De 6-jarige oorlog met mezelf

Vanavond om 22 uur stopt jouw klok met tikken.
Heb je je leven geleefd tot het uiterste? Ben je omringd door mensen die je liefhebt? Was jouw eerste kus één die je nooit zal vergeten? Ben je tevreden met wat je hebt of is het meeste nog niet genoeg?
Stel je voor dat je maar tot 22 uur de tijd had, wat zou jij nog doen voor dat je klok stopt met tikken en je moet loslaten?
Moeilijk of niet?
De tijd tikt, het is bijna voorbij.
Tik tak
TIK tak
TIK TAK...

0Likes
0Comments
1055Views
AA

21. Aan HET meisje

Aan HET meisje

 

Liefste …,

Ten eerst wil ik je bedanken voor van Lucas te houden. Ik weet dat hij je deze brief niet zou geven als jij volgens hem niet de ware bent. Ik weet niet of je ooit van mij gehoord hebt, maar mijn naam is Cathalina. Ik was Lucas’ beste vriendin als klein kind tot mijn 18e levensjaar. Als Lucas je deze brief heeft gegeven kan je 100% zeker zijn van het feit dat hij zielsveel van je houdt.

Ten tweede wil ik je waarschuwen voor Lucas. Hij kan een heel lieven jongen zijn zolang hij krijgt wat hij wilt. Hij is niet goed in zijn gevoelens te uiten en zal deze ook zolang hij kan verstoppen. Maar als hij je deze brief heeft gegeven is hij alle sinds al zeker dat jij de ware kan zijn. Als het er op aankomt kan Lucas een heel goede luisteraar zijn, maar hij geeft je verschrikkelijk advies. Hij heeft een hart van goud en een grijns die elk meisje zal doen smelten. Daarmee zou ik oppassen als ik jou was, want het is die grijns die mijn wereld ondersteboven heeft gekregen. Lucas is iemand die van avontuur houdt, maar ook van gewoon een dagje in de zetel niets doen. Zijn lievelingseten is hamburger zonder augurk, maar met ketchup. Geloof me als ik zeg dat hij het anders niet opeet.

Lucas heeft heel mijn leven alles voor me betekend, dus doe hem alsjeblieft niet meer pijn dan nodig is. Ook al heeft hij een hart van goud, het is een hart dat zoals elk ander hart gebroken kan worden. Hij heeft veel doorstaan met aan mijn zijde te staan gedurende mijn hele leven, maar een gebroken hart wil ik hem niet toewensen. Als ik er nog zou zijn zou ik je zeggen dat het je beste dag niet zal zijn als je hem pijn deed, maar jammer genoeg zal ik er niet meer zijn.

Lucas heeft me beloofd om terug verliefd te worden op een meisje dat de wereld voor hem betekend en blijkbaar ben jij dat meisje. Verspil deze kans niet, je krijgt hem namelijk geen twee keer. Ik heb heel mijn leven zielsveel van Lucas gehouden en ik geef jou nu ook de toestemming om hem de gelukkigste man op deze wereld te maken. Zorg dat hij die plagende grijns niet verliest en dat hij zijn leven leeft tot het uiterste zonder spijt te hebben van het verleden.

Ik vertrouw jou enkel en alleen omdat Lucas dat ook doet. Ik hoop dat je goed voor hem zal zorgen en hij voor jou.

Doe je hem even de groetjes van de 18-jarige Cathy?

Heel veel liefs

Cathy  

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...