du og jeg

Lauritz tænker på en sød pige. som han ser på hans sommelejr . han begynder virkelig meget. at holde af hende. han mødres os en ny dreng på lejr. som bliver hans bedsteven . og puls en ny super sød veninde.
og bliver invitere hjem. til den søde pige . som han rigtig godt kan lide.
men om de bliver kærester . det vil tiden visse .

2Likes
0Comments
1676Views
AA

5. fucking smuk !

Lauritz har altid tænk på Melissa som den smukke pige. Og den eneste pige der betyder virkelig meget for ham. så han begyndt at skrive en sang til Melissa. Som han vil synge for hende på deres sidste aften på sommerlejr. Han har virkelig lyst til at kysse hende på mund.  Men han var for genert til at gøre det. 

 

i aften havde Stefan og Melisa en aften om de skulle være sammen. Og snakke om ting også nogle For de havde en lille flirt sammen. Men de love hinanden. ikke at sige nogle til Lauritz da han vil blive meget ked af det. Vist han fandt ud af det. 

 

To timer senere kommer de tilbage til lejren. og Lauritz spørger Melissa om hvordan hun kan være så fucking smuk. Melissa smiller og griner virkelig sødt til Lauritz s spørgsmål.  

 

Lauritz han følte virkelig som en vinder. når han var sammen med Melisa. Han var altid glad. når han var sammen Melissa.

 

Stefan spurgt Lauritz om han vil med ud og svømning i søen. det vil Lauritz meget grene så de hoppe i søen og havde det sjovt sammen. Man kan vist godt sige at de var allerede blive som bedste venner. Og det var de begge to glad for . 

 

Melissa vil os svømme i søen sammen drengen.  Men da bare det at hun ikke kan svømme så godt. så Stefan og Lauritz var nødt til at holde øjet med hende i søen. i søren begynder Lauritz at drille Melisa sødt. Med at han bær hende op på hans skuldre. Så hun kan være på hans skuldre imens de svømmer rundt  i søen. 

 

det kunne Melisa rigtig godt lide men det kun Stefan. Ikke så godt lige for han var os begyndt. at få føles for Melissa    

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...