Den 15 åriges dagbog

Jeg kan ikke gøre for det, mine tanker altså. De kommer bare, jeg kan ikke kontrollere dem. Jeg kan blot stå på side linjen, som ved en fodbold kamp, og hviske. Men små stemmer bliver så let overdøvet.

En dagbog, min dagbog.
Verden set fra min vinkel.
En 15 årig pige.

(Tjekker ikke for stave fejl eller komma fejl. Dog er du velkommen til at pege nogen ud.)
Dette er en dagbog om mit liv, jeg undskylder på forhånd hvis du kender mig og læser det her)

2Likes
0Comments
400Views
AA

1. Den 21 April - 2016

D. 20 April

Jeg er godt klar over at jeg har for høje standarder for mig selv. Et 7 tal er det samme som "Genemsniter, det er vel fint". 10 er det samme som "Flot, du fik en god karakter" 12 er det samme som "Wow, godt gået" 4, uacceptabelt.

Ja, jeg ved godt det er urimelige standarder for mig selv, men hvad kan jeg gøre? Det er lidt ligesom jeg ikke kan gøre noget ved at jeg hader lakrids, sådan er jeg bare.

Så ja, jeg er en slags "Stræber" Hele min venne gruppe er vel stræbere når jeg tænker over det.

Lad mig præsentere min søster, eller mere specifikt, min tvilling. Lad os sige hun hedder Maria.

Maria er en af dem nogen vil kalde de "underlige". de "anderledes" vil de nok selv sige. Maria er pan seksuel, hvilket betyder hun er ligeglad med kønnet, og istedet er det kun personligheder der tæller. Dog er hun pan, med en præference, hun er primært til piger. Ja, jeg ved godt at det kan lyde lidt forvirrende.

Hun har i lang tid gerne ville besøge en LGBT+ cafe, der ligger ca. En halvtime i tog fra vores hus. Dog var denne cafe der kun fra ca. 9 - 10 stykker. Og vi har en overbeskyttende mor, så selvfølgelig fik hun ikke lov.

Her den anden dag, overnattende hun ved en af sine venner, Anne, eller Danny hun\han har lidt gender fluid, men hun er okay med alle pronouns.

Da hun besøgt Anne, havde hun selvfølgelig ikke fortalt vires mor at hun ville tage til den her cafe, da hun jo vidste at dette ikke var en mulighed. Hun tog der ud og brugte sit rejsekort til det. Hun fuckede sig selv over der. Min mor konfronterede hende med det i dag (Grædende) og nu må hun ikke komme til Pride eller besøge Danny igen, inden sommer ferien, mildt sagt, Maria er ikke min mor favorit og det er vist gensidigt.

Jeg hader pasfotos, der er simpelthen ikke en måde hvorpå det billed kan blive pænt, det er utroligt. Så selvfølgelig skulle vi ned og have taget pasfotos i dag. ( Juhuu) Maria og min Moe var ikke på god fod efter konfronteringen, og ignoreret endelig bare hinanden.

Oven i det havde jeg en lorte hår dag og min mor havde skrevet Maria ind på mit person nummer. Hvilket endelig bare betyder at hun skal ned en anden dag og få taget pas billeder igen, fedt.

Da vi endelig kom hjem, orkede jeg virkelig ikke mere og gik ind på mit værelse, iførte mig min enhjørninge dragt, hvorefter jeg gik i seng og så Critical roleplay. Dog brugte jeg den sidste time på at downloade sims 3 ting.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...