du og jeg

Lauritz tænker på en sød pige. som han ser på hans sommelejr . han begynder virkelig meget. at holde af hende. han mødres os en ny dreng på lejr. som bliver hans bedsteven . og puls en ny super sød veninde.
og bliver invitere hjem. til den søde pige . som han rigtig godt kan lide.
men om de bliver kærester . det vil tiden visse .

2Likes
0Comments
1680Views
AA

12. koncerten

Cecilie var virkelig nervøs over hun skulle med til koncerten da hun er bange for hattene og de vil prøve at spørger hende om hvorfor hun måtte komme inde til drenge back streg for de vist ikke at Stefan og Cecilie har været på lejr sammen. Og snakke virkelig godt sammen de fortryd aldrig de dage de var sammen på lejerne. da gik ikke en dag hvor Stefan ikke tænke på hende. hun var i hans hoved 24 timer døgnet hver gang han så hende  så blive han så  glad . 

Melissa glæde sig til at hører drengens musik især hendes drømme fyre Lauritz.  Men hun var os nervøs i starten men det gik over igen. efter hun fik lov til at snakke med Lauritz. Melissa tog hjem til Cecilie. ind de skulle til koncert med drenge. Da hun havde brug for kvindelige snak. 

Cecilie forklarer Melissa.  At hun er bange for at Stefan vil glemme hende til koncerten. Da der er mange andre piger. Melissa svar tilbage. på Cecilie spørgsmål.  Søde skat. Jeg tror du skal det rolig. For jeg ved. at Stefan er rigtig glad for dig. Melissa vist godt af en deres sang. Synger Stefan til hende Men hun må ikke sige nogle om det da det er en overaske til hende.

Kort efter ringer Stefan. Til Melissa og spørger om. Hun vil være sød Og passe på Cecilie Til koncerten.  Da der er mange piger der ville blive misundelig over hende.  Melissa svare med det sammen. Tilbage på Stefan spørgsmål. Ja self Stefan altid. Cecilie er lige som en søster for mig. 

Drengen ankommer til koncerten.  Jonas, Pelle spørger Stefan og Lauritz. fuld ud om de har mødt.  Nogen søde piger.  På lejren. 

Joans kan godt kom ind på dem. Da de ikke ville sige noget i starten.  Men så spørger Joans engang til drenge. Lige med det samme bagefter.  Svare Stefan og Lauritz.  På drenges spørgsmål.

Ja det har vi. svare de begge to. 
De hedder Cecilie Melissa.  Jonas kommer i tanker om at Cecilie.  Er Laurs bedste veninde / søs. Men han vil ikke sige nogle til drenge i nu om det.  Men kommer de i dag til koncerten.  Ja det at gøre de De har fået billetter af os. Andy som er deres manager.  Drengen? vi skal i gang med lyde prøve nu.  Og så skyndt drenge over til sene.  For at lave lydprøve. 

To timer pigerne ankommer i en taxa.  
Stefan, Lauritz. Henter dem Ved privat indgang Og Cecilie hun kan ikke fatte det har hun en virkelig sød fyr.  Der ville gøre alt det her for hende.. 

Melissa var så glad. Over hun kunne se hendes bedre halvdel igen.  Det betyder alt for hende. Bare være i nærhed af Lauritz bliver hun glad. 

Så blive kl 16.  Hvor drenge skulle spille de begyndt at synge hun har.  For de vil spille sang til nogen speciale piger. Da Lauritz Stefan og Joans har funden deres livs kærlighed. 

Pigerne tænker øv.  De andres fans.  Men de tænker stadevæk.. Om det er en joke. Men så spørger drengen. Om pigerne vil komme frem på sence.  og så kun Pagers godt se.  At det ikke var en joke.

Stefan begyndte allerede. At gå over til Cecilie. Og synge til hende og kysse hende på hendes arm.

Cecilie blive over dejet lykkelig. At hun kan se Der en dreng der virkelig elsker hende.

Lauritz skyndte sig over til hans prinsesse Og kysse hendes arm. Sang til hende. Direkte i øjne.

Lige da koncerten var ved at slutte Skrev nogen piger Til Cecilie hvor der stod.  Ej undskyld vi mente det ikke. Det vi sagde om dig.  Du er virkelig en smuk pige.  Det gider Cecilie ikke bruge sin tid på flaske venner.  Hun har sin bedste veninde.  Melissa.  Og hende er hun rigtig glad for. 

Melissa bliver så rør. Over de ting.  Cecilie siger til Melissa. Siger til cille.  At altid skat vil jeg være din bedste veninde.  Du ringer eller skriver. Vist der er nogle skat. Cecilie vil huske det med det samme. 

Drenge spurgt Andy Efter koncerten om pigerne.  Måtte kom med ind til os bagefter.  Ej det var han ikke så glad for I starten. Men så fik de Ham overtale.  
Drenge siger med det samme mange tak.  Det betyder meget for os sagde drenge. Andy smile og sagde ja  Det ved jeg  Og smillet igen .

Lauritz spurgte Melissa og Cille Om de vil med ind til dem Og de svare med det samme ja.  Og man kunne se at Stefan blive over dejet lykkelig.  Da han hørte Cecilie sagde ja. Og Lauritz. Blive os her glad Over Melissa sagde ja til at være sammen med drengen.

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...