Selena Gomez in a winter wonderland

Selena Gomez er en pige som skal starte på en ny skole. Hun kan ikke lide julen og hun vil gerne ændre det i år. Hun er 17 år og er god til at synge og spille guitar. Hun møder Justin Bieber og de er ikke kendte i historien.

7Likes
7Comments
619Views
AA

1. 1. december

1. December

 

Jeg vågnede og det var den første december. Jeg skulle starte på en ny skole, hvor jeg ikke kendte nogen. Det var nu december måned, men jeg kunne ikke lide julen. Jeg forstod den ikke og syntes ikke, at den var hyggelig. I år var det tid til at ændre det. Ligesom jeg ville ændre, at jeg aldrig havde haft mit første kys eller havde været forelsket. Jeg var 17 og alle på min gamle skole havde fået deres første kys, men jeg var nok bare den grimmeste og derfor var der ingen, der ville kysse mig. Min selvtillid havde altid været meget lav og jeg havde altid været den stille, upopulære pige, som sad nede i hjørnet og sagde intet.

Jeg gik neden under for at lave noget morgenmad og min mor havde desværre købt en julekalender til mig! Hun var her ikke, men havde skrevet en seddel. Min mor tog altid tidligt af sted på arbejde. Mine forældre var skilt og jeg boede hos min mor, som hed Mandy Teefy. Jeg havde ikke fået mit efternavn fra min mor men fra min far, han hed Richardo Gomez. Jeg hedder selv Selena Gomez.

 

Jeg tog en cornflakes pakke ned fra hylden, men så at vi ikke havde noget mælk i køleskabet, så jeg måtte købe morgenmad på vej til skole. Jeg åbnede min første låge i julekalenderen, for jeg vidste, at min mor ikke ville være glad, hvis hun så, at jeg ikke havde åbnet den. Jeg spiste chokoladen,, som var i og tog min cykel fordi jeg ikke havde en bil. Min mor havde en men den havde hun med på arbejde.

 

Jeg stoppede hos en bager på vej til skole for at købe en sandwich. Jeg købte en med kerner og fik posen med den og vendte mig om. Der stod en lige bag mig og jeg fik væltet ham, så han tabte sin taske og bøgerne røg ud af den. Jeg samlede bøgerne op for ham, kiggede op og sagde: ”Ej undskyld jeg så dig ikke.” Men jeg stoppede hurtigt min sætning, da jeg så de smukkeste gylden brune øjne og gylden brune hår. Jeg bliver helt mundlam og vi holder øjenkontakten i ca. et halvt minut, men jeg ville ønske, at det var længere tid. Jeg kunne bare kigge i de øjne i timevis! ”Det gør ikke noget, det var ligeså meget min skyldt. Lad mig præsentere mig selv, jeg hedder Justin, hvad hedder du?” Sagde han helt afslappet. Jeg prøvede at få ordene ud af munden og det lykkedes: ”Jeg, jeg hedder Selena.” ”Er du ny i byen, jeg har aldrig set dig før?” ”Ja jeg skal starte på skolen Thomas Jefferson High Shool i dag.” Han kiggede overrasket på mig og sagde: ”Den skole går jeg også på, skal vi følges derhen?” Jeg fik pludselig et kæmpe smil på ansigtet og sagde: ”Jo selvfølgelig er du på cykel?” ”Nej jeg er i bil, men jeg kan godt have din cykel i min Land Rover, hvis du vil køre med.” Jeg blev lidt overrasket over, at han havde sin egen bil og sagde så: ”Det vil jeg da gerne tak” Jeg blev bare så glad, for han så så sød ud.

 

Vi sad i bilen og han begyndte at fortælle lidt om skolen, og da vi var der, følte jeg, at jeg vidste alt om skolen og vidste, hvor alt lå. Men sådan var det ikke helt, da vi kom til skolen. Justin blev nød til at vise mig, hvor alt lå, for jeg kunne på ingen måde finde rundt.

 

På skolen gik alle og sang julesange nogle endda med nissehuer og der var pyntet op, men jeg var ikke i julehumør, for det var jeg jo aldrig, og det havde jeg heller aldrig prøvet. Jeg havde ikke engang prøvet det, da jeg var lille. Måske da jeg var 3-4 år, men det kan jeg ikke huske.

