Drømmen om stefan 2


0Likes
0Comments
1337Views
AA

4. flyve 🛩

Jeg kan hører mit vække uret ringer . Klokken er 6 om morgen . Jeg begynder lige så stille og rolig at stå op . Vågner Stefan efter når jeg begynder at gå ud på badeværelset . Han spørger mig hvad kl skat ? Den er 6 skat . Fuck så har jeg travlt jeg nikke .

Stefan han skynde sig virkelig hurtig op for han ville grene pakke de sidste ting ned . Ind vores taxa kom i dag . Som kørte os til lufthavn .

Jeg gik ind i gang med at sætte mit hår op i en hestehale da jeg elsker at gå med hestehalen . Lidt makeup i ansigtet . Kiggede på mit tøj prøve at finde ud af hvad for nogle tøj jeg skulle tag på i dag . Det var virkelig svært at vælge nogle i starten . Lige til kl var 7.40 så fandt jeg det tøj jeg grene ville ha på . Jeg tog en blå sommer bluse med en stort top og langt cowboybusker og ikke mindst min yndlings kondisko .

Stefan han begyndte at Savle på grund han Synes jeg så smuk i det  tøj . Jeg valgte at tag på i dagen  . Det er  virkelig meget varmen der nede nu siger Stefan til mig . Jeg smiler og giver mig et kys som bliver til et Snav .

Så ankomme vores taxa den var lidt forsinket. Og det Havde jeg godt på fornemmelse at den var . Jeg synes ikke det var så fedt at vi skulle vente over tid ikke fair at vi næste i nået vores fly .

Men vi var så heldige at nå vores fly .

Vi kommer til lufthavn kl 7.00 præcis. Flyve ankommer først  8.30 så vi har god til at slappe af i og tjekke os i . Med overs tasker og pas . Men jeg er virkelig bange for højder. Så er det jo godt jeg har min dejlige Stefan til at passe på mig når vi er oppe i luften .

Så bliv klokken 8.30 og vi sider i flyver. Kan mærke jeg begynder og blive nervøs så det kilder i morgen . Stefan han tag min hånd . Fletter vores finger sammen holder om mig . Skat det hele skal nok gå skat jeg passer på dig skat . Det hjælp lidt så jeg ikke var så meget nervøs mere . Jeg elsker ham så Sindsyge meget kan ikke undvære ham. Jeg ved os han ikke kan undvære mig .

Det er så dejlige at ha ham med min siden .

Stefans synesvinkel

Jeg sider i flyver på vej til Grækenland . Sammen med min dejlige prinsesse . Hun betyder bare alt for mig bare jeg er sammen med hende så er jeg lykkelig , jeg ville ikke hvad jeg skulle gøre uden hende ved min siden . Føler mig virkelig fortab uden hende ved min siden .....

Jeg kunne se Cecilie hun var ved at blive nervøs i flyveren . Så jeg ville tag hendes hånd og berolig hende . For jeg kan ikke klare at hun har det dårlige og hun bliver nervøs . Så jeg ville gøre alt for hun har det godt og er glad .

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...