Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2663Views
AA

5. Kapitel 5

Da jeg kommer op på vores værelse finder jeg min strandtaske og min bikini. Min bikini er sort uden stropper. Jeg et ret bleg. Jeg har faktisk ikke fortalt jer hvordan jeg ser ud! Jeg er ca. 170 høj og jeg er meget bleg. Og som prikken over (i) så har jeg rødt hår. Ikke farvet men naturligt. Jeg finder et håndklæde og min iPod. Og så sætter jeg kursen mod poolen.

Da jeg kommer ned til poolen, er den solstol fra før taget. Jeg står lidt og tripper og prøver om jeg kan se en anden. Jeg ser en... Men den er selvfølgelig ved siden af de 4 drenge. Jeg plejer ellers ikke at være sky over for drenge, men det er jeg åbenbart nu. Men det skal bare ikke forhindre mig i at sole mig. Så jeg sætter kursen mod den ledige solstol. Da jeg går forbi dem ignorerer jeg dem, og ligger mig til rette i solstolen. Jeg lukker øjnene og nyder solen. Jeg sætter 5sos på. Tænk faktisk at jeg ligger på et luksus hotel i Californien!

Jeg tror at jeg faldt i søvn.

Jeg vågner med et sæt, da jeg kan mærke noget vådt dryppe på mig. Jeg for op og ser lige ind i øjnene på en dreng med sort hår. Han kigger overrasket på mig og smiler så. Jeg sætter mig op og ser at 3 af drengene sidder og kigger på mig og den sidste dreng står foran mig. Jeg kigger forvirret på ham. 
" Hej? " siger jeg da jeg ikke ved hvad man siger til en fremmed dreng med en pæn mave som står foran en! Han smiler til mig. 
" Hej! Jeg hedder Calum, og det her et mine venner Ashton, Michael og Luke! Vi har jo mødt hinanden før, eller dig og Luke har"  Siger han og smiler til mig. Jeg kigger forvirret på ham.
" Alle kan tage fejl af drenge og pige toiletter " Siger han og de andre drenge griner. Jeg kan mærke mine kinder blive helt røde og jeg ville ønske at jeg ikke ville blive ved med at havne i akavede situationer. 
" Nårh.. Jeg var bare lidt træt og forvirret " Siger jeg og kigger ned. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige. De er alle kun iført badebukser og har virkeligt pæne maver. 
" Det er altså okay, vi bider ikke " Siger drengen som vidst nok hedder Michael. Han griner og det gør de andre også. 
" Nej det ved jeg godt " Siger jeg og kigger Michael i øjnene og retter mig op. Jeg gider ikke side og være genert når der er 4 lækre drenge lige ved siden af mig. 
" Skal du aldrigt i vandet? " spøger Calum og sætter sig på kanten at min sol stol. De kigger på hinanden og nikker og før jeg ved af det, tager Michael, Calum og Ashton fat i mig og løfter mig op. Jeg griner og beder om at blive sat ned, men de hører mig ikke. De kaster mig i vandet. Da jeg kommer op til overfladen begynder jeg at grine. De griner også og hopper i vandet. 
Vi hygger resten af eftermiddagen, indtil at de skal gå, og vi udveksler numre. Mig og Luke har snakket meget sammen og episoderne hvor jeg stødte ind i ham er glemt. Vi siger farvel og jeg går op på værelset for at gøre mig klar til koncerten.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...