Den flyvende by

Den flyvende by handler om en troldmand som skal, finde 3 efterkommer fra hver deres rige, men finder kun en af pigerne, nu må hun selv tage kampen op, og finde de to, sidste piger og rede de 3 riger, og den flyvende by, hvor kong Edgar, bor og ned kæmpe, den mørke fyrste, når de det til tiden eller bliver verden anderledes....

Jeg ved godt den er rodet i starten men det er, fordi der er så mange infos, jeg ikke viste hvordan det skulle passe til historien.

Og jeg er ordblind, så der er nok nogle stavefejl, men jeg håber i nyder historien ♥

9Likes
5Comments
1214Views
AA

1. Brevet fra Trups

Brev til Den flyvende bys Kong Edgar den tredje

Kong Edgar, deres højhed mit navn er Trups, jeg er en gammel troldmand, retter sagt er jeg den Røde troldmand, og er derfor fra det andet rige, Oletta, lava og ild riget. Så har vi det blå rige, også kendt som det første rige, Menea, himmel og lyn riget. Og til sidst men ikke mindst det grønne og tredje rige, der hedder Green filt, vand og jord riget.

Jeg er den sidste kendte væsen med magi, det er min opgave at finde, min efterkommer, og de to andre rigers efterkommer, for den blå og grønne troldmand er myrdet af den mørke fyrste.

Igen kan se om de udvalgte er magiske, kun et magiske væsen kan, og der ved den mørke fyrste. Det er der for jeg har gemt mig, for ham og hans kumpaner, lige siden den førte troldmand blev dræbte, af selveste mørke fyrste.

 Igen ting er sket på 3 års søgende, igen af de 3 efterkommer, er fundet i nu, og jeg ved tiden er knap, jeg kan næsten mærke den mørke fyrste, ånde mig i nakken, jeg laver magiske fælder, for at sikker mig at jeg falder i søvn om natten. selv om den mørke fyrste, ikke er et helt magisk væsen, og det bare er stjålet magi, ved han hvor mine fælder er, jeg var heldig sidste bare, at nå ud inden angrebet. Jeg var heldig, at en håndlanger, ødelage deres angreb, ved at træde på en lille kvist, og siden ligger der altid kviste rundt om mit sove sted, selv om jeg er 530 år gammel hører jeg, stadig en flue på 6 kilometers afstand..

Jeg ved ikke, hvad jeg skal gøre, for at finde efterkommerne, men i morgen er der atter en ny dag...

 

XXX Trups

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...