My destiny is...

220772
Abigail Johnson er en af de største Shadowshunters der findes, derfor bliver hun sendt ud på en speciel mission for at besejre en formskiftende demon. Hendes rejse vil blive lang fyldt med farer, kærlighed og dramaer, men vil det lykkes hende at fyldføre hendes mission eller ej? //Deltog i Fandoms Battle//

AA
aa

1. //Kapitel 1//

//The new mission//

De grå gange jeg efterhånden kendte alt for godt her på  instituttet, viste sig på hver side af mig da jeg var på vej ned til min boss Mr. Fallon, men jeg plejer bare at kalde ham for Mr. F. Jeg nåede endelig døren og gik bare ind som plejer, kan man godt hører at jeg er her for tit, for det er d jeg er den bedste shadowhunters på hele instituttet eller ligger og "slås" om første pladsen med Jace Wayland.

"Hey Mr. F hvad vil du så" spurgte jeg da jeg kom ind af døren "arg Abi...Undskyld mente selvfølgelig Abigail, men godt at se dig" svarede han med et hurtigt host da han igen skulle til bare at kalde mig for Abi, hvilke er de færreste der må, det er faktisk kun Izzy der må det. "Jeg kaldte på dig, da jeg har en ny mission til dig" svarede han og holdt kort pause inden han forsatte "din mission går ud på at finde og fange denne mand og bringe ham her tilbage, da det er i virkeligheden er en demon" imens han snakkede rakte han mig et papir med billede af manden "men hvis det er en demon hvorfor kan jeg så ikke bare dræbe den der ude som jeg plejer" spurgte jeg om imens jeg løftede mit blik op for at kigge hen på ham, "jo fordi den her demon er en af de farligste der findes og skal bekæmpes på en speciel måde, som kun kan gøre på laboratoriet" svarede han, jeg rullede kort med øjnede og vente mig om for at går tilbage til mit værelse for forberede mig til min mission, men noget stoppede mig, "og forresten skal du klare denne mission sammen med Jace" lød det over fra Mr. F "det mener du bare ikke, du ved vi ikke kan samarbejde og det har vi aldrig kunnet" svarede jeg tilbage imens jeg stormede hen til hans skrivebord og lænede mig ind over det, " det må I så bare lære at gøre alligevel, min beslutning er taget og den står ikke til at ændre" svarede han imens jeg fik fjernet mig fra bordet, jeg vendte mig hurtigt og brasende bare igennem døren og ud på gangene og på ned imod værelserne, jeg bliver simpelthen nød til at høre om Jace også ved det her.

Jeg nåede hans og jeg havde ikke tænkt at være flink så jeg brasende bare ind ad døren og skulle til flippe ud, da Jace kom mig i forvejen "slap af Abi...jeg er også irriterende over at få dig som makker" "for det første skal du ikke kalde mig Abi og for det andet vil jeg heller dø end at være makker med dig, hvorfor lige dig af alle" svarede jeg og stilte mig rigtigt triumferende "Hør nu her søde ven for det første er jeg pænt lige glad og for det andet kan det sagtens arrangeres" svarede han "du er simpelthen største egoist jeg kender, du vil ikke klare nær så godt her hvis jeg ikke var her" svarede jeg om vendte mig om for gå ud af døren og videre på mit eget værelse og smækkede døren i, så ingen på hele instituttet var i tvivl om at man bare skulle holde sig væk fra mig og det har de fleste heldigvis lært at hvis jeg er i dårligt humør så lad mig være.

 

Der var gået et par timer siden mit vredesudbryd og tiden havde jeg brugt på at pakke sammen til missionen, hvilke vil sige vælge pg pakke våben sammen lidt mad og tøj sammen hvis nu vi skulle være væk i flere dage eller uger hvilke jeg VIRKELIG ikke gider, bare få minutter i selskab med ham er nok til pisse mig af. Min dør åbnede sig pludselig voldsomt op og i døren stod Jace ham selv "er du klar til at tage afsted Abigail" kom det fra ham "ja lad os komme afsted, så hurtigere kan slippe fra dig" svarede jeg tilbage imens jeg gik forbi ham ud døren og kunne høre han lukkede den efter sig og gik op på siden af uden at sige et ord, hvilke var rart for en gang skyld ikke at høre på ham. God det her bliver lang mission.

 

^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Så er den skudt i gang, håber I kan lide den <3 

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...