500 Words

,,You’re disaster,” something once says. ,,Something wrong. Aren’t you?”
And she has no idea how to answer that, is only rendered speechless as she slowly steps around, trail leaving behind something alike to naught.
,,Why won’t you answer?”, it pushes and she steps back, eyes blank and mouth empty. She’s forgotten how to form words.
Then a laugh. An utterly despicable thing that makes her gut curl and chest tightens. She gasps.
,,But how could I expect that of you. You are, after all-“
,,So wrong.”

3Likes
2Comments
1082Views
AA

1. Intro

 500 Words er et projekt som jeg nok ikke har brugt forfærdeligt meget tid på; men et der har kostet meget koncentration og opmærksomhed. I lidt over en måned, har jeg sat mig ned, hver dag, og skrevet 500 ord.

500 Words er mine tanker og følelser puttet ind i en fiktiv historie; og alt hvad der foregår her, er ikke alt sammen ting der virkelig er hændt mig - dog er nogle af dem, og det meste af den her historie er bygget på min eget livshistorie. Derfor kan jeg godt være lidt touché omkring visse ting i historien her, og at udgive den er grænseoverskridende.

Men sagen er den, at jeg har skrevet i flere år nu, siden fjerde klasse hvor min dansk lærer kaldte mig for 'forfatter' i hendes timer, og der var jeg altså 10-11 år; og i dag er jeg 17, og har ikke færdiggjort et eneste skriveprojekt. Undtagen 500 Words - 500 Words er færdigt, og jeg har alle kapitlerne i et word dokument, men det er bare sjovere at give kapitlerne enkeltvis. Men siden de er så korte, har jeg også bestemt at der kun skal være fire dage imellem hver udgivelse.

Det første kapitel bliver udgivet den 1. juli; og det sidste vil blive udgivet den 30. november, hvis jeg følger skemaet helt præcist.

Men anyways, som skrevet, er det her mit første færdiggjort skriveprojekt; og det ER ekstremt personligt alt det her, og kan være, for nogle, voldsomme tanker og handlinger der foregår. Mere vil jeg ikke afslører, men hvis du nemt føler dig stødet, skal du ikke læse videre. 

Der er grammatiske fejl og stavefejl; men jeg har med vilje ikke valgt at rette det, da jeg godt kan lide den 'rå' fornemmelse selve historien er. Alt der er sker i den er basically mig der har sat mig ned, og fundet på det imens jeg har siddet og skrevet. På alle mine gode dage og alle mine dårlige dage, hvilket har været noget af en udfordring, især fordi jeg har gået på en ungdomshøjskole undervejs, og på sådan en foregår der jo meget, hvilket man gerne vil være en del af.

Men jeg følte også at dette var nødvendigt, da jeg, trods mit dårlige psykiske helbred, følte trang til at forbedre mig skrivemæssigt - og jeg tør vove at påstå, at 500 Words har hjulpet mig en del med det. Jeg føler i hvert fald selv jeg har rykket mig, og det er trods alt det vigtigste.

Plus, den er engelsk; jeg føler jeg kan udtrykke mig selv meget bedre på sproget, og ja, føler også bare generelt at det er et pænere sprog end dansk. 

Jeg forpligter mig ikke på nogle måder her; jeg ønsker brændende at få udgivet alle 39 dage, men jeg ER et lidt presset sted psykisk, så kapitler kan være forsinkede eller andet.

Og hvor jeg vil tage imod feed back med kyshånd, så please husk på at jeg allerede HAR skrevet alle kapitlerne, og kommer ikke til at ændre noget i det selvom det vil være mere pleasing; føler at det lidt vil modstride en af mine principper med den her historie.

Anyways, here goes: kapitlerne er korte, de er engelsk, og de kan være rimelig mørke. Og husk på, at det her føles som at lægge en lille del af mit eget personlige kaos i jeres hænder, så please, tag god hånd om det.

Mange tak på forhånd! Og I er fandme nogle dejlige mennesker, hvis I faktisk fik læst alt det her vrøvl igennem og stadig tænker at første kapitel vil være interessant.

God læselyst! :))

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...