Jul i København I Page Four

(D/N) skal flytte tilbage til København, hvor hun for nogen år siden flyttede fra. pga hendes fars arbejde. Ikke nok med det, skal hun sammen med hendes familie holde jul, med hendes eks kærestes familie. Kærlighed, drama og jalusi opstår i den kolde december til. Hvem får sig en ekstra julegave og hvem bliver jaloux? Læs med i denne julekander og få svaret.

24Likes
5Comments
15321Views
AA

1. 1 December

Stort set alle mine ting, stod stadig i kasser, fra weekendens flytning. Det var på en måde rart at være tilbage her i storbyen, men jeg savnede sgu alligevel det stille Jylland. Forskellen var at her i storbyen havde folk så travlt, hvor at i Jylland, tog folk det stille og roligt, hvilket havde lært mig utrolig meget. 

Det værste ved dette var, at jeg skulle holde jul sammen med min eks kæreste Jonas, da vores forældre er gode venner, det var flytningen til Jylland, der i sin tid gjorde en ende på forholdet. Vi havde det rigtig godt, men jeg ville tro, at han havde ændret sig meget siden sidst, da han havde fået succes med sin musik. Stolt det er nu alligevel af ham, selvom jeg helst bare ville lade ham være fortid. 


***

Jeg fik mit overtøj på og gik mod strøget, hvor jeg havde aftalt med en gammel veninde, at tage på cafe. Det skulle nok blive hyggeligt, selvom det var pisse koldt udenfor, heldigvis havde jeg taget det helt rigtige tøj på. 

Det hele lignede sig selv, godt nok skulle jeg lige finde den rigtige vej, eftersom, vi var flyttede ud til en anden del af København, end hvor vi boede sidst.

"Heeey (D/N)" sagde en alt for savnet stemme, nemlig Mathilde. Jeg vendte mit blik, fra det store storkespringvand, til hende. 

"Heeey Tilde" svarede jeg glad og hev hende en i en kæmpe krammer, inden vi satte os på kanten af springvandet. 

"Det er virkelig underligt at være tilbage i denne sygt travle by, jeg havde lige vendt mig til det mere rolige tempo" Små grinte jeg. 

"Kan jeg godt forstå, men er fandeme, glad for at have dig tilbage" smilede hun stort og hev mig en i et kram. 
"Hva' så drenge, skal vi komme i gang med at få spredt noget ballon glæde endnu, engang?" Jeg overhørte en sætning, fra nogen drenge ved siden af os, men kunne ikke rigtig se hvem det var, da de ligesom mig var pakket godt ind i vinter tøj. Stemmen syntes jeg bare jeg havde hørt før, men det er nok bare mig, der er naiv, efter at være her igen. 

Da vores røve var ved at fryse fast, til springvandet rejste vi os, for at ville finde en cafe, hvor vi forhåbenligt kunne få varmen, men selvfølgelig så klodsede som jeg er, falder jeg over et eller andet og frygter det værste i sekundet, men bliver reddet, af en person, der nåede at gribe mig.

"Tak" fik jeg mumlet, da jeg kom mig over chokket. Tilde, stod og kiggede lidt undrende, hvilket fik mig til at kigge på personen, der havde grebet mig.

"Det var så lidt" smilede han og gav mig en ballon. Hurtigt opdagede jeg, der stod Fucking Smuk på den, hvilket fik mig til at tænke på Jonas' band, de havde sgu da en sang, der hed det. En ekstra gang kiggede jeg på drengen foran mig. Selvfølgelig var det ham den ene fra bandet, Lauritz, men så måtte de andre jo også være her? Der gik det op for mig, at det var en velkendt stemme, jeg havde hørt. Jonas'

"Tilde! Vi skal finde den cafe og det er nu!" Jeg viste ikke hvorfor jeg blev sådan her, pga at jeg vidste at Jonas var lige i nærheden.

"Hva, hvad, hvorfor?" Hun var tydeligt forvirret, det kunne jeg se i hendes blik.

"Kom nu bare!" Sagde jeg og hev hende med

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...