Jeg tager prøvende fast på bunden af hans t-shirt. Han smiler under kysset, og jeg trækker derfor t-shirten hen over hans hoved. Her indser jeg, at jeg har skjorte på, så det vil tage ham tid at tage den af. 

Jeg ryster over hele kroppen da han knapper den første knap op. Det her sker rent faktisk! Jeg har fantaseret om det her siden jeg så ham første gang, og han kyssede mig. Han knapper den sidste knap op, og smider min skjorte på gulvet. Han trækker sig let fra kysset, og kigger ned af min krop. Han tager sig god tid, selvom jeg ellers har klædt om foran ham før, så han har set mig med undertøj på. Imens han tager sig tid til at stirre på min krop, sniger jeg et blik eller to ned på hans mave... Og længere ned... Den er stiv. Han er klar på mig.... Jeg er så nervøs.

"Er det din første gang?" hvisker han, jeg nikker.

Han genoptager kysset, endnu mere voldsomt end før. Hans hænder ligger på min talje. Han bevæger dem nedad, og knapper mine bukser op. Han stopper kysset igen, for at trække mine bukser ned, og han tager samtidig sine egne af. Heldigvis har jeg taget min sorte blonde g-streng på, og matchende BH. "Sikker?" hvisker han. Jeg nikker langsomt. Kysset bliver genoptaget, og han ligger nu næsten ovenpå mig, fordi at hans hænder arbejder bag min ryg, med at få min BH af. Da han har fået den af, køre han langsomt sin hånd fra min ryg, og hen på det ene bryst. Han piller ved min nipple med tommel og pegefinger. Jeg kan huske jeg har læst om det i fifty shades. Det er dejligt. Med hans anden hånd, tager han mine underbukser af, og stikker langsomt to fingre op i mig. Selvom han gør det langsomt, og at jeg nok havde regnet med det, får jeg stadig et chok. Jeg krymper ryg, af ren nydelse. Han køre sine fingre ind og ud, og den anden hånd køre han langsomt ned imod min klitoris. Også her nullre han det mellem tommel og pegefinger. Det er fantastisk. Alligevel sætter jeg mig op, for at kunne få hans underbukser af. 

Efter at have fortsat kort, stopper han, og tager et kondom i komoden. Han tager den på, og fylder mig langsomt ud. Igen skyder jeg ryg. Han er dejlig. Han læner sig igen ind over mig, og kysser mig voldsomt, alt imens hans ene hånd er på min nipple, og den anden i mit hår. Min ene hånd er i hans hår, og den anden på hans skulder. 

 

Da vi begge er kommet, synker han sammen over mig, og vi falder i søvn, mens vi begge ligger i ske. Stadig nøgne..

 

Håber i kunne lide kapitel tre, selvom der var meget sex i.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...