du og jeg

Lauritz tænker på en sød pige. som han ser på hans sommelejr . han begynder virkelig meget. at holde af hende. han mødres os en ny dreng på lejr. som bliver hans bedsteven . og puls en ny super sød veninde.
og bliver invitere hjem. til den søde pige . som han rigtig godt kan lide.
men om de bliver kærester . det vil tiden visse .

2Likes
0Comments
1677Views
AA

7. film aften hos stefan og laurtiz

Stefan tænke virkelig meget på at Melissa og ham kunne se en film sammen. alene uden Lauritz. det vil Melissa lige tænke over da hun grene vil ha at Lauritz er med til og se film sammen med dem. Melisa spurgt Stefan. Hvad er der? siden du har nogle i mod Lauritz.  

 

Stefan forklarer Melissa at han er rigtig glad for hende. Og han var rigtig bange for at miste hende. og hun heller ville ha Lauritz i sted for ham. Men Melissa forklare Stefan. At han ikke skal være så jaloux for det kan hun ikke lige at drenge er sådan. For det ødelægger hende helt.

 

Melissa kunne godt mærke nu at hun er forelsket i Lauritz. og ikke Stefan. Men så lige pudselig kommer der en ny pige.  som hedder Cecilie. Hun skulle starter på sommerlejr i dag.   

Melissa synes hun så virkelig sødt ud og virke meget flink. En hun gerne vil lære bedre kende. Stefan synes hun var så smuk. Lige pludselig havde Han glemt alt om Melissa. 

 

så Stefan spurgte Cecilie om hun vil ind og se film. sammen med Melissa og Lauritz. det vil Cecilie rigtig meget grene Så var det en aftale med Stefan og Cecilie.

 

4 timer efter gå de ind på drenges værelset og vælger en film de grene vil se. Drengen vil grene se gysser så pigerne bliver skræm og lægger sig ind til dem . Og piger vil grene se en tøses film med prins og prinsesse og med prins på den hvide hest. Og det vil drenge ikke. så Cecilie hun forslog at de skulle lave drenge vinde.  Selvom hun ikke er så glad for gysser men hun overgiver sig. Med forslag hvad med vist vi ser drenges film i dag. Og de ser vores film i morgen det synes de alle tre var en rigtig god ide.

 

I midt at film blive pigerne skærm og drenge fik det de havde bedt om.  At pigerne bliver skræm.af film. Så de lage sig ind til dem. Stefan begyndte at kysse Cecilie på pande imens Lauritz nusser Melissa på arme.  

 

 
Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...