Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2672Views
AA

16. Kapitel 16

" HVAD FANDEN! " Råber en person ovre fra døren. Jeg får et kæmpe chok og knalder mit hoved ind i muren bag mig.

" IVY?? Ivy er duuu okay? " Hører jeg en stemme sige men jeg er for fuld til at genkende stemmen. Jeg er svimmel og alt kører rundt.

" RING FOR FUCK SAKE TIL EN

AMBULANCE!! " Råber en person, og alt bliver sort.

CALUMS P.O.V

" HVAD FANDEN! " Råber jeg og træder helt ind på toilettet. Ivy står presset op af væggen og kysser med... LUKE! Ivy kigger forskrækket på mig og kommer til at hoppe baglæns, og knalder sit hoved ind i muren. Luke kigger forskrækket på hende.

" IVY?? Ivy er duuu okay? " Råber Luke og rusker i hende. Hun har lukkede øjne og reagerer ikke.

" RING FOR FUCK SAKE TIL EN AMBULANCE!! " Råber jeg og kigger bebrejdende på Luke. Han finder sin telefon, som har har i baglommen og skynder sig at ringe. Jeg sætter mig på knæ foran Ivy. Jeg mærker på hendes puls, hun trækker vejret! Pyha... Luke vender tilbage og nikker som et tegn på, at ambulance er på vej. Jeg rejser mig og stiller mig foran ham. Jeg svajer lidt, men det lægger jeg overhovedet ikke mærke til.

" Hvad fanden har du gang i!? " Snerrer jeg og sender Luke dræberblikket. Han skal til at åbne munden for at svare, men jeg knalder min knytnæve lige i ansigtet på ham. Han falder ned på gulvet og tager sig til kæben. Jeg spytter på ham og tager Ivy op i brudestilling og er på vej ud fra toilettet, da Michael kommer ind.

" Hvad sker der... LUKE! Er du okay mate!? " Han skynder sig hen til Luke og kigger op på mig.

" HVAD TÆNKER DU PÅ CALUM!! " Råber han surt, og kigger bebrejdende på mig. Jeg ignorerer ham, og går ud fra toilettet. Jeg bliver mødt af en masse ambulance folk med borer og sådan. Jeg giver dem Ivy og de løber ud mod ambulancen. Jeg følger med og stiger ind i ambulancen sammen med Ivy. Jeg håber ikke at paparazzierne  har opdaget noget...

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...