Når himmerland ikke er så himmelsk

Agnes har aldrig været god til det med drenge, men det hele ændre sig da hun møder den perfekte fyr..

Men er han den hun tror han er? Er der noget i Agnes der prøver at fortælle hende sandheden?

0Likes
0Comments
217Views
AA

1. Kapitel 1 - Agnes

Musikken brager ud af de store højtalere. Tankerne bliver afbrudt af den høje musik. Hjerterytmens egen takt, bliver afbrudt af den høje bas, og takterne klistrer sig sammen. Dansegulvet er fyldt op til randen, men en enkelt skiller sig ud. I de farverige lys danser hendes hofter i takt til musikken. På hendes fyldige læber danner der sig et smil, og hendes ansigt lyser op af glæde, som spreder sig rundt i hallen. ”Agnes, der var du!” lyder der svagt under musikken.  ”Vil du med ud at ryge?” lyder det igen fra personen.

Agnes står ude med de andre, og cigaretterne bliver delt rundt. Den kolde luft bliver afbrudt af den tunge røg. De andre ryger, men Agnes springer over, for hun ved godt det ikke er sundt, og hun er bange for alt det der er ukendt og nyt. Efter at kulden bider om dem, går de alle ind i den tunge musik igen.

Timerne går, en drink bliver til flere, og blikkene bliver mere og mere sløret. Mellem alt kaosset, bliver der kaldt: ” Agnes?” Agnes vender sig om og kigger søgende på de mange mennesker. Mellem ukendte ansigter, finder hun et bekendt ansigt. ”Malcolm!” Lyder det glad fra hende. De krammer, og får snakket. Agnes bliver introduceret for de mange ukendte ansigter: ”Jeppe” lyder det fra drengen ved siden af hende. Agnes smiler, og giver ham hånden: ”Agnes”

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...