Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2641Views
AA

25. Kapitel 25

Vi kører i en times tid. Mig og Sara er blevet gode venner. Jeg har det som at vi har kendt hinanden sådan... altid!

" Lad os tage et selfie! " Siger hun og hiver hendes iPhone 6 op af lommen. Jeg nikker. Sara ridder meget men arbejder som redaktør på et megafirma når hun ikke ridder. Jeg rækker tunge til kameraet og hun tager en masse billeder. Et hvor vi rækker tunge, ser cool ud og er bitches. Vi griner og jeg kigger rundt på de andre. Vi sidder i en mini bus. Calum sidder sammen med Ash, og så sidder Luke sammen med Michael. Jeg er stadig sur på Luke... Men jeg elsker ham. Sjovt nok..! Jeg savner også Sofia.

" Er det ok hvis jeg ligger et af dem på Insta? " Spørger Sara og jeg nikker. Vi drejer ned af en lille vej og kommer ud til en lille strand med en badebro og en speedbåd. SpeedBåden er ret stor! Alle kigger igen skeptisk på mig, udover Sara. Hun syntes at det lyder vildt fedt, og vi kalder nu drengene 5 Seconds of Losers... Altså kun for sjov! Chaufføren stiger ud og lukker os andre ud. Jeg betaler og følger med de andre ned til et lille hus. Vi går der ned og jeg ringer på en lille klokke. En dame kommer frem, og smiler da hun ser os.

" Hvem her er Ivy? " Spørger hun og jeg rækker min hånd op. Hun kommer hen til mig og vi giver mig hånden.

" Hej, mit navn er Susan, og jeg er jeres hjælper og guide hele dagen. Det er bla. mig der styrer speedbåden " Vi smiler og nikker.

" I kan starte med at gå ind og klæde om til våddragter! I må selv finde en der passer! " Siger hun og åbner døren for os. Vi kommer ind i en lille gang og for enden står der på døren " Omklædningsrum ". Vi går der ned, og der er... ET RUM! Jeg kigger forvirret rundt, og drengene begynder at grine.

" Når når når... Kun et omklædnings rum! Hvem starter de damer?? " Spørger Ashton kækt. Jeg kigger skeptisk på Sara som sender mig samme blik. Drengene griner bare og går over til stativet med våddragter. Jeg lister stille hen til Sara.

" Hvad fanden gør vi? " Hvisker jeg og skæver mod drengene.

" Nogen af dem har vel set dig nøgen? " Griner hun men jeg ryster på hovedet. Hun kigger overrasket på mig. Og så smiler hun.

" De må bare vende ryggen til! " Siger hun.

" Ja, lad os finde en våddragt! " Siger jeg og vi går over og kaster os ind i kampen om våddragterne. Drengene er bare ret stærke...

**

Håber at i kunne lide kapitel 25❤️ Elsker alle der læser med! Kommenter gerne jeres meninger om bogen indtil videre❤️

~ Sara

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...