Luftballoner


4Likes
5Comments
388Views

1. Luftballoner

 

”Ding, dong, dang skibet er ved at synke i bedes holde jeg i ro” Lyder stemmen i højtalerne og jeg gå i panik med det samme. Jeg løber op på dækket og saltvand slår ind over rælingen, og rammer mig i ansigtet.

Jeg løber vider hen mod rælingen, men det vat nok det dummeste jeg kunne gøre for jeg falder, og rutsjer over det glatte gulv ned til rælingen og rammer ind i den. Rælingen føles kold mod mine bare arme. Jeg kan smage saltvandet der rammer min tunge salt og koldt. ”Skibet synker alle over bord”. Siger stemmen igen, og en panikslagen dame løber mod rælingen falder, og rucher ind i mig så, alt luften bliver slået ud af mig, jeg falder over bord, uden rednings vest og jeg har aldrig lært at svømme.

Da jeg rammer vandet, går en bølge af kulde igennem mig og jeg synker nem mod bunden længere og  længere væk fra den virkelige verden over mig ned i dybet. Jeg slår desperat med arme og ben men ingen ting sker. Jeg kan mærke trykket mod min krop, og mærker en brændende fornemmelse i min hals der trænger til luft. Jeg ser de sidste af mine luftbobler, stige op mod overfladen som bittesmå luftballonger der svæver mod himlen men modsat af dem falder jeg længere og længere ned mod intetheden, væk fra alt.  

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...