du og jeg

Lauritz tænker på en sød pige. som han ser på hans sommelejr . han begynder virkelig meget. at holde af hende. han mødres os en ny dreng på lejr. som bliver hans bedsteven . og puls en ny super sød veninde.
og bliver invitere hjem. til den søde pige . som han rigtig godt kan lide.
men om de bliver kærester . det vil tiden visse .

2Likes
0Comments
1690Views
AA

2. sommercamp

 

I dag er det første gang at Lauritz skal på sommer camp Med andre ungen På hans egen aldre. Han er vildt nervøs for at møde. Nye mennesker. Men han vil grene prøve at gøre sit bedste. For at møde nye mennesker.

Lauritz har sidst skole dag i dag På hans skole. Og han har lige fået sommerferien. Så tænke han med det samme Ind i hans tanker. Yes endelige. Juhu så kan jeg sove længe. Lauritz viste godt at han skulle på sommer camp. Med andre ungen. 

Da Lauritz komme hjem fra skole. Og begyndte at tage Hans sko af gå op til
Hans værelset.  Han tænder for sit tv. Og gå i gang med at pakke sin ting ned. I hans kuffer. Så han er klar til at tage afsted i morgen.

Laurits mor kommer ind til ham på hans værelse. Og snakker med ham.
Hej skat. Sagde Laurits mor til Lauritz. Med en sød stemme.

Hej søde mor. Svare Lauritz tilbage til hans mor. Har du Pakke det Helle ned. Til i morgen. Spurgte Lauritz mor. Ja mor det har jeg Mangler bare lige tandbørste. Og de andre ting. Svare Lauritz tilbage til hans mors spørgsmål.  Når okay helt lorden. Sagde mor til Lauritz 

(Næste dag)

Lauritz står op han tag hans tøj på. Det han ville ha på i dag. Laurits mor råbere efter Lauritz. For hun troede han ikke var stået op i nu. Men det var han. Så  han råbet med samme tilbage til hans mor . Ja more jeg er vågen. 
Okay super Lauritz sagde Laurits mor tilbage til ham.

Kort efter Begyndt Laurits mor. At starte bilen for det var i dag . Han skulle på sommer camp. Laurits sætter sig ind i bilen. Og tænker at det var hans første gang. Han skulle på sommer camp

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...