trailer.store

10321222
trailers til jer smukkier

AA
aa

1. INFORMATION

 

!!!!!!!I SKAL LÆSE DETTE HER IGENNEM INDEN I BESTILLER EN TRAILER!!!!!!

 

1) jeg bruger for det meste (rettere sagt altid) final cut pro. det er et program til mac, der kan downloades fra appstore. det er fucking lorte dyrt, men det er hele svineriet værd! hvis man skal skære det ud i pap, så er det en (stor) udvidelse af imovie, hvilket bringer mig til det næste, jeg vil komme ind på... IMOVIE!!! skide lækkert program, som jeg har brugt til en masse trailers, før jeg rodede mig ud i alt det dér dyre shit. så hvis du har en mac, så er imovie et lækkert og herre nemt program!

2) jeg er stadig et travlt menneske... de der trailers popper ikke bare ud af mig, og det tager skide lang tid at lave en enkel trailer, så ventetid vil der komme massere af! og jeg vil heller ikke kunne nå at lave trailers til alle. denne her lille movellating vil nemlig (hvis jeg kender mig selv) nok blive sat på pause et par gange. derfor skal i også huske at holde øje med om den står som pauset!!! hvis der står pause på movellaen, så lad for guds skyld være med at udfyld skemaet okay? vent til den ikke er på pause mere - det ville være rigtig rart, og gøre det meget mere overskueligt for mig. TAK 

3) VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT VIGTIGT!!!!!!!!!!!!!! jeres movella, som jeg skal lave trailer til, !!!SKAL!!! være en seriøs én. for jeg gider IKKE at lave en trailer, hvis den ikke skal bruges til noget. så please vær sød at tænk jer om inden i bestiller, for hvis i får mig til at lave en trailer, som alligevel ikke skal bruges, så bliver jeg sgu sur:)

 

SKEMA!!! inden i overlader jeres movella til mig, så skal i udfylde det nedenstående skema (ligesom sidste gang jeg lavede det her halløj). det gør det nemlig en trilliard gange nemmere for mig:

 

titel:

forfatternavn(e):

resumé (gerne virkelig detaljeret):

tema (kærlighed, action, drama osv):

stemning (trist, glad osv):

personer (lad nu være med at vælge nogle syge personer, der er umulige at finde klips med): 

sang: 

specielle ønsker:

 

mega meget kærlighed fra mig <3 <3 <3 ELSKER JER

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...