Drømmen om stefan 2

146800

AA
aa

7. Part 5 Drengen og melissa kommer i dag ........

I dag er det vores sidste aften på hotel . Når vi kommer hjem til Danmark igen . Kunne virkelig godt tænke os at være sammen med nogen af vores venner . På grund af vi ikke har se dem i langt tid . Så jeg spurgte Stefan om jeg skulle ringe til drengen der hjemme . For det er ham der hjælper mig med at styre mit forbrug mobil regning . 

Han svare ja det må du godt. men skat så ville grene ha du gøre det for min af . Så du ikke for en dyr regning når vi kommer hjem igen . Jeg var Sindsyge glad over han tænker sådan på mig . Smilet til ham . Tog hans telefon i hans jakke . Og spurgte må jeg ringe til dem skat . Han nikke og sendte mig i blink i øjnet . 

Pelle synesvinkel 
Nu er det sku langt tid siden . Vi har se Stefan og cille . Hvad nu vist vi spørger dem om de kan være i dag . når de kommer hjem i dag til Danmark . Jeg kunne lige pludselig Lauritz Melissa kom ind af døren til studiet  med hånd i hånd det er så sødt . Jeg er så glad på deres vejen . Når nu vil jeg spørger dem . Om de synes det er en god ide med at spørger Stefan og om de har lyst til at tag være sammen med dem . Det synes Lauritz og Melissa var en rigtig god ide . 

Så lige da Pelle skulle til at ringe til Stefan . Ringe Pelles mobil han tog den .

Telefon sammetale med 
Cecilie og Pelle .
P-Pelle c-cille

P. Ja det Pelle 
C. Hej Pelle det er cille 
P. Hey cille bonus søster hvordan har i det . 
C. Vi har det meget godt og vi savner jer . 
P. Vi savner sku os jer . Og kan vi være. Sammen med jer når i kommer hjem .

C. Ja self kan vi det . Det havde vi os selv tænk på at spørger ja om .

P . Okay cool
Så lad vi på 

Hva så skat hvad sagde de spurgte Stefan til mig . Jeg svare de spurgte mig bare hvordan gik med os . Og om vi kunne være sammen med dem . Når vi kommer hjem til Danmark . Når okay min pige svar han tilbage til mig og blink med øjet . 

Kl . 4.00 skulle vi med flyve tilbage til Danmark . Og jeg må ærligt og sige at jeg glæder mig mest til at komme hjem igen . for jeg savner min hjemby . Men jeg ville helst holde det for mig selv for jeg ville ikke såret min Stefan .

Stefans synsvinkel 
Hmm ? Hvordan kan det være at hun glæder sig til at kom hjem igen . Måske er det forbi hun savner sin venner som jeg tror det er . Men jeg ville ikke sige det til hende . For jeg ville ikke såret hendes . Men det har os en dejlige ferie sammen med min prinsesse . Og det ved jeg os min cille synes ... 

Vi sider i flyve nu kl er lidt over 4 . Og jeg er stade væk nervøs for at flyve . På grund jeg er så bange for vi falder ned . 
Stefan han begynder at lægge hans armen omkring mig . Og jeg falder allerede hurtig i søvn  og det gjorder Stefan os .

Næsten dag 
Vi er i København lufthavn kl 17. 00 om aften . Vi skyndte os med at komme hjem . Så vi kunne nå at sove lidt i nogen par timer . Inden drengen og Melissa kommer i dag hjem til os . 
For jeg har nogle jeg skal fortælle dem . Af de skal være fader og gudmor gudfar . For det synes jeg de skal for jeg ved jeg kan Stole på dem .....

Men kom ud af lufthavn to minutter efter . Stefan han bestiller en taxa . Skat har du penge til det skat ???? Shh skat ikke snakke om det skat . Okay skat sagde jeg og satte mig ind i bilen ....

På vej hjem os kunne jeg mærke at jeg er ved at blive køresyge igen .  Så den her gang tog jeg min headset på . Ligepludselig loft efter så kunne jeg ikke mærke min køresyge.. Det var så dejlige jeg følte mig fri ....

Jeg har virkelig savne Melissa for hun er min bedste veninder som betyder utrolige Sindsyge meget for mig hun er der altid for mig når jeg har brug for det . Jeg glæder mig os til at se drengen i dag ... Det bliver så hyggelig at se dem alle samme i dag ..... 
 

Stefans synesvinkel .... 
Gad hvordan min venner vil tage at jeg skal være far til mig og min piges barn . Jeg håber de ville tage det pænt og ikke bliver skuffe når de få det af vide . 

4 minutter senere var vi hjemme hos os selv . Og jeg hvad virkelig lyst til at en lur så jeg gik ind på vores soveværelse . Jeg kunne se at Stefan grene ville med ind til sove værelset . Da han tog min hånd . Og sagde skat ved du godt hvor meget jeg elsker dig jeg nikke og kiggede ham dybt i øjne elsker virkelig hans smukke øjne de er så smukke og dejlige bløde.  Vi begyndte at lægge os i seng på grund af vi var begge to trætte 
Han lagde sin arm rundt Om mig helt tæt og sagde godnat smukke sov godt skat husk jeg elsker dig , gav mig et kys på kind . Inden vi begge to fladet i søvn .

Spoler lidt frem til Melissa og drengen kommer ... 

Så er klokken blive 8.00 næste dag og det ringer på dør .. Jeg tænker hvad Søren kan det være så jeg smutter hen til døren for at se hvem det er ... Jeg åbner døren ... Kan se det var Melissa der stod i døre åben .. Kan Hører Stefan kalde fra værelset .. Skat ! Hvem var det ? Svare det bare Melissa skat ! Når okay helt iorden skat ❤️.

Melissa spurgte mig om vi skulle gøre klar til i aften og det synes jeg var en rigtig god ide . Så vi mig og Melissa gik i gang med det samme med at gøre klar til i aften . 
 

Lige pludselig da vi var ved at blive færdig så ankomme min Stefan i bare comboybukser og bare overkrop . Jeg har det sådan når jeg ser ham i bare overkrop bliver mundlam for han er dejlige ... Han smiler og kigger på mig på samme tid . Kan du lige det du ser min pige spurgte han mig .. Jeg nikke og sendte ham et blink i øjne .. Melissa synes det var sødt ... 
 

Få timer senere ankommer lide hurtig drengen på besøge hos os ... Det banker på døren igen ... Den her gang er det Stefan da åbner døren . Han kan se det er Pelle Lauritz Jonas . Han bliver ved glad for se dem .... Og siger til dem . Kom bare en drengen ... 

Lauritz bliver herre glad for at se Melissa og Melissa var os glad for at se Lauritz så hun skyndte sig over til Lauritz så hun kunne være i hans armen . Mig og Stefan , de andre synes det var sødt og smile til dem . Jeg håber seriøst de finder sammen for de er så søde sammen . 

 

Lauritz Synesvinkel  
Fuck hvor jeg glad for at se Melissa det er ligesom jeg ikke kan undvære hende hun betyder bare virkelig alt for mig . 
Hver gang jeg ser hendes smil bliver jeg  blød helt ned til knæ . Når jeg tror jeg ville smutte hjem så jeg kan være klar til i aften hos Stefan og Cecilie . Så sagde Stefan og Cecilie . At jeg ville smutte hjem så jeg kunne være frisk til senere i aften . De begge to nikke og smile .

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...