du og jeg

Lauritz tænker på en sød pige. som han ser på hans sommelejr . han begynder virkelig meget. at holde af hende. han mødres os en ny dreng på lejr. som bliver hans bedsteven . og puls en ny super sød veninde.
og bliver invitere hjem. til den søde pige . som han rigtig godt kan lide.
men om de bliver kærester . det vil tiden visse .

2Likes
0Comments
1661Views
AA

3. hvem er hun ?

 

Da mor kørte Væk fra sommerlejr. Ser Laurits den smukkest pige han nogen se har se. Han tænk allerede. Ind i sig selv. At hun er min. og kun min. Ingen andres kun min. Men han ville ikke. Hvordan skal få det sagt til hende. Da han er en stille. Og genert fyre.

Hun stirrer ud af bilen. imens Lauritz få et hurtig hjerte banke. At være forelsket i den smukke pige. Han ikke ved. Hvad hun hedder i nu.

Han gå over til hende. Og prøver at spørger om. Hvad hun hedder. Lauritz bliver så genert. Så han bliver helt rødt i hovedet. Og kan ikke få øjne væk fra hende. Melissa smiler sødt tilbage. 
Og hun synes det var sødt. At Laurits bliver rødt i hovedet. Og kysser ham på kind.

Så der aftensmad. Råbte en af pædagogerne Til dem. Okay vi kommer nu. Sagde begge to På samme tid. Og grine lidt af det bagefter. 
 

Til aftens mad. Hørte de dagens program. Melissa sidder og stier på Stefan. Hun synes han er rigtig smuk. En rigtig flot fyr lige hendes type. Stefan blink med øjet. Tilbage til Melissa. 

Lauritz var ikke Glad for det. For nu er han bange få han aldrig nogen siden få hende Han elsker. 
 

(Laurits tænker, følelser ) 
Få jeg aldrig den pige. Som jeg havde drømt om hele mit liv. Hun er den pige. Jeg ville bruge min tid  på Og resten af mit liv. Det er hende Jeg elsker og mangler ved min siden 

Lige pludselig spørger Stefan Lauritz. Om de skulle være venner Som bedste venner. Det kunne Lauritz Virkelig godt tænke sig At ha en rigtig god ven som ham. Så to minutter efter Blive bedste venner. Og fik lov til at sove samme På samme værelset på sommerlejr.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...