Verdens fald

Teen Wolf Fanfiction • Alternativt univers
!SPOILERS TIL OG MED SÆSON 3!
__________________________________________

Scott ser sin bedste ven forsvinde for øjne af ham, efterhånden som Stiles syner længere og længere ind i sine hallucinationer. Men er der noget om de vilde ting Stiles ser? Er Allison virkelig i fare? Og hvem er Derek Hale?
__________________________________________
Alternativt univers, hvor alt hvad der har foregået i tv-serien, i min novelle, kun har foregået i hovedet på Stiles, mens Scott og de andre har levet et "normalt" liv. Men hvilket af disse to liv, er det virkelige?

10Likes
6Comments
2125Views
AA

1. Kapitel 1

 

Eichen House havde pyntet op til jul. Scott betragtede det store juletræ i indgangshallen, med gaver fra pårørende lagt under sig, den ene mere farverig end den anden. Han knugede sin egen pakke i hånden, da klumpen i maven voksede sig større og større.

”Scott McCall? ” Det gav et gib i ham da hans navn blev råbt op. Han lagde hurtigt pakken under træet, og skyndte sig hen til kvinden der vinkede ham hen mod trappen der førte til patientværelserne. Scott kendte rutinen, men mærkede alligevel frygten lukke sig omkring hans luftrør, idet han trådte op ad de mange trin. Han tog et sug i sin inhalator, da de nåede toppen af trappen, og kvinden låste op for afdelingen med særligt svære tilfælde. Det var næsten som en drøm, at gå ned ad gangen. De fleste værelser havde lukkede døre, det samme havde dør nummer 5. Kvinden lagde en hånd på hans skuldre.

”Hans far er derinde, ” Hun smilede beroligende til ham, og bankede stille på døren. Scotts vejtrækninger blev hurtigere og hurtigere da skridt inde i rummet nærmede sig døren. Håndtaget blev trykket ned og døren gik op. Stilinski stod i døren. Han så ufattelig træt ud, men smilede alligevel ved synet af Scott. Han gjorde tegn til at Scott kunne komme ind, og efter et øjebliks tøven, trådte han ind på værelset.

Han sad på sengen. Scott mærkede klumpen i sin mave som en direkte smerte. Stiles stirrede lige frem for sig, med mørke rander under øjne og et blegt og udhungret ansigt. Scott tog en dyb indånding.

”Hey Stiles, ” der kom ingen reaktion. Stilinski sukkede bag ham, og klappede ham trøstende på skulderen. Scott gik forsigtigt tættere på sin bedste ven. Der var ikke noget i verden han ønskede sig mere, end at høre hans latter igen.

Scott satte sig på sengen ved siden af Stiles.

”Snakker han stadig om varulve? ” Han så på Stilinski, men det var sygeplejersken der svarede.

”Vi håber sådan du kan komme i kontakt med ham, da du stadig er meget central person i hans hallucinationer. ”

Hun betragtede ham med et håbende blik, og Scott følte det som om knuden eskalerede i hans mave. Han vendte hurtigt blikket tilbage til Stiles, da hans øjne fyldtes med vand.

”Stiles? ” Han rømmede sig. ”Jeg har købt en gave til dig. ”

Der gik ufattelig hurtigt. Scott nåede ikke at reagere, da Stiles kastede sig over ham, og låste ham fast under sig.

”De slår hende ihjel! ” Råbte han med en hæs og uhyggelig stemme. ”Jeg slår hende ihjel Scott! ”
Han kunne høre tumult omkring sig da Stilinski forsøgte at ryste Stiles af ham, og sygeplejersken der desperat kaldte på hjælp i baggrunden, men det eneste Scott kunne fokusere på, var frygten i Stiles’ øjne.

”Hvem slår de ihjel? ”

”Allison! Hun dør Scott. ” Skreg han, men Scott hørte knap nok efter navnet. Han havde reageret. Stiles havde svaret på hans spørgsmål.

Det lykkedes Stilinski at få hevet Stiles af ham. Scott åbnede munden for at stille endnu et spørgsmål, men han blev gennet ud af rummet af sygeplejersken, og døren blev lukket bag ham.

”Han svarede. Hørte du det? ” Han blev næsten forskrækket over begejstringen i sin egen stemme. Sygeplejersken virkede dog ikke til at høre efter, da et skrig lød inde bag døren og hun skyndte sig ned ad gangen. Scott stirrede på døren, og mærkede langsomt håbet forvinde i takt med Stiles’ gråd.

 

Han betragtede Allison Argent sammen med Lydia og Jackson. Det var først gået op for ham da han kom hjem aftenen før, hvor underligt Stiles’ råb havde været. Allison. Scott kunne ikke huske præcis hvornår hun startede på skolen, men han var sikker på det havde været efter Stiles var blevet indlagt på Eichen House. Navnet måtte være en tilfældighed, for der var ingen mulighed for, at Stiles kunne vide hvem hun var. Alligevel mærkede Scott en uro vokse i maven, ved tanken om hvor overbevist Stiles selv havde været om hans spådom.

”Hva’ glor du på freak? ” Det gav et gib i ham da Jacksons stemme genlød hen ad gangen. Scott vendte hurtigt sin opmærksomhed mod sit skab, men han kunne høre de karakteristiske klik af Lydias højhæle bevæge sig hen ad gangen.

”Han er ikke engang den værste freak på skolen Allison, har du hørt om hans ven Stilinski? Tossen skulle have mistet forstanden fuldstændigt, ” de gik forbi og Jackson slog en latter op da hans skulder ramte Scotts. ”Men altså, de blev nød til at lukke ham Stilinski-freaken inde. Kan du huske han havde et chrush på dig Lydia? Den taber… ”

Flere ord nåede der ikke ud af hans mund, før Scotts knytnæve kolliderede med hans ansigt. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...