En djævel fra himlen

"Devils don't come from hell beneath us, they come from the sky."
//Dette er mit bidrag til Batman V Superman konkurrencen. Jeg har valgt mulighed nr. 1 //

1Likes
0Comments
352Views
AA

1. En djævel fra himlen

 

"Devils don't come from hell beneath us, they come from the sky."

 

De kalder mig ond. Et monster. En djævel. Ganske vist har jeg aldrig taget de mest moralske valg i livet og har haft en gnist af egoisme i mit voksende sind, der blot er blevet større og større med tiden, indtil at den efterhånden har optaget alt den godhed jeg i første omgang blev født med. Men ligefrem ond? Og hvordan er jeg endt med at være en fallen engel uden den mindste glæde i livet?


Jeg er vokset op i et sikkert og idyllisk miljø med to forældre, der altid har sat mig op på en piedestal. Jeg var den perfekte datter, der aldrig gjorde noget forkert men derimod var dygtig og talentfuld til alt jeg foretog mig. Sjældent har nogen været ondskabsfuld mod mig, og mine forældre har altid forkælet mig som var det bare pokker, men hvis du tror at dette er godt for et barn, så tager du grusomt fejl. Da mine år som teenager nærmede sig hastigere og hastigere, begyndte jeg at eksperimentere med min eksistens og personlighed, præcis som alle i samme situation også gjorde. Tanken om den perfekte datter var noget, som mine så yndige forældre havde placeret i mit ubevidste sind og pludselig forvandlede det sig til noget, som jeg i bund og grund hverken forstod eller holdt af. Datteren, der var sådan et fejlfrit forbillede, begyndte at tvivle på hvorvidt det hele egentlig var sandt eller blot en smuk illusion. Var jeg virkelig så fantastisk, som jeg var opdraget til at være? Historien om teenageren der sætter sig på tværs er dog ikke ligefrem noget nyt, men i mit tilfælde drog jeg det blot lidt længere ud over grænsen en de øvrige forkælede møgunger.


En lille gnist af selvtvivl bredte sig til en løbeild og jeg besluttede mig senere for, at intet af det havde været sandt. Jeg var ikke perfekt, lige såvel som at ingen andre på denne jord er det. Jeg satte mig på tværs af mine forældres påstande og blev til lige nøjagtig den datter, der var så forfærdelig at hun ikke engang ville kunne dukke op i deres værste mareridt. Jeg droppede den ellers så nydelige skole, begyndte at hænge ud med nogle lidt andre samfundsgrupper og senere hen flyttede jeg hjemmefra - langt væk fra dem. 
Noget fra denne tid havde givet mig blod på tanden. Jeg var ikke sød eller uskyldig længere, men en lyst efter at lave rag i den bredte sig i mig. Når man er vokset op som den sødeste, uskyldige pige er det lige akkurat det, som man ikke har lyst til at være, så snart man bliver ældre. Hvorfor være noget så kedeligt og intetsigende som det? Hvorfor være en helt - en perfekt engel - når man kan være det absolut modsatte? En djævel.
Nu hvor jeg tænker over det, er det ikke ligefrem én bestemt handling eller beslutning der har ført til denne drastiske drejning i mit liv, men derimod er det flere ting der langsomt har sneget sig op af mig. Det startede selvfølgelig med små, ondskabsfulde handlinger såsom at stjæle slik fra slikbutikken nede på hjørnet eller at drille nogle af de yngre børn på skolen. Senere blev det direkte tyverier, angreb, indbrud, afpresning af hemmeligheder og forhandlinger med magtfulde narkosmuglere. Jeg blev en af dem. Jeg levede ikke længere på toppen af verden med de dyreste vaser og nydelige gardiner, men fandt en helt anden måde at tilfredsstille mig selv på. Afpresning, ondskab og egoisme blev nøgleordene til min eksistens. 

Der er intet i denne verden, der hedder Gud, Helvede eller Himlen; det er blot det pureste opspind fra desperate menneskers tanker. Men dog holder det mig ikke fra at være en djævel sendt fra himlen.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...