Playboy -Pelle Højer Pedersen


10Likes
8Comments
3124Views
AA

1. Playboyyyys

Jubiii, ja nu skal jeg væk fra alt, væk fra min bedste veninde, væk fra min kæreste, eller nu eks kæreste... Jeg har boet i USA det meste af mit liv, vi flyttede fra Danmark fordi min fars job bliv flyttet til USA, og nu er det så flyttet tilbage til Danmark, wuhu. Mærk ironien.

Når men lidt om jeg selv, haha. Jeg hedder D/N, jeg er 17 år. Ja som i nu ved så har jeg boet i USA det meste af mit liv. Så ja, det var vidst alt i har brug for at vide.

"D/N vi køre nu!" Råbte min mor, mine forældre er næsten aldrig hjemme på grund af deres arbejde. Det har jeg heller ikke noget imod, for de laver okay mange penge, men nogen gange er de der bare ikke når man har brug for dem, det tager virkelig også bare hårdt på mig, især når jeg ikke har nogen søskende at snakke med heller...

Jeg løb ned af trappen til min mor og far som allerede stod nede for enden, "ready?" Spurgte min far, egentlig så nej, men ellers så jo, det er så forvirrende. Jeg nikkede og smilte svagt.

Springer flyveturen over!

Vi var endelig nået til københavns lufthavn, vi skulle ikke vente på noget bagage, for det var allerede kommet, og blevet kørt hen til vores hus. Jeg er sikker på at huset ikke er ligeså stort som i england, for det her har været meget dyrt.

Efter vi have kørt i 10 minutters tid var vi ved et lejlighedsområde? Lejlighederne så virkelig store og døre ud, og vi boede lige midt inde i københavn. Vi steg ud af bilen, og gik hen imod lejligheden. Der var en elevator der førte direkte op i stuen. Holy motherfucking potato en stor stue! Der var virkelig morderne designet, med hvide og sorte møbler, men på samme tid overhoved ikke spor main stream. Jeg løb op ovenpå, ja det var nemlig to etager! Så ja jeg løb op og fandt det største værelse der var, "HELLE FOR!" Råbte jeg så højt at jeg er sikker på at min bedste veninde Rachael helt henne i USA kunne høre det. Jeg grinte lidt for mig selv da min far kom løbende op på værelset, "ej det ville jeg have haft brugt som kontor!" Sagde han som en lille dreng på 4, jeg grinte lidt af ham, og lavede nogle spastiske bevægelser med mine hænder, som tegn på at han skulle gå.

ENDELIG! Endelig er jeg blevet færdig med at pakke, det har jeg jo heller ikke brugt 100 år på vel? Nej slet ikke. Klokken er 22:30 og jeg skal starte på min nye skole imorgen, for jeg kan jo ikke blive ved med at gå i skole i USA, (Jeg slår mig slev Mentalsk på panden) jeg tog mine smukke nat bukser på, og min smuk nat trøje, med et meeeeget smukt mønster.

Jeg vågnede op ved den irriterende lyd af mit dejlige vækkeur, min bedste ven, min soulmate, min eneste kærlighed, nej. Jeg hader mit vækkeur, jeg hader hader hader det! Men vil i vide noget jeg elsker? Okay, her kommer det, MAD. Jeg elsker mad! Når okay, ikke mere mad snak om mad.

Jeg tog mine lyse skinny jeans på, men hul i knæende, og en sort t-shirt. Jeg glattede mit hår og satte det op i en høj rodet hestehale. Jeg gik ned og spiste morgenmad, mine dejlige chokopops, jeg forguder dem seriøst, omg.

Jeg tog mine Nike air max 95 i hvide, og så var jeg ellers bare ude af døren. Jeg gik i tavshed hen til min skole, og hørte bare musik. Da min sang var slut, hørte jeg nogen pifte efter mig, jeg vendte mig om, og så en gruppe på ca, 5-6 drenge, de var meget lækre hihuhihu. Jeg vendte mig om og gik hurtigere hen mod gymnasiet. Jeg var derhenne på omkring 5 min. Så jeg gik direkte ind i min klasse, jeg havde fået alle oplysningerne sendt over en mail, så det var ikke noget problem. "Er du D/N?" Der var en pige med virkelig pænt rødt hår, hun var ca. 1.80 cm høj, også var hun bare fucking smuk! "Ja, det mig, og du er....." Sagde jeg og trak lidt på 'er', " Undskyld, jeg er Carolina", der kom to piger mere hen til hende, "og det er Fillipa, og det er Thilde" sagde hun og pegede på to andre meget smukke piger, fik jeg sagt meget? For de er altså meget smukke! Fillipa har en pæn lys hårfarve, lidt lysere end min, og Thilde havde brunt krøllet naturligt hår. "Hej piger" sagde jeg og smilte, "heeej" sagde de. Jeg satte mig hen på en ledig plads, Carolina kom hen mod mig, jeg smilte bare til hende. "Der tror jeg ikke du vil sidde" sagde hun og kiggede seriøst på mig, "hvorfor?" Spurgte jeg og kiggede undrende, "der sidder den største kælling, Patricia, hun tror hun er noget specielt fordi hendes forældre er rige" sagde hun og så hen mod døren, hun fik store øjne og gik væk, "Hey hvad laver du på min plads?" Spurgte en irriterende stemme foran mig, "Hey blondie, så vidt jeg ved, så er det frie pladser her, du har vel ikke købt den her plads!" Sagde jeg og kiggede flabet på hende, hun gav et lille 'hmpf' fra sig, og gik. Jeg så hen på de andre piger, og de sad bare og var ved at dø af grin, jeg smilte til dem, og rettede mit blik mod en dør der blev åbnet og ind kom verdens lækreste drenge, holy fuck, baes mand! Nej okay, playboys. Fuck mit liv... Den lyshåret af dem var lækrest, holy. Det kan jeg lide, uff. Nej D/N stop med at tænk sådan noget, nej, nein, no! "Du stirre!" Høre jeg en grinene stemme sige, ryster lidt på hovedet og først der ligger det mærke til at jeg stirre på ham. Jeg gav et lille smil, "hvad er navnet så på sådan en smuk pige?" Spurgte han pludselig, "D/N" svarede jeg hurtigt, og så væk, "smukt navn til en smuk pige, jeg hedder forresten Pelle, men du kan bare kalde mig Ped" sagde han og tig sin hånd ud, jeg så ned på den i et stykke tid, men skubbede den så væk, "aldrig i livet" mumlede jeg.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...