Drømmen om stefan 2

146800

AA
aa

3. part 1 ferien

4 år senere er gået og Vi er stade væk sammen ham og mig vi bor i en lille lejlighed i midt København . Det er så hyggelig og dejlige at bo sammen med ham .

Vi har snakke rigtig meget om at  tag til Grækenland og hvor jeg har familie fra . Så Stefan han går i gang med at bestille vores billetter til Grækenland . Imens jeg pakke og vasker vores tøj til turet .

Stefan kommer og krammer mig bagfra hva så Stefan fik du bestil billetterne til Grækenland skat . Ja det har jeg skat . Men skat jeg har så meget lyst til at give dig et stor kram . For er så glad for du er min pige . Du betyder alt for mig skat. Jeg smile og kysse ham på mund som bliver til et snav et dejlige snav .

Stefan synesvinkel

Jeg er så glad for jeg har fået cille som kone og hun er kun min . Og vi skal afsted i morgen. På ferien til Grækenland en tur alene bare hende og mig. I to uger det bliver så dejlige at være sammen med hende i to uger alene i Grækenland . Og Ud over det så er min skat Blive danse lærer . Og jeg er så fuckingt stolt af hende ........

Jeg kan hører en sang blive spille ind i stuen . Så jeg gå ind i stue . Og jeg kan Se at Stefan er Igang med at øve til deres næsten koncert . Som de skal spille i Næstved . Når vi kommer hjem fra ferien igen . Stefan kalder på

Mig . Skat kommer Du ikke lige ind til

Mig . Jo skat jeg kommer nu svare jeg tilbage på Stefans spørgsmål . Ja du kaldte på mig skat ? Ja savner dig bare skat .  Ville du ikke putte lidt mig ind vi skal i seng for vi skal tidligt op . I morgen med flyve kl 7;00 på Københavns lufthavn . Og jeg svare ja det ville jeg grene altid med dig skat . Stefan smile og gjort sig plads til mig .

Han spurgte mig om jeg var klar til et barn . For jeg har ikke så mange penge lige pt . Men jeg ville kun være mor til dit barn husk det smukke skat . De bliv Stefan virkelig glad for at hører . Så han sagde det sammen til mig  med at han kun ville være far til vores børn ....

Kl være at blive kl 22.00 så de  var snart seng tid . Jeg gå i seng ud siger jeg Stefan . Han nikker , gå mig et kys på mig et godnat kys på mund ..

Jeg gik ind på mig Stefan værelset . Jeg begyndte at tag nattøj på , børste tænder . Så lige Da jeg lade mig i seng . Ringer mobile til mig . Jeg kigger på mobil og ser det er Pelle der ringer .... Jeg tag den og vi snakker om alt mulige .

Sammetale med Pelle og Cecilie

C. Hey Pelle

P. Hey cille bonus søs hvad så hvodan har du det i dag .

C. Har det stille og rolig i dag . Glæder mig til at komme på ferie .sammen med bedre Stefan bonus bror

P. Det kunne Pelle godt forstå og sagde til dem af de skal passe på hinanden .

C. Jo self søde bonus bror det skal vi nok bror det lover jeg dig svares jeg tilbage på Pelle .

Stefan kom ind til mig nu for vi skal i seng nu . For ellers kan vi ikke nå det i morgen til flyet .

Stefan tag hans t-shirt af og jeg begyndte at få glo øjne for min Stefan er så lækker . Kan du lige det skat spurgte han mig . Jeg nikke og savler på sammen tid . Han kommer over til mig , lægger ind til mig i seng . Kysse mig godnat lægger sin arme rundt om mig . Godt nat skat sove godt elsker dig skat . Ilm min dreng elsker os dig min dreng . Kort efter flad vi begge to i søvn .

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...