Jeg havde fået mine skolebøger og min første time var ikke med Justin. Jeg skulle have historie og der var én plads ledig ved siden af en pige nede i bunden af klassen. Jeg satte mig ved siden af hende og begyndte at snakke med hende. ”Hej hvad hedder du?” spurgte jeg hende så om. Hun kiggede op og begyndte at smile. Hun var faktisk virkelig pæn nok den pæneste i klassen, men stadig sad hun helt alene. Hun svarede så: ”Jeg hedder Ashley Benson. Hvad hedder du, og er du ny her?” Jeg kiggede op på hendes briller, som passede så godt til hende, og så sagde jeg: ”Jeg hedder Selena Gomez, og ja det her er min første time.” Jeg kunne mærke, at vi nok skulle blive rigtig gode veninder. ”Hvilket fag skal du have i næste time? Jeg skal selv have engelsk.” Sagde hun så, og jeg skulle lige til at svare hende, da læren kom ind ad døren, så vi blev nød til at hviske. ”Jeg skal også have engelsk, og jeg skal følges med Justin, hvis du kender ham. Men vi kan alle tre følges, hvis du har lyst?” Ashley kiggede overrasket på mig, da jeg sagde Justin. ”Ja, jeg ved godt, hvem Justin er! Han er den mest populære dreng på skolen, og den som alle går efter, men ingen får!” Hviskede hun. ”Wow, det vidste jeg ikke, men jeg mødte ham hos bageren i morges, og han kørte mig resten af vejen til skole.” Læreren rømmede sig, da hun hørte os tale, og hun kiggede lidt ondt på os, men hun lagde mærke til, at jeg var ny, og så smilede hun til mig og sagde: ”Alle sammen, der er kommet en ny pige, som hedder Selena, og hun sidder der nede.” Alle kiggede på mig, og jeg rødmede lidt, for jeg var ikke så vild med opmærksomhed.

 

Timen var slut, og Justin stod og ventede på mig uden foran døren, og jeg sagde til ham: ”Er det okay, at Ashley følges med os til engelsk?” Justin smilede og sagde: ”Selvfølgelig må hun det! Altid.” Ashley smilede og så meget glad ud.

Dagen gik og det blev frokost tid, og vi skulle spise i kantinen. Selvfølgelig var der kun julemad, og jeg hadede julemad! Jeg tog bare et æble og en juice for det, var det eneste, som ikke var julemad.

 

Da vi havde spist, skulle vi have de sidste timer og så hjem. Den sidste time havde jeg ikke sammen med Ashley men med Justin. Vi havde aftalt, at vi skulle være sammen efter skole. Da timen var slut krammede jeg Ashley farvel og gik ud til Justins bil. Justin og jeg skulle hjem til mig, for så var vi alene hjemme. Min mor arbejdede sent hver aften og tog også altid tidligt af sted, men hun havde så også fri om fredagen.

Da vi kom hjem tog vi noget mad og satte os op på mit værelse. Vi sad og snakkede, og jeg spurgte, om han ville fortælle lidt om sig selv. Han begyndte med at fortælle om sig selv: ”Min mor hedder Pattie Malette og min mor og far er ikke sammen. Min far hedder Jeremy Bieber, og jeg bor hos min mor, men jeg ser også min far. Min bedste ven hedder Jaden Smith, og han går også på skolen. Fortæl også noget om dig.” Jeg tøvede lidt, for det er altid svært bare at fortælle om en selv, men jeg havde nok regnet ud, at han også ville spørge. ”Min mor hedder Mandy Teefy, og min far hedder Richardo Gomez. Jeg bor hos min mor og ser lidt min far men ikke så meget. Jeg elsker at synge og spille guitar, men jeg er ikke så god til det.” Han kiggede på mig og sagde så: ”Jeg tror ikke på, at du ikke er så god til det. Det er sikkert bare noget du siger. Ellers så bevis at du ikke er god.” Jeg kiggede på ham og tøvede lidt. Han kiggede over på min guitar og kiggede så på mig. Nu var det bestemt. jeg blev nød til at spille. Jeg spurgte så: ”Hvad skal jeg spille?” Han smilte og sagde: ”En julesang.” Han vidste jo godt, at jeg ikke kunne lide jul, så skulede jeg lidt til ham og sagde: ”Nej, det bliver min egen sang. Den hedder Love You Like A Love Song.” Jeg tog guitaren frem og begyndte så at spille.

 

It's been said and done

Every beautiful thought's been already sung

And I guess right now here's another one

So your melody will play on and on, with the best of 'em

You are beautiful, like a dream come alive, incredible

A centerfold, miracle, lyrical

You saved my life again

And I want you to know baby

 

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

 

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

 

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

I, I love you like a love song, baby

 

And I keep hitting re-peat-peat-peat-peat-peat-peat

 

Jeg stoppede, da Justin bare sad og sagde intet. Han begyndte at klappe og sagde så: ”Sagde du, at du ikke var god til at synge? Du er bedre end de kendte!” Jeg kiggede overrasket på ham og var bange for, at det bare var noget, han sagde, men jeg kunne se på ham, at han mente det. ”Mener du virkelig det?” Han nikkede meget overbevisende, og det virkede som om, at han ikke kunne få et ord ud af munden.

 

Tiden gik og det var blevet aften. Justin skulle hjem og det havde været rigtig hyggeligt. Justin kyssede mig på kinden og gik ud i bilen. Jeg gik ind igen og begyndte at lave lidt aftensmad. Vi skulle have pasta med kødsovs, og der var købt ind til det.

 

Da maden var færdig, og jeg havde dækket bord, kom min mor endelig hjem. Vi talte om, hvad vi havde lavet, og jeg fortalte om min nye skole, Justin og Ashley.

 

Vi havde spist og havde siddet og snakket. Klokken var blevet mange så jeg gik i seng. Da jeg lå i sengen, tænkte jeg på, at det havde været en god dag, men jeg hadede stadig julen. Hvordan kunne jeg komme til at elske den? Og hvorfor elsker andre julen? Det var de tanker, som fløj gennem mit hoved.


Ashley og Selena

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...