Ny movella


0Likes
0Comments
145Views

1. Jannick

Vi var lige gået ud, det var blevet varmt indenfor, vi gik lidt hen af gaden Jannick gik med armen om Amalie, jeg kunne se på hende hun ikke kunne lide det men jeg sagde ikke noget for Jannick var umulig når han var fuld, vi hørte en bil vi gik til side så den kunne komme forbi, men da den var ved siden af os stoppede den, de åbnede vinduet og lo og kørte så videre, Amalie og jeg kiggede på hinanden også vred hun sig fri af Jannick og gik hen til mig.

Hvad tror du de ville Marie? Spurgte hun.

Jeg ved det ikke svarede jeg.

Pludselig kom bilen igen men den her gang stoppede den ikke op kørte bare mod os i fuld fart.

Amalie og jeg flyttede os men Jannick var for fuld han nåede det ikke.

Bilen var allerede væk jeg stod bare og kiggede på Jannick, han lå bare der med sin hvide t-shirt som var blevet farvet rød af blod og med sit kastajane farvede hår og hans let farvede hud.

Jeg hørte sirenerne der gled en tåre ned af min kind, han var jo min bedste ven, som en bror, den eneste jeg stolede på.

Der kom en betjent hen og spurgte hvordan de så ud dem i bilen, hvordan deres stemmer var og om de sagde noget, jeg kunne ikke tænke og brød pludselig sammen.

Dagen efter skulle jeg have været hjemme hos Jannick men for en sjældens gang skyld var jeg der hjemme, her lugtede af øl og cigaretter som der altid gjorde, min mor kom ind og spurgte om jeg var okay, og sagde hun ville stoppe med at drikke kun for min skyld men det gjorde hun hver gang jeg var nede.

det var egentlig lidt synd for jannicks mor hun er så sød og rar men der var altid fulde knægte hjemme hos dem, og i weekenden var der musik for fuld drøn men hun sagde ikke noget til det, og nu var det slut, slut med fulde drenge hjemme hos dem og slut med højt musik i weekenderne.

Efter skole gik jeg hjem til Amalie, hun spurgte om jeg slet ikke var ked af det og jeg svarede nej, jeg havde ikke lyst til at sige jeg var ked af det.

Jeg gik flere uger og lod som at jeg ikke var ked af det, men det blev det bare værre af, det var mærkeligt han ikke var her det var tomt og trist, selv de mest glade dage var triste for mig.

Til hans begravelse var alle dem han plejede at gå med, dem der gjorde ham til den han var, altså ikke den gode person, til den person der stjal cykler, røg hash og alt det der, de fortjente ikke Jannick for når han ikke var sammen med dem var han en god person, ikke den person der havde brug for at vise sig.

Hans mor var knust, hun holdte en tale, noget med at hun rent faktisk ville savne de unger der kom hjem til dem og musikken i weekenden, men også en masse om da han var lille som jeg ikke hørte, jeg kendte alligevel alt til den jeg havde kendt ham så længe jeg kunne huske.

ved hans kiste var der en masse billeder og blomster, det jeg lagde mest mærke til var et billede af mig og ham, et billede der betød mest for mig, det hele føltes pludselig mærkeligt at kigge på det billede og kigge tilbage på alle minderne. Jeg kunne huske da vi løb i gennem skoven midt om natten fordi der var nogle efter os og vi bare løb og løb uden at stoppe og vi endte et sted vi aldrig havde set før og vi havde ikke noget strøm på vores mobiler, men vi hjalp hinanden og det kommer jeg til at mangle. Dagen efter gik jeg en tur i skoven der hvor vi løb, jeg fik et chok en dyb stemme kaldte på mig, jeg genkendte den ikke, jeg turde ikke vende mig om, jeg kunne hører skridtene kommer nærmere, jeg vendte mig om det var ham, ham fra bilen jeg begyndte at løbe og det samme gjorde han, jeg kendte en del smutveje men det gjorde han åbenbart også. Han fik fat i mig, jeg skreg og skreg, han prøvede at holde mig i ro, og endte med at sige undskyld det var det eneste han sagde før han gik, jeg undrede mig i nogle sekunder over hvorfor han først sagde det nu det var jo for sent og hvorfor han ikke bare havde taget hensyn den aften, men så tænkte jeg at det kunne være han var fuld ligesom os andre. Jeg gik hjem helt uden at tøve og gik bare direkte ind på mit værelse, gemte alle billeder hvor jannick var på væk, jeg ville ændre mig komme over ham og starte forfra.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...