Min chat "kæreste"

Vega møder den lækreste dreng på nettet, de bliver tættere og tættere for hver dag der går, men "forholdet" bliver ødelagt da hun viser ham til en veninde...

34Likes
13Comments
1000Views

1. Drengen

 

Det var søndag og jeg var lige vågnet. Jeg tog min mobil der lå på natbordet, der var kommet 35 nye notifikationer i løbet af natten. Gik ind på Hot or not, som Kristine havde vist mig for nogle dage siden, hvor man kunne blive forbundet med nogle drenge på ens alder. Jeg var blevet forbundet med en masse drenge og fået en masse beskeder, mest fordi jeg næsten trykkede "hot" på alle. Jeg scrollede ned og så jeg havde fået endnu en ny besked, orkede næsten ikke at tjekke dem alle. Lagde mærke til at en dreng ved navn Valentin havde skrev, flot navn tænke jeg. Kunne se han var online så jeg blev næsten nødt til at svare ham.

 

Valentin: Heeey, ved godt du sikkert har hørt det her 1000 gange før, men hold kæft du er smuk <3

 

Sad lidt og kigge på beskeden, det var skam ikke første gang jeg havde fået sådan en besked. Hvad mig erfaring siger, så ved jeg at det kun er sådan nogle klamme og grimme typer som kunne finde på at skrive sådan noget. 

 

Vega: Farvel!

Valentin: Rolig, rolig smukke, men vil du ikke lige være en super dejlig skat at add'e mig på snapchat? valentin1998 ;) <3

Vaga: hvorfor skulle jeg >:(

 

Læste lige beskederne igennem, hold da op jeg var ond, men det kunne være ligemeget kendte ham jo ikke. Jeg gik ind på hans Hot or not profil, FUCK hvad havde jeg gjordt? Han var seriøst en virkelig lækker dreng med lækkert brunt flot hår, blå øjne og det dejligste smil og jeg havde lige afvist ham. 

 

Vega: Ej undskyld, undskyld! Jeg har lige set din profil og woooow... troede seriøst var en eller anden klam og grim dreng, men du er sygt lækker jo <3 Vil du skrive?

Valentin: Haha hvor du sød :* Vil med glæde skrive <3

Vega: Dit navn, det er virkelig flot og specielt <3

Valentin: 1000 tak og det er dit også <3

 

Jeg gik ind på Facebook og søgte på hans navn, der var ikke så mange der hed det samme så  jeg kunne sagtens finde ham og han havde mange af de samme billeder på Facebook som på Hor or not. Jeg vil gerne indrømme jeg staklede ham, der var over 300 som havde liket han profilbillede og mindst 30 piger som havde skrevet en masse søde kommentar, det gjorde mig en smule jaloux. Men det havde jeg jo ikke en grund til for han var jo ikke "min"... endnu :i

 

Han havde sikkert haft mindst 100 kærester og sikkert prøvet det ene og det andet og så er der mig der aldrig havde haft en rigtig kærester og jeg var heller ikke den bedste til at skrive "kæreste agtigt" over beskeder. Jeg blev lidt ked af ved tanken om at han sikkert skrev med en masse andre piger og jeg bare var en brøkdel af dem han skrev sødt med.

 

Vega: Hvad laver du Valentin? <3

Valentin: Skriver med en sød pige, hvad laver du? ;D

 

Jeg blev lidt sur, jeg var sikker på at han skrev med en masse andre piger og det gjorde mig ked af det selvom jeg kun havde kendt ham i nogle timer. Gad vide hvem han mente, og hvorfor lavede han ikke et hjerte tilbage? Skulle jeg lade vær med at svare ham? 

 

Vega: Hyggeligt, tror jeg nok... :I ^  Jeg keder mig bare :,(

Valentin: Sweety, du ved da godt jeg mener dig <3 :*

Mit hjerte begyndte at hamre, han mente ren faktisk mig, glæden inden i mig overskyggede min vrede som jeg havde haft for nogle minutter siden. Jeg var lidt træt af skrive over Hot or not, det ville være nemmere at "flytte samtalen over til facebook.

 

Vega: Hvor du sød :* Har du lyst til at skrive over Facebook, du kan bare add'e mig, hvis du altså vil? :i Hedder Vega Linnemann Kongsted <3

Valentin: Det kan du tro jeg vil bby ;* <3

 

5 minutter efter fik jeg en venneanmodning og besked på Facebook

 

_____________________________________

 

Hej alle dejlige læsere, dette er min første historie, håber den er okay? 

 

Skal jeg skrive flere kapitler?

 

xoxo :*

 

 

 

 

 

Join MovellasFind out what all the buzz is about. Join now to start sharing your creativity and passion
Loading ...