Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2644Views
AA

27. Kapitel 27

Det var meningen at det skulle være en sjov tur... Det blev det også! For alle andre end mig. Jeg ved ikke, men jeg savner Sofia... Sara minder så meget om en dreng. Hun er IKKE piget, hun er et konkurrence menneske... Ja jeg er det omvendte. Jeg er piget! Jeg er ikke et konkurrence menneske, og jeg tilgiver ikke bare folk. Lige nu ligger jeg i en solstol og kigger ud over havet. De andre er omme bagved og griner. De har været her et par gange, men jeg har bare været kold. Jeg ved ikke hvad der gør mig så sur? Måske er det Luke... Sikkert ham! Og så også bare det at de ikke kan tage noget seriøst... Når jeg er alvorlig griner de bare af mig! Ingen forstår mig rigtigt.

" De er så pisse latterlige!... " Hvisker jeg for mig selv.

" Jeg er ked af at du tænker sådan! " Hører jeg en sige bag mig. Jeg vender mig forskrækket om og Calum står lænet op af kahytten. Han har et skævt smil på læben.

" Det var ikke meningen... " Starter jeg.

" Det var ikke meningen at jeg skulle have hørt det! Jeg forstår... " Afslutter han.

" Hvorfor kom du? " Spørger jeg da han skal til at gå igen.

" Høre om du var sikker på at du ikke vil prøve??... " Siger han og vender sig om mod mig. Hans øjne er så... Ah... Han er også en af dem jeg ikke er sur på!

" På en betingelse ! " Siger jeg og han kigger forvirret på mig. Han skal lige til at åbne munden, men jeg sætter min pegefinger på hans læber. Han smiler og det får automatisk mig til at smile. 

" Det jeg ville... " når jeg at sige før Calum planter sine læber på mine. Det var ikke det jeg ville havde sagt... Men det føles perfekt. Der er mindst tusind sommerfugle der flakker rundt i min mave lige nu. Vores læber passer perfekt sammen. Jeg ønsker at stå sådan her forevigt men Calum trækker sig. Jeg kigger forvirret på mig og han griner. Hans dejlige milde latter!

" Du skulle prøve ikke?? Vi kan bare forsætte dette i eftermiddag! " Griner han og jeg smiler og nikker. Ingen af mine tanker strejfer Luke. Jeg er sur på ham, og jeg bestemmer selv!

" Du har ret! " Siger jeg men kysser ham lige hurtigt på kinden inden at vi går hånd i hånd hen til er andre.

**

Håber i kunne lide kapitlet!❤️

~ Sara

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...