Summer romance


0Likes
0Comments
387Views
AA

3. Kapitel 3

Biografen var fyldt med røde ting. Mine veninder sad i den røde sofa. Jeg vinkede til dem, da de så mig. Jeg gik med store skridt. "Hej piger!" Sagde jeg på en lidt sjov måde. Vi lavede gruppe-kram. En fotograf kom hen til os. En dreng der nok var på vores alder. Han var lidt højere end mig, med kastanje brunt hår og varme, brune øjne.

Katrine smilte til ham. "Vil du tage et billede af os?" Spurgte hun, og prøvede at flirte lidt med ham. "Selvfølgelig, de damer." Svarede han på en fin måde, tydeligvis for at lave sjov. Vi flækkede alle tre af grin. Katrine stilte sig på min højre side, og Julie på den anden side. Katrines lyse hår hang til halvvejs ned af hendes ryg.

"1, 2, 3, smil!" Han fik os igen til at grine. Det blev et super godt billede, hvor vi alle havde et kæmpe smil. Han gav Katrine hendes mobil tilbage.

Jeg gik hen til ham, da han var ved at gå. "Jeg hedder Victoria." Sagde jeg og smilte. "Jonas!" Svarede han, med et bredt smil. Hans hånd gled om til hans baglomme, han trak et stykke papir og en kuglepen op. Jonas begyndte at skrive. Han foldede papiret på halv, gav mig det, og gik. Han vendte sig om, og blinkede til mig, hvor han så igen fortsatte. Jeg foldede papiret ud, hans nummer stod på.

Jeg gik tilbage til pigerne. Katrine skubbede lidt til mig, og grinte så. Julie fik en SMS. I én hurtig bevægelse, rev hun mobilen op af baglommen. Hendes øjne kørte hen over skærmen. Derefter begyndte hun at skrive. "Min mor henter mig om 10 minutter." Vi gik ud mod parkeringspladsen. Jeg tastede mors nummer ind.

Jeg trådte ind på mit værelse. Skulle jeg skrive til Jonas? Jeg tænkte lidt over det. Lige så stille tog jeg min mobil op. Men hvad skulle jeg skrive til ham?

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...