Best Boys Ever

Ivy og hendes bedste veninde Sofia vinder en luksus ferie med alt betalt. De glæder sig virkeligt meget. Oven i det, har de også fået billetter til en 5 Seconds Of Summer koncert. Som Sofia er MEGA fan.

Men hvad sker der, når pigerne finder ud af, at de bor på samme hotel som drengene?
Vil noget ændre sig?
Vil nogen få følelser for nogen?
Vil det stadigt være den ferie de havde forestillet sig?

Alt ender ikke altid godt

/Denne bog ligger også på Wattpad afsluttet - sararosa_5sos/

- Sara

0Likes
0Comments
2659Views
AA

13. Kapitel 13

Døren bliver åbnet og Calum kigger på mig med rødsprængte øjne. Jeg træder ind på badeværelset og Calum lukker døren bag mig.

" Du må du altså virkeligt virkeligt undskylde Ivy! " Begynder Calum men jeg tysser på ham. Jeg står lidt og kigger ind i hans smukke øjne. Vent hvad! Smukke... Narrrr... Jeg kunne jo lide Luke, ik?

Calum læner sig frem for at kysse mig. Jeg rykker mig ikke og vores læber mødes. Hans hænder placerer sig på mine hofter og mine arme om hans hals. Vi står bare og kysser. Hans læber er bløde og passer perfekt på mine! Jeg trækker mig til sidst og smiler og kigger ned i jorden.

" Var der noget du ville? " Spørger han og jeg smiler bare og ryster på hovedet. Han smiler og kysser mig hurtigt på munden igen.

" Jeg må hellere gå ind til Sofia! Vi ses imorgen! " Jeg smiler og åbner døren og går ud.

Da jeg kommer ind på mig og Sofias værelse smider jeg mig i sengen. Min mave er fuld af sommerfugle... Men... Jeg føler også at jeg har svigtet Luke... Ham kan jeg også lide!

Sofia kommer ud fra badeværelset og kigger overrasket på mig.

" Er du kommet tilbage? " Spørger hun overrasket.

" Jep... Må jeg lige snakke med dig? " Spørger jeg og tager noget hår om bag øret og sætter mig op i sengen.

" Selfølgelig " Svarer hun og sætter sig op i sengen til mig.

" Mig og Calum... Kyssede måske lidt... Lige før! " Siger jeg og Sofia sidder med åben mund. Så begynde hun at hvine og hoppe op og ned i sengen!

" Men " Siger jeg og hun stopper med at hoppe.

" Jeg har følelser for Luke... " Siger jeg og hun begynder bare at grine. Jeg kigger undrende på hende.

" Selfølgelig, det er jo Luke Hemmings! Det ville undre mig hvis du ikke havde! " Griner hun. Det irriterer mig at hun bare griner.

" Du forstår det ikke... Jeg går i seng " Siger jeg og rejser mig for at børste tænder. Jeg har ikke fået aftensmad men det kan også være ligemeget. Jeg er ikke sulten.

" Okay Iv, men hey, op med humøret! Du har trods alt kysset med Calum! " Siger hun og blinker til mig. Jeg kigger bare dumt på hende og går ud og børster tænder.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...