Pelle fortæl mig det

147243145
Hvis du er pager eller leder efter noget og læse så her. Kommenter gerne så jeg ved hvad jeg kan gøre bedre og hvad jeg gør godt.

Den her bog er færdig, men i er velkommene og læse videre på 2'eren, den hedder Pelle hør mig.

Tak for at du vil læse med.

AA
aa

1. Det var sådan vi mødes

Jeg har altid kendt stefan. Han var en meget tæt ven i 6.klasse. Da han begyndte og snakke med pelle, lauritz og Jonas. Så mistede vi kontakten, det vil sige ca. ved gym. Jeg savnede lidt ham i starten. En dag så vi hianden på gaden og han gik sammen med Pelle. Stefan så mig på lang afstand og smilte. Da jeg kom tættere på dem, begynte Stefan og løbe. Han gav hans altid dejlige knus. Han havde hans cap på han har haft siden 4.klasse. Jeg kan huske han spurte mig om den var pæn til ham. Han duftede rigtigt godt, og han var meget afslappede. Pelle rakte hånden frem til mig da jeg og Stefan havde krammet færdig.Jeg tog den og sagde " jeg hedder Sarah " Han smilede til mig og sagde " hvor du sød, jeg hedder Pelle "

Han kiggede mig i øjene, og lavede et sjovt ansigt. Jeg grinte ikke men, jeg synes det var sjovt. Stefan spurte ind til hvordan det gik, mens Pelle bare lyttede. Jeg havde tænkt på at spørger hvordan det gik med Pelle. Men Stefan blev ved med at snakke om hvor længe siden det var og hvor meget han svanede mig. Han sagde farvel til mig og gav en mere god krammer. Pelle gav mig hånden igen og sagde " farvel håber vi ses en anden dag" jeg tænkte ikke mere over det, men nu ved jeg der lå mere i det den gang. Da vi gik hver sin vej, kiggede jeg bare lige tilbage for at se dem engang mere. Lige i det øjeblik jeg vente mig om, kiggede Pelle også tilbage. Han lavede det samme mærklige angsigt  og den her gang grinede jeg. 

Jeg gik hele vejen hjem med et smil på læben.

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...