Mit liv, mine valg

Mia flytter om til sin far efter, at hun ikke har set ham i 15 år.
Mia har nu fået en Papmor, en lillesøster og lillebror.
Mia finder ud af at hun også har en storebror, hun bliver lidt sur fordi det betyder at hendes far engang var hendes mor utro, men det går hurtigt over da hun finder ud at at hendes storebror er selveste Calum Hood.

Hvad sker der når Mia, begynder at falde får Calum's Bedste ven Luke Hemmings.

9Likes
3Comments
1219Views
AA

1. Min Far.

Mias POV:

  Når jeg kigger mig selv i spejlet, ser jeg en høj, tynd pige med langt, brunt, krøllet hår og blå øjne. Jeg har aldrig rigtig turde være mig selv. Når man går på en skole, med den ene perfekte pige efter den anden, så er det svært at være sig selv. Hvis man vil have nogle veninder så skal man gå i noget tøj der er på mode, man skal opføre sig som de gerne vil have man skal opføre sig på. Jeg er ved at være træt af at have falske venner, og at jeg ikke kan opføre mig som den mærkelige Mia jeg nu er.   

Jeg har været ret nervøs, for min første skoledag på min nye skole, men jeg starter først om en uge. Hele mit liv har jeg boet ved min mor, men da jeg ikke kunne lide min skole, og gerne ville flytte skole, valgte jeg at flytte hjem til min far. Min far forlod mig og min mor da jeg var 2 år, så jeg kan ikke rigtig huske at han nogensinde har boet hjemme ved os. Min mor valgte at jeg ikke skulle se min far, men nu da jeg er blevet 17 år kan jeg selv bestemme. Det bliver nok meget mærkeligt at se min far efter alle de år, men jeg glæder mig også rigtig meget!  

“Er du sikker på at jeg ikke skal gå med ind?” Spørger min mor. “Nej, jeg skal nok klare den, ellers tak” Jeg har egentlig lidt ondt af min mor. Hun har altid gjort alt for at jeg skal have det godt derhjemme, og så forlader jeg hende bare.   

Da jeg endelig står uden for min fars hus, kan jeg ikke få mig selv til at banke på. Der er så mange sommerfugle i min mave lige nu at jeg tror jeg kaster op.  Mor holder stadig nede på vejen, og ser bekymret op på mig. Jeg råber til hende at hun bare skal køre hjem, fordi jeg vil ikke have at hun ser, hvis jeg bryder helt sammen.   

Jeg venter til man ikke kan se hendes bil mere, så tager jeg min sammen og ringer på.   

Han ved ikke at jeg kommer, han ved ikke at jeg har planer om at flytte ind, hvad nu hvis han ikke vil have mig boende, jeg vender mig om og skal lige til at gå igen, da døren går op, og en kvinde med lyst hår og blå øjne står og smiler til mig. Det er som om jeg får den største mavepumper i verden. Jeg havde ikke tænkt på at han måske havde fået en ny kone, og måske værre, måske har jeg fået nogle søskende.   

Jeg tager mig sammen, siger mit navn og giver hende hånden. Jeg siger ikke noget om at jeg er hans datter.  “Vil du ikke indenfor” spørger den rare dame. 

Jeg siger pænt tak, og går indenfor. Wooaw, det er som at være i dronningens hus, Der er 3 meter til loftet, designermøbler over det hele, og wooaw hvor er det flot.   

Da jeg endelig er kommet i tanke om hvorfor jeg er her går jeg hen til damen, og spørger om hun har en mand ved navn Christian Krog. 

“Ja det kan du lige tro jeg har, hvorfor det? Kender du ham?” Spørger hun mistænksom. 

“Ja det kan man vist godt sige at jeg gør.” Svare jeg hurtigt. 

“Ved du hvor han er” Siger jeg og kigger mig omkring, som om jeg leder efter ham. 

“Han burde snart være hjemme” Siger hun med et stort smil. “Han skal bare lige hente Maja og Simon fra børnehave”   

Lige da hun siger de ord, begynder små tåre at trille ned ad mine kinder. Maja og Simon er navnene på de bamser min far sendte mig på min 5 års fødselsdag. Det var den eneste gang jeg hørte fra ham siden han flyttede.   

Damen (Som hedder Camilla) kommer hen, ligger armen om mig og spørger mig hvad der er galt, men jeg kan jo ikke sige at jeg græder, fordi min far har opkaldt sine børn, efter nogle bamser han engang sendte mig. Jeg vil ikke have at hun skal vide at hendes mand er min far, før han selv regner det ud.   

Inden jeg når at svare hende går døren op, og to børn løber hen til Camilla. Børnene ligner meget hinanden, så jeg går ud fra at de er tvillinger. Lidt efter går døren op igen, og der står han.   

Han står lidt og kigger på mig og så går han hen imod os. Jeg har stadig en masse tåre løbende ned af mine kinder.    Han går hen til mig og rækker mig hånden. 

“Hej mit navn er Christian” Siger han.

Jeg rækker ham min hånd, men jeg kan ikke få et ord ud. Han ved ikke hvem jeg er, han ved ikke at han lige har givet hånd til sin egen datter. 

“Hvem er du?” Spørger han forsigtigt. 

Da jeg har taget mig lidt sammen får jeg endelig fremstammet. “Mit navn er Mia Krog”   

Hans ansigt fryser efter jeg har sagt de ord, og så begynder der også at komme små fine tåre ned af hans kinder.   

Camilla som ikke har nogen anelse om hvad der sker siger lige pludselig: “Christian? Kan du ikke lige forklare mig, hvad der sker her”   

Far vender sig om mod Camilla og siger så: “For ca. 15 år siden forlod jeg min kone” 

“Ja det har du fortalt om” Siger Camilla forsigtigt. 

“Men jeg har aldrig fortalt at jeg også forlod, min daværende 2 årige datter” Får han fremstammet.   

Nu står Camilla og ser frem og tilbage mellem mig og Far.

For at afbryde den akavede stilhed, vender jeg mig imod far igen og siger så: “Må jeg ikke få et kram? Det har jeg virkelig brug for!”   

Far træder hurtigt hen til mig, og trækker mig ind i et langt kram. Alle sommerfuglene forsvinder og jeg kan endelig slappe af. 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...