husket

32733
  • by
  • Rating:
  • Published: 10 Mar 2018
  • Updated: 28 Feb 2018
  • Status: Complete
(til movellas talent show)

AA
aa

1. Du er husket

Jeg husker

hvordan din spinkle krop føles. Dit hoved passede perfekt til at ligge sig på mit kraveben, og min hage kunne lige hvile på dit hår. Du elskede at lægge din hånd på mit bryst og du kunne godt lide at føle mit hjerte banke. Din krop passede perfekt ind i mine arme.

Jeg husker

hvordan din stemme lød. Når du blev vred så kunne du lide at hæve stemmen, men det var ikke bare de ord der kom ud af din mund, jeg ikke kunne lide. Jeg kunne altid høre skuffelsen bag hvad du sagde, frustrationen over at jeg ikke forstod dig. Jeg kunne godt lide at lytte efter de skjulte meninger bag dine ord, den måde du gav dine følelser væk på helt ubevidst.

Jeg husker

hvordan dine øjne så ud. Den klare blå farve, som trak i mig som var en bølge. Udtrykket i dem, når du var blevet overrasket og de skinnede som aldrig før med så meget glæde, at det var svært at kigge væk fra dem igen. Jeg ved, at når du er ked af det, så fyldes dine øjne med vand, som vælter ud over dine øjenvipper og ned af kinderne på dig. Jeg savner at tørre dine tårer væk med forsigtige fingre og fortælle dig, at det nok skal gå.

Jeg husker

hvordan dit smil så ud. Du gav mig altid små smil, men det jeg virkelig elskede var når der var noget som fik dig til at grine, og dit smil bredte sig indtil det fyldte hele dit ansigt. Dine smilehuller kom frem og dine øjne funklede. Det tog helt pusten fra mig, hver gang jeg fik lov til at se det smil og jeg kan stadig se det for mig, når jeg lukker mine øjne i.

Jeg husker

hvordan dit ansigt så ud. Det blev hurtigt en vane for mig, at tælle skønhedspletterne på dine kinder og skelne dem fra fregnerne, der dækkede din næse. Jeg blev hurtig til at genkende rynkerne i din pande og glatte dem ud for dig, når du gjorde det synligt at der var noget du ikke brød dig om.

Jeg husker

hvordan din humor var. Der var altid noget der kunne få dig til at grine, og du var ofte den eneste som fandt noget sjovt. Din sans for humor var unik, og jeg elskede når du kom med en joke når vi lå i sengen om aftenen. Jeg grinede altid med, selvom jeg ikke syntes de var sjove, fordi jeg elskede at se dig have det så godt med dig selv, at du lå og smilede af dine egne jokes.

Jeg husker

hvordan din krop så ud. Det var altid tydeligt for mig at se, at du var tyndere end du burde være. Jeg er ikke sikker på, om det var med vilje, men jeg ved, at jeg altid var bange for, om jeg ville mase dig for meget, når jeg krammede dig eller at det gjorde ondt på dig, når vi elskede og jeg lagde for meget vægt på dig. Jeg ved dog, at følelsen af andres kroppe under min aldrig kan komme tæt på den følelse jeg havde, når det var din krop jeg fik lov til at holde.

Jeg husker

hvordan din krop føltes. Du var ikke meget for at kysse mig på munden offentligt, men du var vild med at holde min hånd i din, som om det beroligede dig, at der var en der altid havde styr på dig. Der var intet jeg elskede mere, end at mærke dine kolde fingre gribe hårdt fat om mine, end at mærke din arm gnide sig op af min når vi gik sammen på gaden. Når min arm strejfer en andens på gaden, så er det som om dit spøgelse står ved siden af mig og jeg ville ønske det var dig, som stod ved siden af mig.

Jeg husker

hvordan det var at miste dig. Du er så ofte i mine tanker, at jeg har svært ved at give slip på dig. Jeg savner dig og jeg savner din stemme, dit smil, dine hænder, dit nærvær. Jeg ville ønske at du stadig lå ved siden af mig i min seng, at jeg kunne høre dine dårlige jokes igen, eller bare at jeg kunne få lov til at kigge dig i øjnene for en sidste gang. Jeg kan ikke komme mig over dig.

Jeg husker

hvordan det var at elske dig. Jeg tror aldrig at jeg kan glemme dig eller den følelse jeg havde, når jeg var sammen med dig. Det var som om mit hjerte ikke rigtig passede i min brystkasse, og jeg vidste at jeg ikke kunne undvære dig i mit liv. Jeg er godt klar over, at jeg er alt for sent på den nu, men jeg ville sådan ønske at du kom tilbage til mig. Jeg ville ønske, at du elskede mig på samme måde som jeg stadig elsker dig.

Jeg ville ønske at du stadig husker hvor godt vi havde det sammen, som jeg ikke kan stoppe med at huske alt om dig.

 

Jeg ved ikke hvem du er nu. Det eneste jeg ved, er at jeg kan huske alt det, som fik mig til at elske hvem du var. Jeg savner dig, men jeg ved ikke om du savner mig. Du skal bare vide, at du er husket. Jeg husker dig.

 

Du er husket.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...