Du Og Jeg - Page Four

Vi er nu nået helt hjem til mig og vi siger farvel men inden jeg låser mig ind tager han fat i mig og kysser mig, det tager lidt tid inden han slipper igen som er helt vildt dejligt. Han slipper igen og går hjem. Jeg høre da jeg er nået indenfor synger han '' Over byen!!! '' Jeg skynder mig ud til ham og kigger ovre fra døren.. Da han så er færdig med at synge løber jeg så hurtigt jeg kan over til ham og krammer ham. Jeg hvisker i hans øre '' Ja <3 '' og tager ham i hånden og hiver ham med indenfor og spørg om han ikke kan sove hos mig i nat? Jeg har en ekstra seng på mit værelse som du kan sove i. Han skriver til sin far at han sover ved en ven i nat. Jeg gør sengetøj klar til ham og efter det hopper jeg i mit nattøj og han sover i hans Adidas bukser og bar krop! Så da vi skal sove rykker han sengen over til mig da den stod i den anden ende af rummet. Han lavede det på en måde til en dobbeltseng. Men vi ligger så og snakker lidt og griner og snapper sjove billeder af hinanden og blive

15Likes
9Comments
4110Views
AA

1. Kapitel 1 - Vi Mødes Igen

Kapitel 1 - Vi Mødes Igen

 

( BIIP BIIP ) Jeg bliver vækket første skoledag efter sommerferien, jeg kommer i tanke om at jeg skal se Stefan og Lauritz idag efter 2 år de har været i KBH.

Jeg skynder mig at tage tøj på og børste tænder og glemmer fuldstændig morgenmaden, og tager mine Converse sko på og min taske og skynder mig ud af døren.

Lige da jeg kommer ud af døren mærker jeg det regner så jeg skynder mig lige ind og tager min college-jakke på og løber så hen på skolen..

 

Jeg ser noget hår der ligner Stefan's og sniger mig så derhen og stiller mig om foran ham og ser det så ikke var ham. Jeg fik et mega stort chok og løber væk i hurtig fart samtidig griner jeg mig selv i stå.

Da jeg så kommer ind af døren løber jeg igen hen i klassen og ser de ikke er kommet endnu og at de andre laver en overraskelse til dem.

Efter de kom i Page Four er alle pigerne begyndt at snakke om dem HEELE tiden!

Jeg bliver lidt irriteret og bliver samtidig også ked af det da det bringer mange minder frem ;(

omkring 5 minutter efter kommer de gående ind af døren og jeg begynder at græde og løber hen og giver dem en STOR krammer <3 De krammer også mig men samtidig som om de ikke nåede at se hvem jeg var.

Jeg trækker mig væk og viser at det altså er mig.. De grine begge to og trækker mig hen til dem igen, så ved jeg ikke hvad der skete. Det var et dejlig kys på kinden af Stefan, hans læber er så varme <3 Lauritz kiggede underligt på mig og Stefan..

Det var rimelig mystisk...

 

 

Efter det sætter vi os hen i sofaen og de forklare lidt af det der er sket i de 2 år de har været væk.

Jeg sidder og smiler, og så kommer Natasja hen til mig min allerbedste veninde som har været i Spanien i ferien..

Vi sidder lidt og snakker og kommer så i tanke om at min mor sagde jeg måtte invitere nogle venner på besøg idag og en at sove med fordi hun skulle på nattearbejde på tanken og tage en vagt for en der havde fået influenza..

Min mor er også fitness-instruktør og uddannet til at stå i en butik derfor arbejder hun nogle gange på tanken ;)

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...