De 58 dage

Kiras liv var helt normalt. Hun var en pige der elskede alt med fest, farver og musik, og havde sin vennebase og en fantastisk familie. Men hvad sker der så når hendes lillesøster bliver indlagt på hospitalet med kræft?
Det her er historien om, hvordan Kiras liv udvikler sig mens hun skriver dagbog. Hun skriver i sin dagbog 58 dage, alt i mens hendes liv udvikler sig med en nærmest uhyggelig fart, hvor hun aldrig kan komme tilbage til starten igen.
(Deltager i dagbogs konkurrencen)

1Likes
4Comments
991Views
AA

3. Den tredje dag

Kære dagbog

Nu tror jeg godt at jeg kan begynde at kalde dig 'kære', nu hvor du kender til så mange ting, som ingen andre ved noget om. Nu er jeg tilbage med blyanten igen, og denne gang har jeg både nye tanker og nye oplevelser at skrive i dig. Ingen af tingene er ligefrem 'gode' tanker, men nogle af dem er bedre end andre. Men jeg tror, at jeg vil starte med at skrive at skrive om nogle af de tanker, som fylder mit hoved op.
For det første har jeg stadig ikke været i skole. Jeg er den type som aldrig er syg. Kan du huske den der besked jeg fik i går? Jeg svarede selvfølgelig tilbage på hans besked, og og jeg sagde at jeg bare var syg. Ricard skrev ufatteligt nok tilbage da jeg havde svaret, og hans svar var ikke ligefrem 'sødt' eller 'venligt'. Han skrev:

Nåh... Har du da ont i den der tarm... Hvad er det nu den hedder? Nu ved jeg det! Har du da ont i pjækketarmen? xD


Jeps, det var det han ordret skrev. Jeg har lige været inde på Facebook for at se om jeg huskede rigtigt. Og ja, han skrev 'ondt' uden d... Jeg ved godt, at han bare skrev det for sjov og alt det der, men hvad tror de andre enlig? Tror de andre, at jeg bare pjækker og er til fest? Eller at jeg er ude at shoppe? Helt ærligt, de burde da vide bedre end det. Jeg kunne da aldrig finde på at pjække? Jeg valgte bare at lade være med at svare på den, så han må efterhånden være lidt træt af at vente på et svar...
Det andet jeg har tænkt over er døden. For hvad sker der når man dør? Man kan ikke bare forsvinde? Der må være noget i døden. Men hvad er det så helt præcis. Hvilket religion er så den rigtig region, hvis der altså er en. Alle religioner kan ikke være rigtige kan de? Jeg ved det ikke dagbog, men jeg har tænkt meget over det. For hvis Mille dør (Jeg har ikke mistet håbet endnu!), hvor kommer hun så hen? Har jeg chance for at møde hende i et andet liv, møde hende når jeg dør, eller forsvinder hun bare? Hjælp mig dagbog, jeg er så forvirret!
Men jeg tror, at jeg vil gå videre til, hvad der enlig er sket i dag ud over Facebookbeskeden. Mille fik et kraftigt hosteanfald mens vi var der, som var så kraftigt, at jeg troede hun var ved at dø. Det viste sig dog at det bare var et lille hosteanfald. Hvordan kan et så kraftigt hosteanfald være et 'lille' hosteanfald? Hvordan vil de så være om en måned? Eller måske om to måneder? Kære dagbog, jeg er simpelthen så bange for hendes liv. Mille må ikke dø! Hun er min lillesøster, også selvom hun siger, at det ikke gør noget. Jeg ved at hun lyver for at gøre os mere rolige, men jeg ved at det er løgn. For i dag hørte jeg hende græde, faktisk storhulke lige efter vi var gået ud af døren. Min mor og far hørte det vist nok ikke, men det gjorde jeg.
Hvad skal jeg gøre dagbog? jeg ved godt, at du ikke kan svare, men jeg er så forvirret lige nu.

Forvirrede hilsner fra Kira
 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...