My Everything

Ninna er navnet på en helt teenagepige, hun er besat af et band, bekymringer om sin krop, bumser osv.
Det med at være besat af et band, overholder Ninna da. Det er ikke for sjov når folk siger hun er besat af boybandet "Page Four", hun har fulgt dem fra starten osv.

8Likes
1Comments
619Views

1. Start

 

Hej! Du er nu inde på min profil.

Mit navn er Ninna, 16 år ung, eller hvad man nu skriver.

Besat af Page Four? Neeej da 

Det er det første man ser når man er inde på min instagram, men hvis du ruller ned i mine billeder så kan du se tydeligt se at jeg elsker Page Four. Hvilket jo egentlig også er okay? Lau, Ped, Stef og Jones er såååå fantastiske, folk forstår mig ikke, da De for dem bare er 4 drenge, som elsker at spille musik.

Uhhh, en notifikation...

Emma skriver "@lauritzemil @jonaseilskov @stefan_hjort @pellehp , gal Ninna og jeg glæder os til at se jer i aften! I betyder alt for os"

Jeps, Emma og jeg skal se drengene i aften, det er faktisk ret pinligt..... Det er min første koncert med dem, og jeg har været fan i 1 år... Har bare aldrig været typen, der er så god til det med koncerter, blev engang mast til en Justin Bieber koncert, og siden da har jeg været bange eller angst for at tage afsted til koncerter.

Ved godt det lyder fjollet, men det var faktisk rigtig slemt, blevet kørt på hospitalet, fordi jeg var besvimet og næsten ikke trak vejret.

"Hey Ems, er du klar?" sendt afsted kl. 06:30

Modtaget kl. 06:31 "Hvad skulle jeg ellers være, er hos dig om 5 min"

Vi skal ret tidligt afsted, men vi vil helt vildt gerne stå forrest. Emma har været til et par af deres koncerter, og drengene genkender hende også når de skriver autografer bagefter. Apropos autografer, så glæder jeg mig som et lille barn, til at møde dem. Er bare bange for at jeg kommer til at tude, meget...

Fra Emma: modtaget kl. 06:38 "Ready"

Jeg løb ud i indkørslen og hoppede ind i den grønne bil, det var Emma's mor, som var så dejlig at køre os ind til Århus så tidligt.

"2 min. forsinket" sagde jeg, vi begyndte begge at grine.

"Vi kørte også bag en snegl lige før" klagede Emma's mor, dog med en del sarkasme.

Selvom vi kun skulle køre i 10 min føltes det, som en evighed. Emma og hendes mor snakkede om hvornår vi blev hentet, og at det var vigtigt at vi var der til tiden, da hun skulle til et møde om aftenen. Jeg var ikke med i samtalen, da jeg bare drømte om endelig at se min prins: LauBau (Lauritz Emil). Han er så fantastisk, jeg synes selvfølgelig også de andre er dejlige, men der er bare noget specielt over Lau.

"NINNA" sagde Emma lidt anstrengt.

"Hvad? Øhh ja" svarede jeg forvirret

"Er du sikker på at du kan klare det her?" Spurgte Emma sødt

"Ja! Jeg kan ikke bakke ud, igen" sagde jeg bestemt

Jeg har droppet så mange koncerter, fordi min angst styrede mig! Men i dag vil jeg se mine drenge.

"Sådan skal det lyde søde" sagde Emma, idet hun sagde det rullede vi ind på parkeringspladsen til storcenteret. Det gav mig et gys, tanken om at jeg ikke ved hvordan koncerten ender går mig sindssygt nervøs, men at vide at Emma er med mig, gør mig dog lidt mere tryg. 

 

____________________________________________________________________________________________

Det var kap. 1, jeg er ikke typen, som skriver sindssyg lange kapitler, men de skal nok blive lidt længere. I må meget gerne komme med respons på kapitlet!

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...